Panik - lämna sidan!
Fråga

Vad är det för skön punkt i slidan?

Fråga

Vad det är som sitter nån centimeter in i slidöppningen, mot bäckenbenet? Det känns lite räffligt? Jag är nämligen extra känslig där, på ett bra sätt.

Svar

Många tycker att det kan vara skönt med tryck mot slidväggen, precis som du beskriver. 

Klitoris inre delar finns innanför slidväggens framsida, mot magen. Det är därför det kan vara skönt med stimulans där. En del kallar det området för g-punkten. Ofta kan det kännas extra skönt att stimulera klitoris ollon och slidväggens framsida samtidigt. 

Slidan är lite räfflad hos alla, det är för den ska kunna bli större och djupare när du blir upphetsad. Det sker genom att räfflorna slätar ut sig. 

Med vänliga hälsningar 
Therese Zetterqvist Eriksson, barnmorska 

Mer på UMO

ArtikelOnanitips - snippa

Det som är bra med onani är att du själv bestämmer vad och hur du vill göra. Alla sätt är lika bra och lika rätt. Vissa kan känna sexuell njutning och få orgasm bara genom att fantisera, men många vill ha någon sorts beröring.

ArtikelUMO frågar: Hur gör du när du onanerar?

Här kan du läsa andras onanitips.

ArtikelHur blir sex skönt?

Sex ska vara härligt och något som både du och den eller de du har sex med njuter av. Du kan behöva prova dig fram för att upptäcka hur du kan göra för att ni ska njuta. Till exempel var på kroppen beröring eller smekningar känns skönt och vad ni kan göra.

Till toppen av sidan