Panik - lämna sidan!
Svara varandra

Blir kallad "hora" av en hel stad - vad ska jag göra?

Jag blir kallad hora av en hel stad och är hatad av alla. Det känns liksom som att det inte finns någon utväg från det här. Hjälp mig, vad ska jag göra?
/Hatad 13 åring

Skriv ditt svar

Svar:

 • Ta bort så många som möjligt på sociala medier och prata med en kurator, ungdomsmottagning eller föräldrar. 
  /finns här <3
 • Folk kommer alltid bete sig som skit men de bästa man kan göra beroende på situationen är antingen börja säga värre tbks eller försöka ignorera.
  /Sundsvall 15
 • Jag har haft samma problem, alla i hela staden kallade mig hora för ingen anledning. Men jag gjorde kanske inte alltid det bästa så antingen isolerade jag mig i mitt rum eller snackade med dom och säga typ ” jag vet”.
  /Alex
 • Fråga om hjälp från din familj och om det inte blir bättre så kan du kanske flytta för att börja om på nytt någon annanstans.
  /Anonym
 • Vet inte varför du blir kallad hora men jag har läst mycket om vuxna kvinnors berättelser från tidigare prostitution. Gäller det något liknande i ditt fall rekommenderar jag dig att söka hjälp via ungdomsmottagningen. Alltså om du är prostituerad så ta upp det hur läskigt det än är.❤️
  /V
 • Anmäl
  /Anonym
 • Det låter fruktansvärt. Prata med en vän eller liknande. Många jobbiga saker är bara sådär jobbiga när vi går runt med dem inombords men lättar lite om vi säger det högt.

  Sen om det är folk som inte känner dig, skit i dem, vem är de att säga så om dig? Hora är ett ord det gått inflation i. Lättklädd kvinna? Hora. Fullt täckande kläder på kvinna? Hora. Hon ville? Hora. Hon vill inte? Hora. Det spelar liksom inte så stor roll vad man gör, folk kommer alltid hata.
  /Tjej, 17
 • Ordet " Hora " har verkligen blivit ett missbrukat ord som egentligen betyder något annat än ett skällsord. Jag tycker att du borde prata med en kurator eller liknade. Om detta händer i skolan så borde du verkligen prata med lärare så ni kan reda ut det och prata med dom personer som håller på mot dig.

  Att man hatar en person och kallar en för dumma saker handlar oftast om grupptryck och osäkerhet och många gånger att den person som håller på emot dig  som oftast själva mår dåligt och vill visa sig tuffa. Kram ❤️
  /J
 • Ordet 'hora' har förlorat sin betydelse. Det är lätt att bli kallad det eftersom det är ett bra ord att andvända om man ska trycka ner någon. Men, som sagt, det betyder inte samma sak längre. Så vet att de som hatar dig känner inte dig på riktigt, och att det absolut inte är ditt fel. Lycka till.
  /Du e snygg

Mer på UMO

Svara varandra

Hur var er första orgasm?

Hur kändes det första gången ni kom?

Svara varandra

Hur känns det att gå till en gynekolog?

Jag kanske måste gå till en gynekolog, men vågar inte...

Svara varandra

Pappa hörde mig onanera - vad gör jag?

Klockan är snart två på natten, jag har panik och vill sjunka ner i jordens grund och aldrig komma tillbaka...

Svara varandra

Hur förbereder jag mig för gaysex med en kille?

Jag känner mig redo men vet inte riktigt hur jag förbereder mig. Snälla hjälp mig, förklara så mycket de bara går!

Svara varandra

Kan jag gå till UMO med små problem?

Hur ni blivit bra bemötta när det inte är ett allvarligt problem? Utan kanske mer diffust och att man bara ”behöver lätta på trycket” lite och få lufta lite tankar?

Sexnoveller

Cosplaysex på hotell

Han stönade nu ordentligt och jag pausade och knäppte långsamt upp min Harley Quinn bh.

Svara varandra

Bjuden på fest med alkohol - ska jag berätta för föräldrarna?

Problemet är att jag inte vet vad mina föräldrar skulle säga om jag är ärlig med att jag ska på en fest. Det känns som att de skulle kunna säga blankt nej, och i så fall kommer jag inte få gå på fester alls tills jag blir äldre även fast jag vill.

Egna berättelser

Ett år som självskadefri

Jag är så tacksam att jag valde att sluta skära mig för mår så mycket bättre nu ❤️

Sexnoveller

Gnuggar henne till orgasm

Jag la min hand på dina trosor, du lägger din hand ovanpå och visar hur du vill att jag trycker och gnuggar handen mot ditt kön. Sen för jag in handen innanför troskanten och smeker där lite retsamt.

Artikel

Kär i en upptagen tjej, vad ska jag göra?

Jag är kär i en tjej som är ihop med en kille jag känner. Vad ska jag göra?

Till toppen av sidan