Panik - lämna sidan!
Egna berättelser

Han svimmade när vi skulle ha sex

Den här historien utspelar sig när jag var 15 år och nu ska dela en riktigt pinsam historia. Jag och min dåvarande pojkvän som jag hade varit ihop med i cirka en månad hänge med varandra en dag. Jag är oskuld och har aldrig varit sexuell med någon. Jag och min pojkvän kysstes på hans säng och vi var kåta på varandra.

Han sa att han var kåt på mig och frågade om jag ville ha sex. Jag greps av panik! Jag vet att han inte är oskuld och han nog inte var nervös, så tänkte jag.

Ta mig inte fel, jag ville a sex men jag var så nervös. ”Men vad kan egentligen hända” tänkte jag. Jag nickade och började ta av hans tröja. Han log och började ta på mig.

”Ska vi ställa oss upp”frågade han. ”Ja” stönade jag. Vi ställde oss upp och han började ta av mina kläder. Jag stod stel och han märkte nog det för han frågade: ”Ska vi fortsätta?” ”Ja” svarade jag. Jag började ta av resten av hans kläder. Det var otroligt stelt men efter jag hade tagit av alla hans kläder förutom kalsongerna stod vi där i underkläder och bara kollade på varandra.

Jag var kåt och absolut ville jag ha sex med honom, men jag kunde liksom inte röra mig. Han kom närmare och satte sina händer runt min midja. Men han glömde nog att jag är jättekittlig där. Jag hoppade till och råkade putta till honom. Det var verkligen en otursdag för han ramla och slog i huvudet hårt i ett sängbord bredvid min säng. Han svimma och började blöda.

Jag fick verkligen panik och tog på mig kläderna fort. Jag försökte få honom på fötter medans jag ringde efter en ambulans. Han vakna upp men betedde sig typ full. Efter cirka 20 minuter kom ambulansen.

De bar ut min pojkvän på en bår medans de fråga mig vad som hände. Jag skämdes ihjäl men fick berätta vad vi hade försökt göra. Kvinnan jag pratade med flinade typ bara. Jag behövde stanna hemma och fick inte följa med till sjukhuset.

Det var inte en jättefarlig skada. Han var hemma efter en dag. Vi var tillsammans ett tag till efter detta. Men två månader senare gjorde vi slut. Vi är vänner än idag två år senare och skrattar fortfarande åt denna historia. Aja, det var min historia. Hej då!

/Fortfarande oskuld

Mer på UMO

UMO-podden

Hur blir sex första gången bra?

04. "När jag hade sex första gången upptäckte jag att könet inte alls såg ut som jag trott, då blev jag jättechockad."

Till toppen av sidan