Panik - lämna sidan!
Svara varandra

Jag blir orolig när min flickvän är ute sent på kvällarna, vad ska jag göra?

Hej ! Jag är 18 år gammal och snart fyller 19 år. Jag har ett problem, jag övertänker väldigt på min flickvän, eftersom hon är supersnygg och har ofta killar omkring sig. Det gör mig orolig.

Hon är ofta ute sent på kvällarna och åker runt med sin bil och träffa andra. bland kan det vara tjejer men oftast killar. Jag vill inte berätta för henne för hon kanske tycker att jag bara är barnsligt eller tänker för mycket. Men det är svårt att inte tänka på det när hon är snygg och oftast ute sent.

Hon kallar de hon träffar för killkompisar och det ger mig så sjuk mycket ångest.

Ge mig gärna råd eller tips så skulle jag uppskatta väldigt mycket! Tack på förhand.

/Et

Svar:

 • Lita på henne. Om ni är menade för varandra kommer hon inte göra något emot dig. Och om hon gör det, fundera om ni ska vara med varandra. Se till att du mår bra, det är viktigast. Ett förhållande ska göra att båda mår bra❤️
  /18
 • Känner igen mig, sånt här är skitsvårt. Du får helt enkelt lita på henne eller inte. Hänger du aldrig med henne ut på kvällarna?
  /Anonym
 • Om du vet att hon är en trovärdig person som talar sanning så borde du lita på henne. Men om du känner oro över detta borde du försöka prata med henne om det. Hon kanske tycker att du är barnslig men det är värt det, för om det är något när hon är iväg kanske hon tänker om och berättar det för dig. Detta brukar funka. Lycka till!👍❤️
  /Hoppas det hjälper
 • Det handlar ju om svartsjuka där. Du borde prata om henne med det och se om ni kan komma upp med en lösning tillsammans. Du borde dock inte förvänta dig att hon ska sluta träffa sina kompisar och du får inte bli arg över det. Men det finns andra lösningar, t.ex. skulle hon kunna ringa dig några minuter när hon är ute sent. Det kan funka som lösning medans du jobbar på din svartsjuka.
  /Tjej som också blir svartsjuk
 • hej, du kanske kan berätta för henne om hur du känner om det hon gör och se vad du får för respons men det är viktigt att du pratar med henne tycker jag.
  //Jag
 • Rädslan att förlora någon man älskar och rädslan att inte duga är utan tvekan riktigt hemskt men jag tänker att du visste innan ni blev tillsammans att hon har killkompisar, det är ju sällan man bara är kompis med ett kön men det hjälper inte rädslan jag vet men skulle nog va tråkigt för henne att inte kunna umgås med dom. Jag gissar att du har tjejkompisar också? Och jag tvivlar på att din flickvän skulle gå bakom ryggen med dig med varje kille hon umgås med eller känner. Visst hon kanske tycker de är mer eller mindre attraktiva för attraktion menas med att man dras till någon och det behöver inte alls vara romantiskt eller sexuellt kopplat. Jag tror att du skulle må bra av att berätta för henne hur du tänker på det och säga att du är rädd att förlora henne så att hon kan möta dig på ett bra sätt och säga hennes tankar om det istället för att du ska må dåligt jättelänge och riskera att bli passiv aggressiv mot henne eller få en plötslig attack av ilska och ångest för då kommer hon sannolikt möta dig tillbaka med ilska och ångest eftersom känslotillstånd smittar av sig. Tyvärr kan man aldrig veta oavsett vem man är om man blir lämnad nån gång eller bedragen men om du känner att ni kan prata med varann om viktiga saker , känner er trygga tillsammans och ni visar engagemang i erat förhållande så finns det inte så stor anledning att va rädd för att bli bedragen tänker jag.
  /S
 • Hej! Du skulle kunna ta upp det med henne. I en relation så ska båda två kunna prata med varandra utan att behöva vara oroliga. Du ska inte behöva tänkte på vad hon kommer säga och tycka om det du har att säga. Bland det viktigaste i en relation är lojalitet och ärlighet. Så ta upp det med henne och säg det du egentligen känner.
  /Ny här
 • Kanske du kan fråga henne hur det var eller fråga om du kan följa med någon gång? Om hon är trogen så träffar hon inte andra. Men jag vet inte, har inte haft flick- eller pojkvän.
  /Hoppas ni mår bra
 • Jag tycker att du borde prata med henne, berätta hur du känner och varför. Om hon blir sur är det hennes förlust och om hon blir glad över att du vågar prata med henne om det gillar hon nog dig. Lycka till:)
  // Tjej 13
 • Hej! Enklaste svaret är att bara prata med henne om det, förklara hur du känner och varför, ni kanske kan komma på någon lösning eller iallafall lugna lite av ångesten du har kring det! Sen förstår jag också att det kan kännas jobbigt och att du inte vill framstå som kontrollerande eller barnslig. Om det känns jobbigt att verkligen prata om det kan du föreslå att träffa hennes killkompisar som hon umgås mer med! Det kanske lättar på ångesten, men framförallt PRATA med henne.
  /18-årig tjej :)
 • Gå o va med henne
  /Jkk
 • prata med din partner om dina känslor det är viktigt att hon får veta det
  /uiedhn
 • Hej! Fattar din oro men Jag tycker du borde vara ärlig med din tjej om din orolighet. Du måste kunna låta henne ha kul annars känner hon att hon inte har nån frihet. Men istället för att sitta och oro dig om henne hela kvällen gå ut och ha kul du med du behöver inte sitta och vänta på henne. Ha tilltro till henne utan tillit eran relation är ingenting då är det bättre att ni gör slut.
  /Sm
 • Häng med henne ut nån gång och se med egna ögon hur de killarna beter sig.
  /Edvin
 • Ett tips är att försöka bygga upp en relation med henne där ni kan lita på varandra, jag vet att det är jobbigt att hon är med andra killar. Det blir inte bättre av att övertänka men det gör jag själv också mycket. Men om hon hade varit otrogen så hade du fått reda på det förr eller senare. Hoppas det går bättre för dig.
  /Emilia
 • I get it. Jag känner ju varken dig eller din flickvän. Det kan mkt väl vara så att du övertänker o att det bara är vänskapliga relationer. Men det kan också vara som så att du inte övertänker och att hon delar lite mer än vänskap, och då är hon inget att ha. Kan du kanske prata med en närmare kompis om du har någon. Jag har verkligen förstått det här med "killar ska inte visa känslor" grejen. Frågar du mig så är det IDIOTI. Att få prata med en kompis kan ju vara otroligt skönt när man väl har gjort det. Man kommer liksom varandra närmare och litar mer på varandra. hoppas att allt löser sig och att du kan prata med någon.
  /Ung tjej
 • chilla lite om hon älskar dig behöver du inte oroa dig purr
  /purr
 • Hon har sitt eget liv låt henne va. Man måste inte alltid vara med varandra bara för man är ihop.
  /hejsjegleverpastej
 • Hon är garanterat beroende utav uppmärksamheten så som fruktansvärt många är nu för tiden. Sen vet jag att det sticker många extremt mkt i ögonen när man skriver det. Kunde inte brytt mig mindre, utan det är den brutala sanningen. Är hon så snygg som du säger, så har hon garanterat fått höra det utav grabbarna hon umgås med och så klart gillar hon därför att vara med dem. Det vill dock ej säga att hon är otrogen mot dig, men grabbarna hon umgås med skulle dock ej tveka att va med henne om dom fick chansen. Ber om ursäkt att jag säger så men det är som jag sa förut den brutala sanningen. Om du inte redan gjort det så bör du prata med henne hur du känner. Samt om du nu inte redan gör så bör du även följa med ibland för då ser du hur de är runt henne lr för den delen hur hon är med dem. Nu tänkte jag tyvärr inte på när inlägget skrevs men detta är ett svar till många som är i samma sits.
  /Blir nån kränkt är det inte mitt problem
 • Hej!! 👋 Du skulle kunna fråga henne först liksom lite "retigt" typ så här: "Jaha vad har du gjort då?" , när hon kommer hem (om ni bor tillsammans). Du skulle kunna fråga henne om du får följa med någon gång, om du märker att hon kanske inte vill men säger "ja" för att vara snäll, gör det inte!! Du skulle även kunna gå ut själv på kvällarna och hänga med tjejer eller killar. Om du är osäker på eran relation kan du säga till henne hur du känner, även om det är pinsamt, du kan även vissa henne mycket kärlek, som att pussa henne, krama henne eller ha sex med henne (om det känns rätt!!) Du kan själv gå ut med henne ibland.
  /Tjej
 • Börja lita på varandra. Det låter osäkert det där.
  /Anonym
 • Jag tycker du ska ta upp din oro med henne för du ska inte behöva må dåligt, men samtidigt så ska hon ändå få göra det hon vill. Ta upp det med henne så kanske hon kan förklara så att du förstår bättre vilka det är hon hänger med när hon är ute. Sen kan du fråga nån gång om inte du kan få följa med ut någon kväll så kan du ju oxå se hur killkompisarna beter sig mot henne och hur hon beter sig mot dom. Då kan det bli att du känner dig lugnare när hon är själv ute.
  /A
 • Jag tycker att du ska prata med henne om det och berätta för henne hur du känner om allt. Om hon inte försöker göra något för att få dig och må bättre så är hon ingen bra tjej för dig tyvärr.
  /Edina

