Panik - lämna sidan!
Svara varandra

Hon vill ha lampan släckt under sex, men jag vill se

Min tjej vill inte visa sin slida för mig. Inte att jag tjatar eller så, men det känns typ inte intimt ibland om vi kör missionären och hon vill hålla för å tvingar mig att titta upp för jag inte får se den.

Jag försökt säga att jag endast vill se för att göra det mer intimt och speciellt. Känns konstigt å inte kunna kolla ibland.

Hur känner andra tjejer om det här? Och har det hänt andra killar?
/Kille 15

Svar:

 • Som en tjej så kan jag förstå henne. Det kan vara så att hon är osäker och är rädd för vad du ska tänka. Försök prata med henne inte om sex utan överlag om djupare ämnen och hitta på saker så att ni blir mer bekväma med varandra. Men en sak du inte borde göra är att pressa henne. Hon gör det när hon är redo. Och brådska inte ni är fortfarande väldigt unga.
  /Anonym
 • Köp ett doftljus och tänd
  /din mamma
 • Släck bara
  /Anonym
 • Jag förstår dig, men samtidigt förstår jag henne. Hon är nog inte fullt bekväm ännu och jag tror att det kan ta tid. Jag tycker du ska försöka prata med henne och berätta att det inte spelar någon roll hur hennes slida ser ut. Kommunikation är nyckeln! Gör henne bekväm, sex är till för båda.
  /Hej hallå
 • Kör hundtypen då behöver du inte se, båda ni blir hundar och det blir väldigt skönt sex.
  /hunden
 • Prata med henne, kanske kan ni variera under sex. Det ska vara skönt för båda och jag rekommenderar att du pratar med henne.
  /Gyaaat
 • Prata med henne, sex ska ske på bådas vilkor, även om det funkar för dig så ska det vara skön och bra för båda. Prata med henne, hon har troligen en rimlig orsak.
  /😏
 • Ja detta har hänt mig jag frågade varför och sa att jag inte bryr mig om hennes slida bara om henne du kan ju försöka prata med henne om vad som händer så att båda kan få det så bra som möjligt.
  /Kille/21
 • Berätta hur du känner och börja med att ha det lite tänt, tex ett ljus eller en mindre lampa. Sedan kanske hon kommer känna sig mer bekväm med tiden. Lycka till bror!
  /Julia
 • Jag brukar alltid ha lampan tänd, men jag tänker o hon kanske inte vill att du ska ha det tänt för att hon är ”rädd” att hon gör olika typer av ”miner”. Det är normalt att göra miner under t.ex samlag, när man kanske tycker att saker är skönt.
  /Tjej
 • Jag tyckte det var pinsamt och skämmigt att visa mig naken överlag men särskilt min fitta. Tycker sex är skitmysigt o s v men idén av att vis mig naken för folk är fortfarande jobbig. Oftast i början när jag är med en partner så kan jag fortfarande tycka det är lite obekvämt men det är något som jag vet går över. Tror bara hon behöver mer tid, men som andra säger: prata med henne. Gissar på att hon bara tycker det är skämmigt och då kan de vara bra att du finns där och visar på att du vill se för att du vet att du kommer gilla det. Gör henne trygg i det att du gillar henne oavsett vad!
  /tjej på 19 vårar
 • Jag kan förstå hur hon känner eftersom jag också upplever att det är pinsamt att visa fittan för folk. Jag var väldigt sen med att komma i puberteten så nu när jag är 16 så har jag fortfarande inget hår alls på fittan och så, så varje gång jag har sex med en ny kille är jag lite orolig att han ska tycka det är konstigt att jag ser ut som ett litet barn där nere. Men oftast så är killarna väldigt snälla och jag har typ lärt mig leva med min fitta nu. Så du måste ha mycket tålamod med din tjej och säga till henne hur härlig och fin du tycker hennes fitta är och till slut kommer hon nog vara bekväm med att visa den för dig.
  /Tjej, 16
 • Hmm, är ni helt nakna för övrigt, att det är ok att du ser hennes bröst? Tycker hon det är skönt när ni har sex, får orgasm och så? Det går ju att uppnå på andra sätt även med trosorna på. Om det är så att hon inte är är redo för att visa sig naken. Eller att hon är lite blyg/osäker, ibland har tjejer en bild av hur killen vill att hon ska se ut där nere. Rakad/orakad och sånt. Vilket är dumt tycker jag. Men försök prata/fråga varför hon inte vill, som sagt det finns andra sätt att ha sex/göra det skönt om hon inte är redo visa sig naken.
  /Kille 14 år
 • Gud aldrig tänkt på det men jag tror inte att jag hade tyckt att det vart genant, både är ju nakna liksom. Jag vet att vissa tjejer inte gillar att visa slidan eftersom den inte ser ut som i porr, större blygdläppar och inte rosa. Vilket jag kan förstå till viss del. Försök prata med henne i ett icke intimt sammanhang om det, förstå om hon inte vill parat om det men förklara din sida utan att vara pushig.
  /Random 15 åring
 • Asså hon har nog en anledning till varför hon inte vill visa sin slida t.ex så kanske hon skäms för den men det får du fråga henne men jag håller med dig att om ni ska ha sex så borde du få se den. Men tjata inte utan fråga någon gång varför och berätta en förklaring för att få se den så kanske hon till slut visar den❤️ Hoppas det hjälper! ❤️
  /Tjej jävligt smart och kan väldigt mycket
 • Hej! Är tjej och har aldrig haft sex men jag känner personligen att det hade varit väldigt konstigt att det skulle vara så hemligt om man nu bestämt sig för att ha sex. Såklart har du både rättigheter och skyldigheter; du kan inte tvinga henne att visa men du kan säga att du inte vill ha sex på det viset. Det bästa är att kompromissa er fram till något som känns bra för båda och tills dess inte ha sex. Prata om vad ni förväntar er och hur ni ska göra för att båda ska känna sig nöjda och trygga. Jag hoppas ni löser det!
  /Anonym
 • Kan det vara så att det är någonting hon skäms över? Typ att hon inte gillar hur den ser ut och är rädd att du inte heller kommer gilla det? Sådan rädsla kan byggas upp ganska mycket. I hennes huvud kanske hon tror att om det är någon sådan del av henne du inte gillar så kommer du att dumpa henne. Såklart är inte det sant, men i hennes huvud kanske det är det. Tro mig, detta kan vara ett rejält hinder.

