Panik - lämna sidan!
Egna berättelser

Började med skjutningar som 14-åring

Om ja ska va helt ärlig, jag mår inte bra wlh. Jag tar droger och skit varje dag ba för att dämpa känslorna. Jag e bara 14 och mer än 10 av mina vänner sitter på nåt hem eller i fängelse.

Jag går ut med en väst varje dag för jag vill it förlora mitt liv. Ändå sitter jag här och leker med mitt liv som d vore inget. Folk som säger dom vill va kriminella och allting men det är inte coolt.  

du kommer antingen dö eller sitta inne

Tänk när du börjar göra sån skit och se din mamma gråta dag och natt bara för att du aldrig kommer hem, och hon vet du kommer antingen dö eller sitta inne. Jag har också mer än 4 vänner som har dött till skott och skit. Jag e ba 14.

Tänk på det bror, jag höll min kompis i mina armar och sa ”dö it bror, dö it bror”, när han blev knivhuggen. Han låg i koma 1 vecka efter d.

para, alla bilar, feta kedjor

Det här livet är roligt vissa delar, typ alla para, alla bilar, feta kedjor, kläder så dära. Men man tänker it på d som e dåligt.

Dom som leker gangster, jag har fråga dom ”har ni känt den dära stressen?” Alla dom som e riktiga har känt den där stressen. Vi vet va d är också och har alla ni snorungar suttit i arresten? Nej så lek it gangster! Ha klädstilen men säg it ni e gangster eller nåt.

byta hem, ha ångest, känna stress och ta droger

Jag blev fast här när ja va 11 bast. Vid 12 började ja göra bax, vid 14 började jag med skjutningar. Jag hoppas att leva i alla fall 40 år till, men jag tror jag kommer bli skjuten på gatan om några år.

Alla ni som tycker kriminalitet e roligt, det är inte roligt att sitta, byta hem, ha ångest, känna stress hela tiden och ta droger hela dagen. Så bli it kriminell om du it redan e fast!

/G1

Till toppen av sidan