Panik - lämna sidan!
Svara varandra

Min snippa ser inte ut som andras, hjälp!

Någon annan som är osäker om hur er vagina ser ut? Jag är en tjej som är väldigt osäker över min kropp. Mitt problem är att min vagina inte ser ut som dom andra i omklädningsrummet gör. Vad ska jag göra för att acceptera mitt utseende?

/Anonym


Svar:

 • jag vet att alla inte ser likadana ut och visa ser lite mindre lika det andras men jag ska ge dig ett tips det är att jag brukar tänka att om jag ser lite mindre lik det andra så är det för att jag är speciell ❤️❤️
  /lycka till! och hoppas att du tog till dig mitt råd ❤️
 • Min snippa bryr jag mig helt ärligt inte om haha. Jag kan lova dig att alla snippor ser olika ut, vissa är bara lite lika. Tänk inte på det!! Du är supersnygg
  //tjej
 • För det första hur vet du det? Och för det andra, din snippa är perfekt oavsett hur den ser ut.
  /Anonym
 • Ser de verkligen alla lika ut? Det tror jag inte! Min har enligt mig också alltid stått ut något från mängden, men det är egentligen bara i mina egna ögon. Det är inte konstigare än att vissa har långa fingrar, andra har lite kortare fingrar. Vi är alla unika, både i knopp och kropp. Nu är jag för den delen 25 år och tänkte även på detta när jag var yngre, men med tiden inser man att vi alla har våra olikheter.

  För att svara på din fråga om vad man kan göra för att acceptera ens utseende, så har jag lärt mig att tänka: mitt utseende spelar egentligen ingen större roll. Varken längden på mina fingrar, eller hur min snippa ser ut. De flesta går dessutom runt och är så upptagna med sina egna tankar, att de knappt hinner reflektera över hur andra egentligen ser ut. Ditt utseende är inte avgörande för din person! Så är det bara :-)
  /H
 • Hej! Du måste komma ihåg att alla får se ut som de vill. Du behöver inte vara osäker för det finns INGEN kropp som är perfekt. Du är UNIK som har en egen kropp och som inte ser ut som alla andra. Kom ihåg det!
  /Flicka
 • Nu är jag kille och inte utbildad, men med störst sannolikhet så är det inget farligt och alla ser ju olika ut överallt på kroppen och det är 110% okej. Men vill du vara säker så kan du ju alltid boka en tid på ungdomsmottagningen (här kan du hitta den som finns nära dig).

  Och för att lära dig acceptera det har jag tyvärr inget bra tips. Jag själv har problem med att lära mig att, fast andra kanske säger att killar inte får använda tjej underkläder, så är det inget fel med det. Så jag skulle säga att bara slappna av och inte tänka och jämnföra sig med andra hela tiden. Hoppas jag kunde hjälpa 🙈☺️
  /Trosbärande kille 03
 • Hej! Kanske det är bra att prata med någon på UMO, så ni tillsammans kan bygga upp ditt självförtroende. Don’t let anyone bring you down queen
  /Trans boii, 15 år
 • Tänk att du är unik och att killar bryr sig inte om dom inte är f boys.
  /Kåt 15 åring
 • Hej Anonym! Jag tänker att det är viktigt att påminna sig själv att vi är alla olika, vi har olika kroppar men de har samma funktion! Du säger att din snippa ser olika ut från alla andra och du har svårt att acceptera ditt utseende. Det är en process att älska sig själv, speciellt i en värld som ständigt matar en med ideal och produkter för att förbättra sig själv hela tiden. Jag tycker det är viktigt att du kollar på dig själv som den speciella individen du är! Det finns ingen annan i världen som ser ut som dig och ingen annan har exakta ditt DNA, du är din egna individ! Och jag tycker det är viktigt att du har i åtanke att precis som du jämför dig med andra så jämför sig andra med dig, vi borde vara mer snälla emot varandra och speciellt oss själva! Det du tänker om dig själv är det förmodligen inte så många andra som tänker på. Ta vara på dig själv, var snäll emot dig själv, krama din själ och värm din hjärna med fina tankar. Ta hand om dig
  /Från anonym till anonym
 • Nej, har också rätt ovanlig snippa tror jag men jag tror inte någon bryr sig så mycket i omklädningsrummet om det. Är inte så att man stirrar på andras. Aldrig har jag hört någon säga att någon annan har konstig snippa. Var inte orolig för det.
  /Ellie
 • Hej, de finns verkligen inget att göra åt saken, allas är olika och de finns verkligen ingen snippa som är ”normal” vi har olika former olika stora eller små men jag kan garantera att de är normalt att allas inte är likadana!
  // anonym
 • Allas ser olika ut så att det är inget att oroa sig över
  /Bibbi
 • Hej! Jag tror att det är väldigt många tjejer som känner samma oro. Att vara osäker på sitt kön är nog vanligare än man tror, och jag tror att de flesta är väldigt upptagna med sina egna komplex och noterar inte ens hur andra ser ut.