  Det är som ett monster i garderoben för henne. Hon är inte säker på om det finns ett monster, men om hon öppnar och det är sant så kanske monstret dödar henne. En sådan risk är det inte många som tar. Mitt tips är att prata med henne. Det finns inte riktigt något annat sätt att veta. Kommunikation och förståelse är viktigt i vilken relation som helst.
  /Det kallas "tillgänglig", inte "singel" 🗿
 • Nu är det så här att jag är 14 och har inte tappat oskulden än. Men anledningen till det är för att jag inte vill att någon ska se min fitta för att jag tycker det är pinsamt/jobbigt/obekvämt. Jag tror att om du bara gör som hon vill så kanske hon till slut låter dig se. Desto längre tid hon får att känna sig bekväm med att vara naken i din närhet. Desto tryggare kommer hon bli.
  /Oskuld men kunnig
 • Hej hej. Jag är en tjej som fyller 13 år om några veckor. Och i början vart det lite små skämmigt och visa mig naken för han. Därför att jag är inte så utvecklad ännu inget hår på slidan osv. Och att han själv är han utvecklad har hår och stor snopp osv. Men det var lungt han gillar min slida precis som den är och alla kommer få hår på den nån gång. Så gillar vi våra kroppar som de är.
  /Amanda
Till toppen av sidan