Panik - lämna sidan!
Egna berättelser

Jag avbröt sexet

Jag och en kille hade bestämt träff, det var en fredag kväll. Vi hade bara skrivit men under en längre period. Till slut så kände vi att vi ville träffas så han kom hem till min lägenhet.

Det var lite segt i början men stämningen blev bättre efter tag. Till slut bestämde vi att han skulle sova hos mig. Den natten låg vi tätt intill varandra. Jag frågade om vi skulle ta av oss kläderna. Jag var nyfiken och kände att jag ville. Vi var lite småkära så det var lite pirrigt. Vi tog av oss allt utom underkläderna.

Han undrade om vi skulle

Jag själv hade inte gjort något sexuellt, men han hade gjort det. Vi började med att han kysste mig och jag följde med. Sedan började han ta på mig och min andning börjar höjas. Han tittar på mig frågande och undrade om vi skulle.

Jag nickade och till slut så hade han sin hand på min mage och jag kände att det började pirra där nere. Jag kände hans händer runt min kropp. Hans kön var nära mig och jag kände att han ville in i mig. I den stunden ville jag också ha mer.

börjar suga mina bröst

Han tar av mig bh:n och börjar suga mina bröst. Han slicka och nafsar på dem. Medan han gör det så trycker jag hans ena hand mot mina trosor för att visa vad jag vill.

Mitt andetag bara blir tyngre och hans ena hand åker innanför mina trosor och börja röra mig. Jag blir upphetsad och vill ha mer. Sedan tog han av mina trosor och tog hela handen på mitt kön. Han drog handen från rumpan upp mot min snippa och hans andetag blir högre och högre.

känner att det har gått alldeles för fort

Jag tar hans hand och trycker som jag vill att han ska trycka. Men sedan tappar jag allt och känner att det har gått alldeles för fort. Så vi slutar. Men båda var nöjda och vi började prata som ingenting hade hänt.

/Hemlig

Till toppen av sidan