  Om mina egna komplex brukar jag oftast tänka att ”om jag hade sett sett någon som såg ut på det här sättet, hade jag brytt mig?” Och svaret är alltid nej. Går jag tillexempel till ett badhus finns det garanterat personer runt mig med olika komplex, men det är aldrig något jag själv noterar. Så varför skulle andra notera saker på mig?
  /A
 • Alla kroppar ser olika ut, och alla är precis lika fina. Ett tips är att kolla på Naked Attraction på youtube för att se hur olika våra kroppar kan se ut. Jag började själv kolla på det nyligen enbart för att se hur andras kroppar ser ut och det visar en mer sanningsenlig bild, inte som på sociala medier där många poserar och redigerar bilderna.
  /Anonym tjej
 • Alla ser olika ut!! Jag var så j*kla insecure över min vagina, men om det handlar om vad andra kommer tycka/säga så bry dig inte!!! ALLA har olika, ingen ser exakt likadan ut. Inget du ska oroa dig för❤️
  /Mango
 • Hej! Oroa dig inte. Jag vet ju inte på vilket sätt du känner att din snippa är annorlunda. Men jag har känt flera gånger i omklädningsrummet att jag är den enda där som har synliga blygdläppar. Jag har ALLTID haft det. Liksom STORA. Sen har jag mest hår också. Men jag känner inte mig "INSECURE" för det. Hoppas du får en bra dag och lär dig att älska dig själv. Du är säkert jättefin.❤️
  /Tjej12
 • Alla är olika och det är inget fel :) du är fin som du är <3
  /tjej 13
 • Hej. Det är helt normalt att känna som du gör, jag är nästan 100% säker på att flera i omklädningsrummet känner samma osäkerhet kring sin snippa som du gör. Men det finns inte ett sätt hur en vagina ska se ut, utan de kan se ut på väldigt många olika sätt. Mitt tips är att gå in på hemsidan ”all vulvas are beautiful”. Könsorgan kommer i alla möjliga former :)
  /Agnes
 • Många är osäkra över deras vagina och det är helt normalt, fler än man tror är osäkra över den. Ibland så kan det ta lång tid innan man accepterar hur man ser ut men man får acceptera att man inte alltid kan ändra saker på sig själv. Ha en bra dag!<3
  /tjej 14 år
 • Har samma problem. Jag vet att det är pissjobbigt men du kan inte ändra på det. Det är bara att leva med dem förutsättningarna man får i livet. Om din partner klagar så borde du tänka över om dem borde vara din partner!
  /Jag uppskattar dig

Mer på UMO

Frågor & svar

Jag har olika stora blygdläppar

Jag kommer aldrig våga ha sex med någon när jag ser ut så här.

Svara varandra

Hur ska jag göra för att acceptera mitt utseende?

Jag känner mig så extremt ful, till den punkten att jag tror att ingen någonsin kommer att gilla eller vilja vara tillsammans med mig. Någon som vet hur man kan känna sig finare eller någonting man kan göra för att acceptera sitt utseende?

UMO-podden

Wilmas tankar: "Plötsligt tyckte jag mina höfter var fula"

60. Wilma har spelat in vad hon tänker om sin kropp. Hon berättar om hur ett filmklipp påverkade henne och hur hon gör för att inte tänka på det hon är mindre nöjd med.

UMO-podden

Karims tankar: "Jag tänkte till och med på att operera mig"

61. Karim har spelat in vad han tänker om sin och andras kroppar. Han pratar om attraktion och utseende och varför han inte tycker att Beyoncé är attraktiv.

Till toppen av sidan