Panik - lämna sidan!
Svara varandra

Mår dåligt av att min kille tittat på porr

Hej!

Jag har varit tillsammans med min kille i lite över ett år, och fick precis reda på att han har tittat på porr under hela tiden som vi har varit tillsammans.

Det gjorde mig väldigt ledsen och jag pratade med honom om det och han sa att han inte skulle titta mer. Ändå så har jag väldigt svårt att släppa tanken att han har tittat på andra tjejer medans han har varit med mig och jag har börjat få väldigt jobbiga tankar kring min kropp och utseende. Jag jämför mig med tjejerna han har tittat på och känner mig väl väldigt otillräcklig, som att jag inte räcker till och att det är anledningen till varför han har tittat på porr.

Är det någon som har varit med om en liknande situation och kan hjälpa mig hur man kan bli av med jobbiga tankar om sig själv och den här avudsjukan att han har tittat och attraherats av andra tjejer? Blir liksom inte av med den bilden av honom med andra tjejer och det är jättejobbigt.
/Anonym

Svar:

 • Hej, försök prata med han om hur du känner eftersom han kanske inte tänkte på det så mycket och trodde du var okej med det? Min kille gjorde samma sak och jag pratade med han om det och han fick förstå hur jag kände mig om det, sen dess har våran relation varit mycket bättre. Hoppas du löser det❤️
  /Z
 • Jag förstår verkligen känslan att känna sig osäker över sig själv efter den kunskapen. Dock måste man förstå att det ej betyder det du tror. Du kan ej se in i din partners tankar och det är fullt normalt att kolla porr även i en relation. Jag kan göra det och min partner gör det också. Jag kan bara tala för min del men jag tänker inte så djupt över porr, det är enbart ett sätt att hålla en "tänd". Att vara osäker efter det beror ofta på ett djupare problem som inte din partner kommer att kunna förändra på. Det är extremt jobbigt och du borde definitivt våga prata med din partner om detta och han bör validera dig. Att be honom att sluta är inte lika enkelt och vad jag anser inte en rättighet. Allt är individuellt.

  Jag kom igenom den situationen genom att tänka realistiskt. Min hjärna säger jättejobbiga saker till mig som jag mådde dåligt av men det var enbart min fantasi och inte en bra syn på verkligheten. Påminde mig själv om detta konstant för att jag inte skulle säga saker eller göra saker jag hade ångrat, t ex vara kontrollerande. Känslan kan bita på en och få ens självförtroende att bli försämrat.

