Panik - lämna sidan!
Egna berättelser

Du har alltid rätt att ändra dig

Jag blev sexuellt utnyttjad när jag var full som 14-åring. Jag var 14 och han var 17. Vi träffades och han pushade mig till att dricka med honom. Jag var osäker först men han övertalade mig. Saker hände och jag blev jättefull. Jag kunde inte kontrollera min kropp alls. Han frågade om jag ville ligga och jag sa först okej, men sen så ångrade jag mig. Jag ville inte säga nej för jag ville inte göra han typ ledsen. Jag sa aj flera gånger och "detta gör jätteont" och "jag kan inte", men han lyssnade inte han bara fortsatte.

Jag kommer inte ihåg så mycket för att allt blev typ bara svart. Jag kände mig så äcklig och kände mig jätteskydlig. Liksom varför drack jag ens? Jag kände mig som världens största hora.

Jag vill också bara säga att du har rätten till att ändra dig när som helst och det är aldrig personen som blev utsatts fel. Det är aldrig okej att ligga med någon som uppenbarligen är alldeles för full för att ge samtycke. Om du har varit med om nåt liknande det som hände mig så hoppas jag att du kanske känner dig mindre ensam. Och glöm aldrig det som hände dig är "inte så hemskt" bara för att personen som gjorde det mot dig inte höll ner dig med våld. Det är fortfarande inte okej och ingen ska vara med om det.

Du är inte ensam och det var inte ditt fel. Jag älskar dig<3
/Anonym

Aktuella artiklar

Svara varandra

Han gjorde något när jag var full, är det mitt fel?

Förra veckan var jag på en fest där ja blev alldeles för full. Jag har fått återberättat att en kille tog med mig till toan och sedan vet ingen något mer. Skulle ni säga att detta är mitt fel?

Egna berättelser

En gammal gubbe ljög om sin ålder och skickade nakenbilder

Killen skrev att han var lika gammal som jag vilket blev bekräftat via en bild som han skickade till mig. Vi snackade med varandra hela nätterna, jag kände att något klickade.

Svara varandra

Ska jag anmäla min kompis ex?

Min kompis har blivit utsatt för sexuella övergrepp. Jag vill verkligen anmäla denna kille.

Artikel

Åldersgräns för sex

Du kanske har hört att du blir byxmyndig när du fyller 15 år. Det handlar om lagar som ska skydda barn och unga från att bli sexuellt utnyttjade. Därför är det förbjudet att ha sex med någon som är yngre än 15 år.

Egna berättelser

Till dig som blivit utsatt för sexuella övergrepp

Det finns en människa som bröt ner och förstörde mig. Han begick övergrepp mot min kropp och fick mig att känna skuld och skam för det.

Svara varandra

Hur ska jag få andra att sluta sexualisera vår relation?

Jag är i en lesbisk relation och när vi syns utomhus blir vi ofta sexualiserade. Detta har gjort mig frustrerad i många år. Kan man göra något för att få ett slut på detta?

Egna berättelser

Blev utnyttjad av äldre kille på nätet

En dag bjöd han in en kompis till samtalet. Den här kompisen började direkt prata snuskigt till mig när. Kompisen var också 18+ och skickade nakenbilder till mig och tjatade om bilder från mig.

Artikel

Våldtäkt, sexuella övergrepp och andra sexualbrott

Att göra något sexuellt med någon som inte vill kan vara olagligt. Det är aldrig ditt fel om du utsätts och du har rätt att få stöd.

Frågor och svar

Pojkvännen tjatar om hårt sex

Min kille vill ha hårt sex och göra saker med mig som han har sett i porr. Han kan säga nedsättande saker till mig när vi har sex och han vill ta strypgrepp och smiska mig på rumpan.

Svara varandra

Är rädd för min kille trots att han är snäll!

Har dejtat en supergullig och helt underbar kille i över fem månader nu men hur mycket jag än försöker så är jag fortfarande rädd för honom. Ibland kan det också bli så allvarligt att jag skakar och rycker till så fort han rör sig eller försöker komma nära mig. Vet verkligen inte hur jag ska komma över detta för han har aldrig skadat mig fysiskt.

Till toppen av sidan