Aktuella artiklar

Artikel

Tips och råd om du är utsatt för svartsjuka

Att bli utsatt för svartsjuka kan vara jobbigt. Du kan få stöd och hjälp om du behöver.

Artikel

Tips och råd om du är svartsjuk

Det brukar vara jobbigt att vara svartsjuk. Men det går att göra något åt den.

Tips/inlägg från unga

Vad gör du om en partner eller kompis är svartsjuk?

Har du varit utsatt för någons svartsjuka? Här kan du tipsa andra hur man kan hantera situationen. Du kan också läsa andras tips.

Svara varandra

Hur frågar man "chans"?

Jag är tror att jag är kär i en tjej, men hur frågar man henne om hon vill vara ihop med mig? Vad säger man?

Svara varandra

Är det normalt att inte fått sin första kyss?

Är det normalt att inte ha fått sin första kyss till man är 17 ? Och att inte haft ett förhållande än? Alla jag känner har fått sin första kyss och har en partner.

Svara varandra

Jag är svartsjuk på hans ex, hjälp!

Det får mig att må dåligt att tänka på att han hållit på med andra tjejer sexuellt.

Svara varandra

Hur säger jag att jag inte vill träffa henne mer utan att såra?

På "daten" tyckte jag det var stelt och klickade inte riktigt men hon sa och jag tror hon tyckte att det var roligt att ses.

Svara varandra

Kommer jag någonsin hitta kärleken?

Jag vet liksom inte vad jag ska göra. Jag vill bara kunna få uppleva en romantisk relation någon gång i livet, och även om det låter dramatiskt från en 20-åring känns det väldigt hopplöst just nu.

Svara varandra

Mår dåligt av att min kille tittat på porr

Jag har svårt att släppa tanken att han har tittat på andra tjejer. Jag jämför mig med tjejerna han har tittat på.

Svara varandra

Han vill höra om mitt tidigare sexliv

Jag har precis träffat en kille. Han har frågat mig om mitt förflutna angående hur många jag har legat med innan honom.

Till toppen av sidan