Panik - lämna sidan!
Svara varandra

I porr har de sex länge, men jag kommer snabbt

Hej! Jag är en kille som undrar om ni också kommer fort? I porren kan de hålla på hur länge som helst liksom. När jag runkar kommer jag på typ 3 minuter. Jag är nervös för att komma fort när jag har sex med nån första gången. Hur är det för er? Tacksam för svar!

/Snart 15 åring kille


 

Svar:

 • Jag kommer också snabbt. Men obs. När man har kommit kan man fortsätta på andra sätt än samlag. Min tjej gillar att bli smekt. Så jag gör det innen eller efter samlag. Funkar bra.
  /snart 20 år
 • Du håller längre i sex än när du runkar oroa dig inte (tips: om du vill hålla extra länge låt tjejen sitta överst)
  /Doktor James
 • Hej, jag runkar mer eller mindre varje dag. Jag har typ märkt att ju oftare jag runkar desto längre tid tar det innan jag kommer. Så när jag inte runkar på typ 4 dagar så kommer jag på 3-5 min. Men när jag liksom runkat i 2 veckor i sträck så tar det kanske 8-10 min. Men det är ju såklart olika för alla
  /14 åring kille
 • Ja, dom bara fortsätter.
  /Robert
 • Stoppa lite lite då och då och njut istället i stunden :)
  /Tallen :)
 • Okej asså ur en tjejs perspektiv så är det helt okej om killen kommer snabbt då det finns såååå mycket annat att göra. Jag personligen har inga problem med att ge oralt tills Well den är "vaken" och sedan köra liksom flera gånger. Annars råder jag dig att testa edging... Du får googla själv vad det är men tycker det är mycket mer Nice för båda parterna (eller en själv) när man väll kommer sen hoppas detta var till hjälp :) och oroa dig inte det kommer gå jättebra
  /17 årig tjej
 • jag känner samma. det jag har hört är det viktigast att ha kul<3333
  /peter
 • I det verkliga livet brukar man faktiskt inte ha sex särskilt länge , kanske 10-30 minuter beroende på hur lätt man får lust igen och hur lätt det är för båda att komma eller inte t.ex. I porr får de sex att verka mycket längre för att bl.a få unga killar att tro att tjejer vill hålla på hur länge som helst och kanske även sätter press på att killar ska vara "starka" och kan köra hur länge som helst men porr är inte samma sak som sex så därför ska man försöka att inte blanda ihop dom. Sex ska va skönt , ömsesidigt och kan vara allt från några minuter till nån timme och vissa kommer lätt och snabbt medans andra har svårare för det.
  /Klekle
 • Porr är som en "film". Dem flesta filmerna är inte sanna. Det menas att porrfilmen kan vara filmade i flera delar och sen redigerad så att det ser ut som en film. Det visar inte verkligheten. Också alla människor kommer olika snabbt, så jämför inte dig!

  Alla är nervösa innan första sexet, jag är också nervös så det är du inte ensam om! Jag kommer inte snabbt eller sent. Ibland kan jag komma på 5 min eller 10, det kan variera hur skönt det är för mig. Jag hoppas att mitt svar hjälper dig < 3
  /16 åring tjej
 • Forsätt ha sex när du kommit.
  /apa
 • Fortsätt runka. Du kommer få en större orgasm och kunna fortsätta längre, tro mig.
  /bertil 93
 • Ta en dildo in i din parter istället för din kuk, eller en vibrator.
  /19 årig grabb
 • Jag tror inte riktigt det spelar någon roll. Ha ett långt förspel så blir det längre. Men om det nu är så att du kommer snabbt under sexet så måste du se till så att din partner (vilket jag förmodar är en tjej) också får en orgasm. Annars kan hon känna sig använd och inte ha njutit. Det gör nämligen oftast ont på tjejer första gången. Gör något annat för att hon ska få en orgasm.
  //tjej
 • samma
  /Stora G
 • Jag tror att du runkar för hårt. Om man kör lite lätt sådär, typ löst, så får man ungefär samma njutning men det håller längre. Tips, om du känner att du är nära på att komma - sakta ner tempot eller pausa en stund och fortsätt bara sen. Det här med att du är nervös inför första gången, jag skulle rekommendera att ta en snabbrunk innan sexet så att man har tömt säcken, liksom.
  /Den där Otto
 • Hej, som en tjej som har kille. typiskt sätt har ni killar sweet spots som kan göra er extremt snabba. När du sitter och runkar kan du nå alla de punkterna och snabbt komma, men under sex brukar det inte bara vara fokus på en person. Som andra har sagt sätt lite fokus på den andra som är där och för att vara lite längre i sex. Om man märker att man kommer för snabbt, finns det vuxen leksaker, som ringar, som kan göra att man håller sig längre.
  /Tjej, 17 år
 • Kallas att vara effektiv, kingen.
  /Jeff
 • Träna kondition o styrketräning!
  /filuren
 • Sex i porr är inte så det är i verkligheten. De tar tabletter för att hålla på länge osv. Försök att inte tänka på det. Den första gången man har sex ska handla om att känna sig trygg och ha roligt. Om du inte vill komma snabbt kan man göra andra saker. Du kan ge oralsex, pulla, hångla och känna på varandra. Det ingår också i sex. 21-årig tjej
  /Mathilda

Mer på UMO

Artikel

Sexlust och att vara kåt

De allra flesta föds med en kropp som kan känna lust och kåthet. Lusten kan kännas i hela kroppen. Det kan kännas som om det pirrar och pulserar i könet och på andra ställen.

Frågor & svar

Är sex i verkligheten samma som i porr?

Funkar sex och samlag på samma sätt som det ser ut i porr?

Till toppen av sidan