  Mitt tips är att prata om detta med din partner, med hur du tänker och känner men tvinga ej honom att sluta. Ni kan testa olika saker så du blir säkerhetsställd vad han tycker om dig tex sexuellt eller genom lite mer omtanke från honom.
  /En mellanmjölk brud
 • Hej! Kille som svarar här! Det finns många olika anledningar till att folk kollar på porr, skulle säga att det sällan handlar om att man vill byta ut sin partner. En del killar tror till och med att de kan lära sig något av porr.
  /Daniel
 • Men gör slut. Det tar så mycket i längden på dig gumman, gör slut bara. Om du berättat för honom hur du känner och han ändå inte ändrat på sitt beteende så respekterar inte han dig då är det ingenting att ha kvar.
  /Tjeja
 • Jag tycker det är tråkigt att du känner dig otillräcklig och om du inte mår bra när du är med honom så är det definitivt något ni behöver prata om. Porr är dock inget fel på, man kan använda det bara för att lättare uppnå orgasm.
  /Porrförsvarare
 • Hej! Jag kanske kan komma med en liten annan tankebana som svar. Jag är en kille och har en kille, vi har varit tillsammans ett bra tag. Vi båda tittade en hel del själva på porr förut. En dag beslutade vi oss för att titta tillsammans och vi märkte att det inte gick så bra haha. Vi började skratta och insåg att vi tänder på olika saker. Jag tänder på killar som är som honom och han tänder på killar som påminner mer om mig. Det var en ganska kul erfarenhet. Nuförtiden tittar jag sällan på porr för att jag inte vill stödja den industrin. Jag vet faktiskt inte hur mycket min kille tittar, det spelar inte så stor roll för mig sålänge han behandlar mig så fint som han alltid gör. För att komma med något tips till dig hade jag först och främst tänkt; ”behandlar han mig som vanligt trots han har sett på porr?” ”kan jag släppa detta eller behöver jag ändå ta ett till snack med honom om porr?”. När du gett dig själv tankerum, så kan du eventuellt prata med honom igen om du känner att det ändå behövs. Det har du all rätt till. Du kan testa att tänka lite med fler argumentsbanor när du förklarar hur du mår och känner pga porrtittandet. T.ex. hur du ser på dig själv, eller om du bara inte stödjer porrindustrin. Om du känner svartsjuka, eller oro. Hoppas detta kanske gav något extra perspektiv, allt väl!
  /E
 • Fattar precis hur du känner. Min förra pojkvän tittade på porr under hela vår relation. Först försökte han dölja att han titta men sen blev han mer och mer ”öppen” om det. Han började lägga kommentarer om min kropp och utseende och till slut fick jag reda på att han hade varit otrogen. Mitt tips är att göra slut med han om han får dig att känna dig otillräcklig. Du ska inte ens behöva tänka på att han är attraherad av andra tjejer, så det är liksom inget att fixa.
  /Förlåt för långt svar
 • dem flesta kollar nog på porr vad jag vet. även om det inte är så bra är det normalt. det är jätte modigt att du vågade säga till att du inte tyckte om det och det är bra att han slutade. jag förstår att du inte kan sluta tänka på det och att du blev ledsen av tanken att han tittar på andra tjejer. men tänk ändå att han inte hade något problem med att sluta. om han fortfarande är tillsammans med dig och visar dig kärlek så är han nog nöjd med ditt utseende.
  /lol
 • Man får väl välja, ska man ha en flickvän eller ska man titta på porr. Jag som kille skulle aldrig kunna titta på porr, det skulle kännas som ett stort svek och otrohet mot min flickvän. Stå på er kvinnor, kräv lite av er kille eller dumpa honom. Mår du dåligt av att han tittar på porr så kommer han sluta om han bryr sig om dig. Porr är helt okej att inkludera i ett förhållande om BÅDA är med på det.
  /Henke
 • Har varit med om samma sak, problemet för mig var att han vägrade sluta kolla porr om inte jag skickade nudes. Jag försökte väl mest å bara inte tänka på det, men tro mig JAG VET HUR JOBBIGT DET KAN VARA! Prata med honom om varför han kollade porr, låt honom förklara sig. Säger han något i stil med "de tjejerna är så sexiga" (typ ingen säger så men du fattar vad jag menar😭) så tycker jag att du ska göra slut. Det är väl bra att han ska sluta kolla dock, tror ni kan lösa det här tillsammans! ❤️
  /Maria 💗
 • Jag undrar om porrens tjejer är intressantare än dig. Vill han vara med dig eller vill han på sidan hålla på med porr? Du kan berätta vad du känner om det för honom. Då kan ni få förståelse för varandra och du kan fråga vad som intresserar han mest. Då vet du hur intresserad han är av dig. Ert förhållande måste funka.
  /James
 • Du är fin som du är och alla är det,i porrfilmer så är alla ”perfekta” så jämför dig inte med andra. Du är du och jag är jag ❤️❤️
  /Anonym
 • Ja förstår dig helt! Jag har också en kille sen 2 år tillbaka. Det viktigaste skulle ja säga är att du berättar för han hur du känner kring detta. Ja förstår att du har svårt att släppa tanken av att han tittat på andra tjejer, eftersom porr oftast har ett fokus på just tjejen. Men till 99% handlar det inte alls om dig utan av den anledningen av att han kanske har ett större sexuellt behov än vad du har. Du behöver absolut inte jämföra dig med tjejerna, han är ju tillsammans med dig av en anledning. Mitt tips är att kanske fråga honom just varför han gör det. Hoppas detta hjälpte lite ha det bra o glöm inte bort ditt värde❤️ låt han inte kolla på andra tjejer om det gör dig obekväm, men kommunicera! De är alltid bäst
 • Det är bra att du tog upp det där första med honom, det är viktigt med kommunikation och du gjorde rätt i att berätta vad du kände. Han vill nog väl. Om han inte vill det, är det betongskor som gäller för honom. Ok, kanske lite att ta i, men om han faktiskt inte vill dig väl är han inte värd din tid. Detta kanske låter som rappakalja, men det kanske är tröstande rappakalja. Han är nog mer intresserad av att vara med dig, inte din kropp, till skillnad från tjejerna i porren. Det är inte dom han vill vara med, det är deras kroppar och han skulle aldrig lämna en bra personlighet för en snygg kropp, för en snygg kropp brukar inte vara mer än så. (Fast han vill nog vara med din kropp också, nu när jag tänker efter, men inte huvudsakligen.) Men lugna dig, för det är sjukt mycket sexigare med en bra och självsäker personlighet än ett par stora tuttar. Om du bara ser till att älska honom och visa det (med måtta) och lyssna på honom kommer han älska dig tillbaka. Men berätta hur du känner för honom ändå.
  /Det kallas "tillgänglig", inte "singel" 🗿
 • Han tänker ju på dig när han gör det, tänk så
  /Anonym
 • Jag tycker att du ska berätta för din kille hur du känner dig. Du ska inte behöva känna dig otillräcklig. Alla känner sig otillräckliga ibland, men det att han får dig att känna dig otillräcklig och gör dig ledsen är inte bra. Prata med honom. Om han blir sur på dig eller inte verkar förstående när du berättar hur du känner är han inget att ha.

