Panik - lämna sidan!
Svara varandra

Spelar storleken någon roll?

Bryr ni er om storleken på kuken? Jag har en liten snopp och jag är rädd att jag aldrig kommer tappa oskulden för att den är så liten. Någon annan med samma problem?

/Kille med liten pille

Svar:

 • Jag och min kille har vart i hop sen vi var 13 och började högstadiet, nu går vi i nian. Då i början vart vi inte så jätteutvecklade, han hade fortfarande liten snopp. Men det vart faktiskt skönt att tappa oskulden med en liten snopp, det gjorde inte ont eller så. Och när jag sög av han, var det skönt att han inte hade hunnit bilda så mycket sperma än. Och nu är vi mer utvecklade, men att jag vant mig i lagom tempo att hans snopp växt. Så asså för mig vart det absolut skönt med en pojksnopp i början. I stället för en jättestor grov kuk.
  /Carro ;)
 • Det finns många sätt att ha sex på än bara penis och vagina, så även om det skulle uppstå svårigheter när du har sex på grund av din kukstorlek så finns det alltid andra saker som du kan göra med den du har sex med. Kollar du in kinks så kanske du även hittar andra saker du vill göra som inte ens har att göra med din kuk som du tycker är kul :) Sen tycker jag det är bra att påpeka att porr definitivt ändrar på vad vi anser är litet, många fittor är nämligen också ganska små och skulle inte ha några problem alls med en liten kuk. Jag lovar att du kommer att hitta någon som älskar både dig och din kuk :)
  /22-åriga E.S
 • Jag personligen tycker det spelar roll men man kan ha kort snopp medans den är bred. Det är ju olika för alla och man kan ersätta liten snopp med t ex ett bra förspel.
  /Gyaaat
 • Jag som tjej kan bara prata utifrån mina erfarenheter. Ofta är det inte storleken på kuken som spelar roll, utan hur bra kemi ni har tillsammans. Med kommunikation, smekningar, hångel, förspel (slicka, runka, pussa på kroppen, fingra) och mycket annat kan sex bli oerhört trevligt och skönt. Om man har sex med en person man tycker om och bryr sig om blir sexet oftast väldigt trevligt och skönt, oavsett storleken på bröst, rumpa, kuk, fingrar och annat som ofta tas på under och innan samlag. Om du gillar personen och den gillar dig, är det lättare att veta vad personen tycker är skönt och den kan lättare göra det skönt för dig. En liten kuk är inget problem.
  /Tjej, 21 år
 • Jag skulle inte säga att det är ett problem som jag lider av. Kan tycka att det är skönt att vara lite mer diskret. Vid stånd är den väl något längre, men i övrigt är den inte så mycket för världen. Du ska ju inte oroa dig för att storleken gör skillnad, man kan ha andra kvalitéer.
  /Nyligen 18
 • Jag tycker inte att det för du är inte med killen för storleken, utan för hur de är på insidan, sen kan inte jag prata för alla tjejet men sån är jag.
  /Tjej
 • Finns väl säkert dom som bryr sig. Men om du skulle vara i ett förhållande med någon som älskar dig ska ju storleken inte spela någon roll. Då är det inte äkta. Personligen skulle jag inte bry mig om jag faktiskt var med personen för den den är! Tänk inte på det du är grym som du är! Var bara dig själv så kommer allt gå bra till slut ska du se.
  /17 år :)
 • Nej det är inget fel med en kort kuk det kan till och med va väldigt sexigt och utan att det här låter konstigt på något sätt men om du t.ex fråga chans på mig och sen får jag se din lilla kuk så skulle det inte förändrat något! Och din kuk kommer fortfarande fortsätta växa så skäms inte.
  /Tjej
 • Jag tror att det absolut inte gör någon skillnad, om den inte är så liten att det är svårt att ha sex. Men om någon har en så kallad ”liten” borde man inte vara med någon som bryr sig om det. Jag skulle till och med ibland föredra en mindre, för att en för stor kan ge ännu värre problem. T.ex. att det gör ont eller ens parter är obekväm etc. Det beror även på person, vissa tycker om det, andra inte och vissa bryr sig inte. Vad jag förstår är det mest andra killar som hånar andra för att de har små kukar bara för att de har en som de tycker är ’stor’.
  /Jag svär jag inte är nån äcklig gubbe
 • Hej, jag är en tjej på 14 år. Men jag vill bara säga att när jag börjar ha sex så kommer jag inte bry mig om storleken. Det är inte det viktiga. Det viktiga är att det känns bra. Du behöver inte skämmas😘
  /Moa: Ps jag lovar
 • Just kuken i fittan är inte min grej. Det viktiga för mig är att han kan slicka och fingra mig. Tror det är en myt att snoppens storlek är viktig, i alla fall för mig är det så.
  /Anonym 20 år
 • Har också samma problem, har en väldigt liten snorre.
  /Kille 17
 • Jag tycker det är lite skönare att ha sex med killar som har större kuk men det spelar egentligen inte så stor roll, man kan ju använda fingrarna och tungan för att göra det skönt också. Många av mina vänner föredrar dock mindre kukar.
  /14-årig tjej
 • Nejjj, alltså många på sociala medier och speciellt porr får det att se skönare ut om killen har en jättestor. Men jag har haft sex med både ”små” och ”stora” och det är hur du använder den. Jag har tyckt det är skönast om killen inte har jättestor!
  /Tjej, 15
 • Jag är en tjej med oskuld som kan säga att de flesta tjejer nog inte bryr sig om storlek. Jag tror att jag helst skulle vilja ha en kille med liten men ärligt talat så bryr jag mig inte, hoppas det hjälpte💙
  /Andra göteborgaren utan dialekt #2
 • Nej, väldigt få tjejer bryr sig faktiskt om storleken
  /En tjej
 • Jag har också liten snopp.
  /19år kille
 • Det hänger inte på hur stor kuk du har utan hur du använder den. Min tjej har bara haft storkukade killar innan hon träffade mig. Men hon säger att jag älskar bättre trots att jag har betydligt mindre och smalare kuk än de andra. En stor kuk kan dessutom göra ont. Dessutom så växer din säkert forfarande så va inte orolig varken nu eller senare.
  /Bi kille
 • Storleken är inte viktig, om du är med någon som gillar dig så spelar storleken ingen roll. Om personen bryr sig är de inte rätt person för dig och dem är inte en bra person heller. Om du känner att de kanske kan va ett problem kan du försöka lära dig bli bra med fingrarna då klitoris är mer viktig än vaginal penetrering. Men som sagt storlek spelar ingen roll med rätt person.
  /Heja heja
 • Hehej, tjej här. Lite svårt att veta vad "liten" är när det inte finns något normalt, men men. Min kille har inte jättestor, men jag är inte med honom för hans kuk. Det finns mycket viktigare saker här i livet. Det är inte som att du är påväg att ligga med en tjej och sen när hon ser din kuk klär hon på sig igen. Om någon älskar dig för dig så spelar det ingen roll.
  /Anonym
 • Inte alls. Sålänge den syns och går att ha sex med. Överlag så lägger jag inte så stor uppmärksamhet eller vikt vid dom eftersom de ser ganska fula ut men om jag är kär och kåt i någon så vill jag såklart ha den i mig för att känslan kan va skön. Dessutom så blir många killar lurade av po** där människor ser ut på sätt som inte är särskilt naturligt eller genomsnittligt som gör synen på ens egen och andras kroppar väldigt skev ibland.
  /Hon
 • Näe om du har andra skills så spelar storleken ingen roll. Jag hade till 100% hellre varit med någon som har liten snopp men som faktiskt bryr sig om mig och min njutning än en kille med stor snopp och använder det som sitt enda "verktyg". Visst de med större kanske har lite advantage i och med att de inte behöver kämpa så mycket (om det gäller en tjej som gillar penetrations-sex) men då är de ju allmänt lata.

