Panik - lämna sidan!
Egna berättelser

Första gången jag slickade

Jag träffade E på ett event för barnfamiljer. Vi lekte o spelade spel där. Jag hade lärt känna E på en kompis/dejting app. Inget särskilt hände första gången men E var bra på att kramas. Vi snappade mycket emellan träffarna och sa grejer som vi inte vågade säga i verkligheten men jag visste att när jag ville säga något viktigt så skulle jag göra de när vi träffades.

En gång var vi i en park o bara höll om varandra. Det kom en homofob som vi trodde var påverkad, han klagade på vem som var pojkvännen och vem som var flickvännen i relationen och hur vi skulle skaffa barn. Vi var inte officiellt ihop än men vi sa båda att man kunde adoptera och att det kunde vara två av samma kön i en relation.

E hade inte kommit ut (berättat sin sexuella läggning) till sina föräldrar eftersom de var väldigt religiösa. Ändå så hade vi haft flera dejter vid de laget. Bland annat två pastadejter; en blev på en vanlig pizzarestaurang och en annan va hemma hos mig när min förälder va hemma.

Jag blev bjuden på filmkväll. Jag åkte hem till E och E:s föräldrar var inte hemma. Jag hade aldrig haft sex men det hade E. Vi kollade första delen av filmen medan vi kramade varandra och sen klagade E på att hennes mobil störde henne o hon vände den uppochner.

Sen vände hon sig mot mig och vi hade ögonkontakt innan E sköt fram huvudet o vi hånglade. Jag gillade att E va framåt eftersom jag inte visste grejer, men det var läskigt att ha Es tunga i min mun först. Jag vande mig och gav henne tunga tillbaka, sen lutade hon sig på rygg. De va då jag fattade vad som var på väg att hända, jag skulle ha sex för första gången!

Vi hånglade ett tag till och jag började pussa henne på nacken, hon tog på min rygg under mina kläder o jag blev tänd. Hon viskade att hon inte va redo att ge oral sex (sex med munnen/slicka/suga) men jag frågade om jag fick, hon stönade lätt ”o ja” och blev mera tänd.

E tog av sig tröjan och jag tog av min skjorta, sen pussade jag hennes arm och axel innan jag gick ner mot hennes mage. Jag knäppte upp jeansen samtidigt som jag kysste hennes mage. Vi hånglade lite till tills jag fick av byxorna o sen hjälpte E mig att ta av hennes trosor.

Jag hade läst att det var bra att ”varna” innan man gick på oral sex. Vilket jag gjorde genom att prata med E och att jag pussade på hennes insida lår, könshår (fast hon va slätrakad) och mage, innan jag gick på fittan.

E smakade hud och lite syrligt och stönade så fort jag började slicka henne och jag stönade med henne. Först långsamt och sen snabbare i cirklar. Sen långsammare och sen snabbare igen. Jag fattade vad hon ville för hon höll händerna på mitt huvud och höll mitt hår borta från ansiktet och tryckte lite när jag gjorde rätt och det skulle gå fortare.

Hon tog min hand och förde den till hennes bröst men jag nådde inte riktigt. Hon skakade o stönade högt när hon kom o jag fortsatte för jag trodde hon ville komma igen men då drog hon upp mig mot sig o satte sig upp. Hon va helt färdig trots att det tog så kort tid.

E klädde på sig och vi åt nudlar och kollade på en serie för vi tyckte filmen var tråkig. Medan vi kolla lekte vi med varandras hår och hon sa att hon aldrig kommit med en annan person förut (hon hade haft flera killar innan). Jag var stolt och när hon lämnade mig på perrongen frågade jag ”Är du min nu?” o hon sa ja, OMG min första fv, sen pussades vi och på vägen hem snappade jag min bästa vän o sa att jag haft sex!

/16 åring

Mer på UMO

Till toppen av sidan