Panik - lämna sidan!

Det var helt ok att få penisen och pungen undersökta

Hej, skall berätta om hur jag tog mig mod till mig och beställde tid för att undersöka den heligaste regionen. Har oppererats i testikeln som barn och har länge gått och fundera på att boka en tid och kolla upp varför ena testikeln varit betydligt mindre än den andra.

Så jag beställde tid på vårdcentralen och önskade en kvinnlig läkare, och det fick jag. Så kom dagen då det var dags. Gick dit, anmälde mig och satte mig i väntrummet. Sen kom en kvinna och ropade upp mig och jag gick till hennes rum.

Sedan frågade hon en massa om varför jag ville bli undersökt. Efter en stund bad hon mig ta av mig byxor och kalsonger. Hon tog på sig handskar och bad mig lägga mig ner. Hon kännde på testiklarna och jag fick ofrivilligt stånd. Hon skötte det bra och fortsatte undersökningen och kollade tilika penisen och förhuden. Sedan fick jag stiga upp och hon kännde på nytt på testiklarna. Sedan samma sak med ena foten på en pall, och sedan med andra foten på en pall.

Jag fick en remiss till ett ultraljud och åkte dit. Där var det samma procedur. Jag klädde av mig och de satte lite kallt gel på testiklarna o undersökte dem i 5-10 min. Sen fick jag telefontid till läkaren som sa att allt var okej. 😀

/Jepp

Till toppen av sidan