Panik - lämna sidan!
Egna berättelser

Första gången blev inte som jag hade förväntat mig

Första gången blev inte alls som jag hade förväntat mig! Jag hade precis fyllt 15 och fick en fråga av en kille i min stad om jag ville träffas på ett "one night stand". Jag hade aldrig sett denna kille innan och dum som jag var så säger jag ja, mest som ett skämt. Detta ledde till att vi träffades hemma hos mig när min pappa jobbade sent och skulle då ha sex. Det var min första gång och jag som inte ens hade fått in en tampong innan eftersom jag var för tight och spänd. Jag var jättenervös men tänkte eftersom att han var snygg och kunnig så skulle det här gå hur bra som helst eller vad kunde gå fel? Han började kyssa mig och sen rök kläderna ganska snabbt, han började gå ner på mig och det kittlade till. Vi skulle nu testa med kondom och glidmedel men när han skulle köra in kuken så tog det stopp ganska direkt. Han testade igen och samma resultat. Jag skämdes så mycket för det kändes så pinsamt att det var just min kropp som det var fel på, kunde inte den bara fungera som alla andras tänkte jag. Dagarna gick och han hörde aldrig mer av sig och jag tänkte att jag aldrig någonsin skulle våga ha sex igen, för det hade blivit alltför pinsamt.

Nu är jag och min nuvarande pojkvän väldigt sexuellt aktiva och hur lyckliga som helst. Han var precis den jag behövde för att känna mig confident igen och våga mig på sexet. Nu skäms jag inte alls längre och har även lärt mig allt ÄLSKA min kropp naken. Nu i efterhand förstår jag att det inte var minsta lilla fel på mig, allas kroppar är olika och att förlora oskulden är absolut inte en dans på rosor. Porr är inte som sex måste se ut, tänk på det. Sex behöver inte få en att stöna, alla stönar inte och det är naturligt. Sex är inte heller något måste eller något som man måste ha så fort som möjligt. Ta allt i den takten som känns bäst för dig, stressa inte!
// 16 tjej fri från skam

Mer på UMO

Artikel

Sex första gången

Det är vanligt att ha många olika tankar och känslor om hur det är att ha sex med någon för första gången. Det viktiga är att det känns bra för er som är med.

Artikel

Att vilja vänta med sex

Det finns olika anledningar till att vilja vänta med att ha sex med någon. Du kanske inte känner dig redo, inte vill eller vill vänta tills du gifter dig.

Artikel

Hur blir sex skönt?

Sex ska vara härligt och skönt för dig och för den eller dem du har sex med. Prova er fram för att upptäcka hur ni kan göra det skönt för varandra.

Till toppen av sidan