Panik - lämna sidan!
Svara varandra

Hur onanerar jag utan porr?

Hej.

Jag är en kille och jag försöker bli av med porr men det leder till att jag inte kan onanera. Jag har nästan tröttnat på att onanera men jag vill ändå få orgasm. Har ni tips på hur jag ska onanera, alltså hur jag ska röra min snopp så att det känns skönt? Och vad ska jag använda istället för porr. Helst något förutom fantasi men förklara gärna vad du menar både för fantasi och annat som ni kan komma på. Snälla svara.
/16 år kille

 

Svar:

 • Läs sexnoveller på umo.
  /❤️
 • Jag brukar kolla på nakenbilder om du har Reddit så är det ett bra ställe att hitta sånt på😉
  /Nakenbildsfantasten
 • Ta dig på snoppen, tänk på nåt riktigt hett och läs på umo om onani är mina bästa tips.
  /Grabb 16
 • Om du onanerar med vanlig handrörelse, hitta en annan metod som är mindre krävande. Du kan till exempel sätta tummen på framsidan av olonet och pekfingret samt ringfingret på baksidan och sedan behöver du bara göra en roterande rörelse. Funkar kanske inte för alla men om det gör så är det skitlätt att onanera efter.
  /onaniexperten
 • Rö bara på den utan att titta 👀
  //👽
 • Jag rör mig vid olika platser på kroppen medan jag runkar och tänker på något som gör mig kåt.
  /Kille. 15
 • Använd en hemgjord fleshlight/riktig fleshlight och simulera att du skulle ha sex med nån.
  /Helt cracked på Tarkov
 • Kolla här, eller tänk på någon.
  /Brud 15 år
 • Jag har testat analstimulans några gånger med dildos och fingrar, tycker oftast att det får mig att komma utan att ens behöva onanera. Sexleksaker är ett bra tips.
  / Kille
 • Tänk på någon du tycker är snygg eller fantiserar om, om du inte kan kommma utan porr är du kanske porrberoende.
  /sammy the manny
 • Jag har hört att porr kan göra en avtrubbad och att man, om man vant sig vid porr, kan få svårt att bli kåt av ”mildare” saker som t ex egna fantasier. Jag tror det kan stämma. Jag har inte tittat på porr, men använde ett tag bara sexnoveller för att bli kåt och slutade fantisera. Det ledde till att jag inte längre tände på mina egna fantasier, vilket jag tidigare kunnat.

  Så jag slutade med novellerna helt ett tag och lät bli att onanera. Tänkte att jag skulle ge det lite tid. Jag fick helt enkelt svälja otåligheten att onanera! Efter ett tag började jag fantisera igen, med inställningen att jag inte skulle försöka onanera (har man press på sig att bli kåt låser det sig helt), utan bara känna hur olika fantasier kändes i kroppen och om jag blev tänd på dem. Avtrubbningen började släppa!

  Nu tänder jag lätt på mina egna fantasier igen och är lite mer återhållsam med novellerna. Om du är trött på att onanera tror jag att det kan vara bra och värt att ta en paus. Om du ger dig till tåls med att få orgasm och tror jag chansen ökar att du framöver kommer kunna få det utan porr. Lycka till <3

  (Du bad om en definition av fantasier: dagdrömmar om allt från att röra vid någon annans hud till kyssar till fysisk och känslomässig närhet utan sex till sex till onani på någon härlig ostörd plats - allt som känns bra och tryggt och kul för stunden kort sagt!)
  /21
 • skaffa trosor och onanera i dom
  /tros Kille

Mer på UMO

Sexnoveller

Läs eller lyssna på erotiska noveller skrivna av unga. Du kan också skriva en egen novell.

Artikel

Onanitips - penis

Det är ofta skönt att smeka penisskaftet och ollonet. Du som är omskuren kan använda glidmedel eller olja och föra handen fram och tillbaka över penisskaftet och ollonet.

Artikel

Onanitips - snippa

Alla sätt att onanera på är lika bra och lika rätt. Vissa kan känna sexuell njutning och få orgasm bara genom att fantisera, men många vill ha någon sorts beröring. Det viktigaste är att du hittar det som känns skönt för dig.

Svara varandra

Hur ofta runkar ni?

Hur ofta onanerar ni?

Artikel

Att titta på porr

Det finns olika anledningar till att en del vill titta på porr. Många använder det för att onanera. Vissa tittar för att de är nyfikna, eller vill lära sig mer om sex. Men det är viktigt att veta att porren oftast inte visar hur det funkar att ha sex i verkligheten.

Artikel

Funkar sex som i porren?

Det är lätt att tro att sex ska vara som i porren, särskilt om du ser porr innan du har sex med någon första gången. Men porr är inte till för att visa hur sex går till. Den är gjord för att vara upphetsande för den som tittar och för att de som tillverkar porren ska tjäna pengar. Här kan du läsa eller se en film om hur porr skiljer sig från sex i verkligheten.

Till toppen av sidan