Panik - lämna sidan!
Svara varandra

Hur pratar jag om sex med honom?

Hur ska jag ta upp frågan om samlag med honom? Jag och min kille har varit ihop i flera år och vi har aldrig haft sex. Jag har pratat med honom men jag har alltid fått samma svar. ”Jag vet inte” och sen byter han ämne direkt! Jag känner mig patetiskt och desperat för att jag ens har tagit upp det här. Han är inte asexuell och jag vet att han älskar mig men det blir ett problem när han kan kolla på porr hela tiden men inte vilja kommunicera med mig om sex.
/18 årig tjej med massa problem

Svar:

 • Jag och min kille hade samma problem för några månader den, men tog jag upp det och när han sa ”jag vet inte” eller byte ämne, så frågade jag bara honom igen. Jag sa att han måste vara öppen och kommunicera med mig, annars skulle det inte funka. Då så sa han varför han hade undvikt det, han var tydligen bara rädd och nervös! Men du kan ju fråga din kille om han väntar tills giftemål, han kanske bara är för rädd för att berätta för dig!
  /Ebba
 • Har ni haft någon annan typ av sex, som smek, slick eller sug? Har han en väldigt liten eller stor penis? Är han religiös eller vill ”spara sig” av andra anledningar? Du får nog helt enkelt fråga dig fram.
  /Kåtbocken
 • Alltså, jag brukar typ starta det på ett lite skämtsamt sätt. Men jag personligen har mycket lättare för att skämta än att vara seriös… så mitt tips till dig är att typ försöka dra upp det på ett litet skämtsamt sätt. Sen kanske han bara inte vill ha sex, men det betyder inte att det är något fel på varken dig eller honom :)
  /En liten oskuld
 • Det låter som att han själv har ett problem, förmodligen ett porrproblem, han kanske inte kan bli upphetsad av verkligt sex och är därför fast i porren.

  Jag tycker att du ska fråga om han inte kan bli upphetsad till verkligt sex och om han faktiskt seriöst behöver hjälp för sitt porrtittande. Du förtjänar en förklaring om det är så att han har en anledning till det som han själv vet.

  Men det är inte säkert att han heller vet, trots att det är frustrerande att höra. Försök ställ öppna frågor som kanske kan leda till ett svar, typ ”hur känns det när jag tar upp dehär ämnet med dig” eller kanske ”finns det något du själv tänkt på när det gäller att ha sex med mig?” ungefär såna frågor.

  Försök även att lämna ordet till honom och ge honom chansen att svara så att du inte svarar åt honom, och håll också en snäll ton o va förstående då han kanske inte har det lätt med att kommunicera om sina problem. Det är viktigt att ge honom tid att tänka efter du ställt dina frågor, han kommer reflektera över de själv oavsett om det märks eller inte.

  Lycka till tjejen!! hoppas att det löser sig jag förstår att det känns skitjobbigt<3
  /Tjej 18
 • Tycker du beskrev situationen bra här, säg något liknande till honom. Typ "jag är intresserad av [...] men när du inte riktigt kan tänka dig att prata om det känner/mår jag [...]" Var bara helt ärlig men pressa inte honom heller då det bara kommer slå bakut.
  /Anonym
 • Du kan säga att du känner dig osäker och vill prata och sen säger du dina tankar och känslor om sex och om det inte funkar försök få han kåt så kanske han vill ha sex.
  /Leah/Julia
 • Hej! det kan ju vara så att han är blyg, rädd, nervös och gör att han undviker ämnet. Jag skulle säga låt det komma när det kommer, du kan ju försöka få han på traven att inleda till något genom beröring eller få han upphetsad❤️
  /Varit den i relationen
 • Mitt tips är att bara ta det lugnt . Fråga honom hur han känner sig. Om han är bekväm med att prata om det eller inte kan inte du välja. Men förr eller senare kommer det, när ni båda är redo. Fråga han om han skulle vilja ha de lite längre fram.
  /Anonym
 • Jag tycker att du borde säga direkt till honom att du vill prata om det och att du ogillar när han konstant undviker ämnet typ. Jag tror att det är det bästa sättet eftersom att ni då kan fråga varandra vad ni gillar osv. Det har iaf hjälpt mycket när jag och min kille har sex. 
  /Tjej 15 :)

Mer på UMO

Svara varandra

Hur hittar jag någon att ligga med?

Jag är oskuld och vill hitta tjejer som vill ligga. Hur gör man?

Svara varandra

Suger ni av med kondom?

Jag är en gaykille utan erfarenhet av sex. Tänker att de kanske är skönare utan, men vad vet jag. Så klart vet jag att man ska skydda sig mot könssjukdomar.

Svara varandra

Hur var er första orgasm?

Hur kändes det första gången ni kom?

Svara varandra

Hur förbereder jag mig för gaysex med en kille?

Jag känner mig redo men vet inte riktigt hur jag förbereder mig. Snälla hjälp mig, förklara så mycket de bara går!

Svara varandra

Hur frågar man om någon vill ha sex?

Hur gör ni när ni frågar om någon vill ha sex? Vad säger ni?

Sexnoveller

Jag red honom istället för basketträning

Jag stönar och han frågar mig om han får gå in i mig. Jag svarar med ett självsäkert ja och sätter mig på honom.

Svara varandra

Tips på nya ställningar?

Jag och min flickvän har börjat ha sex, men vi har svårt att komma på nya positioner att ha det i. Vi kör typ bara missionären. Vilka andra ställningar finns det?

Svara varandra

Jag får inte komma under sex, vad ska jag göra?

Min kille kommer snabbare än jag, och efter det orkar han aldrig fortsätta.

Svara varandra

Hur blir jag hård när det väl gäller?

Idag var andra gången jag hade problem med mitt stånd. Den blir inte hårdare halvhård, eller ”softish”. Det har varit riktigt pinsamt båda gångerna. Jag vet inte riktigt vad jag ska göra.

Svara varandra

Någon mer som inte gillar porr?

Varför gillar så många porr? För ett tag sen blev jag intresserad av porr, men jag gillar det inte egentligen. Jag tycker det är läskigt och många gånger förnedrande.

Till toppen av sidan