  Du är värd någon som gör dig glad. Du ska inte behöva känna dig olycklig. Du är bra som du är. Du ska inte stanna kvar hos honom om han får dig att må dåligt. Även om du älskar honom. Men prata med han först. Jag tror inte att han menade något illa eller vill få dig att känna så här. Är han en bra kille så kommer han säga till dig att du visst räcker till och att du är bra som du är. Och han kanske slutar titta på andra tjejer sen. Jag tror verkligen inte att han menade något illa eller ville såra dig. Du är fantastisk som du är.
  /Hoppas det hjälpte
 • Hej! Förstår verkligen att det känns jobbigt, det är förståeligt. Däremot tror jag inte det handlar om en attraktion men det kan bara din kille svara på. Samtidigt som jag förstår att det känns som ett svek, jag hade nog inte heller varit så glad om min kille kollade på porr men om ni inte har pratat om det så är det lite svårt för honom att veta vad du tycker också. Jag hoppas det löser sig!
  /Anonym

Aktuella artiklar

Artikel

Berättar ni när ni är nära orgasm?

Man har ju sett i porr att personerna brukar säga när de närmar sig. Men ska man göra så  på riktigt? Hur gör ni?

Svara varandra

Hur hade ni sex första gången?

Munsex eller smek/petting? Eller låg ni också, alltså hade ni samlag? Hur gjorde ni och hur blev det?

Svara varandra

Hur vill ni få brösten smekta?

Vill ni med fitta att man tar på era bröst när man har sex, till exempel när man fingrar? Hur vill ni i så fall att man smeker och stimulerar? Vad är skönt?

Svara varandra

Kommer jag någonsin hitta kärleken?

Jag vet liksom inte vad jag ska göra. Jag vill bara kunna få uppleva en romantisk relation någon gång i livet, och även om det låter dramatiskt från en 20-åring känns det väldigt hopplöst just nu.

