Panik - lämna sidan!
Egna berättelser

Jag hade sex med min bästis på landstället

Jag hångla upp min bästis och var nära på att ha samlag. Detta hände i somras när jag var på min kompis landställe. Vi var vid en liten skog och skulle fika med hennes familj och sen började vi snacka om Riverdale och paren och sex där.

Sen frågade hon om vi skulle hångla så vi stod bakom ett hus och rörde varandras rumpor. Vi hånglades intensivt och vi turades om att bli upphånglade och trycka mot varandras snippor. Så skönt! Jag var så upphetsad och kåt.

Sen åkte vi hem till henne och gick upp på ovanvåningen ... vi slet av oss t-shirtarna och börjades kyssas intensivt. Hon bytte om till en vit spetstopp som var genomskinlig. Vi sa typ till varandr jättemycket: "jag vill ha mer" "du är så sexig" "du är så snygg" och jag stönade supermycket.

Vi la oss i hennes säng och börja rida varandra snabbare och snabbare. Nu satt jag uppe på henne och hån låg ner under. Vi hade bara underkläder. Hon tog av sig trosorna och jag med. Jag började dra min snippa mot hennes och snipporna böjade "kyssas", jag stönade och vi fortsatte. Jag ville ha mer intensivt och det blev det. Fingrar trycktes in och det var så skönt!

/Anonym

Mer på UMO

ArtikelGnidsex

Att gnida könet mot någon annans kropp kan vara skönt och upphetsande. Det brukar kallas för gnidsex eller gnuggsex. Det kan vara att ni gnider könen mot varandra, eller mot någon annan del av kroppen.

ArtikelSmeksex

Smeksex betyder att du med händerna och fingrarna smeker känsliga delar av kroppen på ett sexuellt sätt. Smeksex med dig själv kallas för onani.

Svara varandraHur gör ni när ni onanerar med en kompis?

Jag och en vän ska kanske onanera. Hur gör ni när ni onanerade med en kompis.

ArtikelSex första gången

Det är vanligt att ha många olika tankar och känslor om hur det är att ha sex med någon för första gången. Det viktiga är att det känns bra för er som är med.

Till toppen av sidan