  Jag tycker inte du ska tänka på det. Om din framtida flickvän eller pojkvän inte gillar dig för du har liten snopp, gillade de aldrig dig från första början. Ifall du känner oro över att inte få din partner att njuta finns det ju massor med andra sätt. Oftast funkar inte det "traditionella" för tjejer anyways.
  / 15 årig tjej
 • Jag bryr mig inte om kukstorleken. Jag har inte jättestor men tycker ändå att min kuk är bra som den är.
 • Storleken kan självklart spela roll. Men oftast eller i näst intill alla lägen så är det hur man använder den som spelar roll. Har man en liten snopp och vet hur man ska använda den så spelar det ingen roll. Men har man en stor snopp och inte kan använda den så är det bara pinsamt.
  /En tjej som gillar snoppar
 • Tja, nej jag har skitstor dase och jag vill ha liten jag skäms över min stora dase.
  /Big d
 • Det är gulligt med liten snopp, och för mig som är trång därnere kändes det bättre med en liten, framförallt första gången så jag är glad att min kille inte har stor. Det är också enklare att suga på snoppen om den inte är för stor
  /Tjej snart 15 år
 • Nej.
  /Hej
 • Nu har jag väl inte riktigt någon åsikt då jag är gay men diskuterat med mina kompisar och de skulle inte bry sig. Det handlar om personen mer och om den är trevlig, vilket jag får en känsla av att du är, så spelar det ingen roll.
  /Gay tjej
 • Det är ju lite tråkigt med alltför liten för det känns mindre. Men jag har vänner som tycker det gör ont med för stor, så det viktigaste är nog att hitta nån med matchande storlek, då kommer det bli skönare för dig också. Försök fokusera på att träffa nån du gillar istället och lär känna den. Det är det som är det svåra, även för de med stora snoppar.
  /Mimmi
 • Jag som tjej skulle inte bry mig om storleken för om någon verkligen älskar dig men bryr sig om din storlek på kuken så är hon inte riktigt värd dig
  /Tjej ❤️
 • Ja jag tycker det.
  /Anonym tjej
 • Om det är någon som faktiskt gillar dig och vill va med dig, och inte vill ha sex just för att ha sex, kommer det inte spela någon roll vilken storlek du har. För personen gillar dig för den du är. Att man vill ha sex är en liten bonus, ditt värde är inte din kuk utan din personlighet.
  /Göteborgare utan dialekt
Till toppen av sidan