Svara varandra

Jag är tjej och porrberoende - hur slutar jag?

Jag har jättesvårt att bli kåt med min pojkvän, jag är attraherad av honom men jag blir inte våt och jag måste nästan kolla på porr på toan innan vi ska ha sex för att komma igång. Detta suger.

Svara varandra

Vågar inte prata under sex!

Jag vågar inte prata under förspel eller sex. Det känns ”stelt” och ”läskigt”. Nån som känner samma och va borde jag göra?

Svara varandra

Var skaffar ni med liten kuk kondomer?

Var får ni med liten kuk era kondomer? Tänkte skaffa tjej men man måste ju vara lite förberedd.

Svara varandra

Måste jag suga av min kille?

Jag vill återgälda njutningen han ger mig, men jag vet inte hur jag ska göra det på ett bra sätt? Jag vill inte heller att han ska känna skuld för att jag smått lider av att suga av honom.

Svara varandra

Han vill höra om mitt tidigare sexliv

Jag har precis träffat en kille. Han har frågat mig om mitt förflutna angående hur många jag har legat med innan honom.

Svara varandra

Har aldrig fått orgasm - vad gör jag för fel?

Känns som jag provat allt: inne i slidan, utanför, klitoris, stimulera brösten samtidigt, duschtrycket, duschtrycket med kallt vatten (närmaste jag varit), och i princip allt fast jag har sextat med min kille samtidigt.

Svara varandra

Ska jag ta kontakt med min tidigare lärare?

Jag trodde det va en tonårsgrej, men jag är helt förälskad i honom och funderar på att ta kontakt. Är det fel av mig?

Svara varandra

Hon vill ha lampan släckt under sex, men jag vill se

Min tjej vill inte visa sin slida för mig. Hur känner andra tjejer? Har det hänt andra killar?

Svara varandra

Var gömmer ni kondomer?

Jag har ingen aning om vart jag kan gömma kondomerna? Har ni tips?

Svara varandra

Hur gör ni med distansförhållande?

Älskar min tjej så mycket, men det kan kännas jobbigt när det är så långt och man inte kan träffas så ofta.

Svara varandra

Stönar ni när ni har sex?

Brukar ni stöna mycket när ni har sex?

Egna berättelser

Jag och bästisen sög av varandra

Det var där det hände, jag sover vanligtvis naken och det hade jag tänkt göra denna gång också men då ser Danny mig naken ...

Svara varandra

Hur fingrar man en tjej?

Hur gör ni när ni fingrar en tjej? Och hur vill ni tjejer att man gör för att det ska vara skönt?

Fakta

Tips till dig som är ihop med någon som får ont vid sex

Du som är ihop med någon som har ont vid sex, kan göra mycket för att stötta och hjälpa.

Svara varandra

Fler som ritar egen porr?

Är det konstigt att rita sina fantasier? Eller är det helt normalt?

Svara varandra

Ska jag bryta mitt löfte att inte ha sex?

Ofta runkar jag för att få bort kåtheten men ibland vill jag ha "mer".

Svara varandra

Kan man må bättre av att inte runka?

Jag har som mål att inte runka eller kolla porr denna veckan. Vill testa och se om mitt mående påverkas på ett positivt sätt.

Svara varandra

Jag är tjej och får orgasm för snabbt, har ni tips?

När vi hånglar och är på väg till att ligga så kan det räcka med att han trycker sitt ben mot mig och jag får en orgasm. Vilket jag tycker är extremt jobbigt då jag tappar all lust att ha sex.

Svara varandra

Hur gör jag slut utan att det blir stelt?

Jag inte är kär i henne längre men vi är med i samma vängrupp och vill inte att det ska bli stelt.

Frågor och svar

Vad hjälper mot blue balls?

Ibland vill hon att vi avbryter innan jag fått orgasm och utlösning. Då får jag ont i pungen. Är det farligt?

Till toppen av sidan