Panik - lämna sidan!
Egna berättelser

Jag hade sex med min bästis på landstället

Jag hångla upp min bästis och var nära på att ha samlag. Detta hände i somras när jag var på min kompis landställe. Vi var vid en liten skog och skulle fika med hennes familj och sen började vi snacka om Riverdale och paren och sex där.

Sen frågade hon om vi skulle hångla så vi stod bakom ett hus och rörde varandras rumpor. Vi hånglades intensivt och vi turades om att bli upphånglade och trycka mot varandras snippor. Så skönt! Jag var så upphetsad och kåt.

Sen åkte vi hem till henne och gick upp på ovanvåningen ... vi slet av oss t-shirtarna och börjades kyssas intensivt. Hon bytte om till en vit spetstopp som var genomskinlig. Vi sa typ till varandr jättemycket: "jag vill ha mer" "du är så sexig" "du är så snygg" och jag stönade supermycket.

Vi la oss i hennes säng och börja rida varandra snabbare och snabbare. Nu satt jag uppe på henne och hån låg ner under. Vi hade bara underkläder. Hon tog av sig trosorna och jag med. Jag började dra min snippa mot hennes och snipporna böjade "kyssas", jag stönade och vi fortsatte. Jag ville ha mer intensivt och det blev det. Fingrar trycktes in och det var så skönt!

/Anonym

Mer på UMO

Artikel

Gnidsex

Gnidsex kan vara att gnida, gnugga eller trycka könen mot varandra. Eller att gnida könet mot någon annan del av kroppen. Gnidsex kallas också för gnuggsex, torrsex, frottage eller att saxa. Många tycker det är skönt och upphetsande.

Artikel

Smeksex – att pulla och runka av

Smeksex är när du använder händerna för att smeka och stimulera någons snippa eller penis, eller andra känsliga delar av kroppen. Andra ord för smeksex är petting, pulla, fingra eller runka av. Smeksex med dig själv kallas onani.

Svara varandra

Hur gör ni när ni onanerar med en kompis?

Jag och en vän ska kanske onanera. Hur gör ni när ni onanerade med en kompis.

Artikel

Sex första gången

Förlora oskulden, tappa oskulden eller sexdebut. Olika personer säger olika om att ha sex första gången. Tänk på att sex inte alltid blir som man tänkt. Och det är alltid okej att pausa eller avbryta.

Till toppen av sidan