Panik - lämna sidan!
Svara varandra

Hur gör jag slut utan att det blir stelt?

Jag har en fråga, jag är tillsammans med en tjej. Men saken är att jag inte är kär i henne längre. Men vi är med i samma vängrupp och vill inte att det ska bli stelt. Hur ska jag göra??
/Helooo

 

Skriv ditt svar

Svar:

 • Säg att du bara vill vara vänner. Och att din flickvän är en viktig person i ditt liv som du inte vill förlora.
  /…
 • jag tycker du ska säga att du har tappat känslorna för henne och att du är ledsen men inte vill vara ihop men att du inte vill förlora henne
  /Doktor Bajskorv
 • Det kommer vara stelt hur du än gör
  /…
 • Säg jag vill göra slut med dig fast än jag inte vill göra dig ledsen och att det blir stelt mellan oss.
  /Nejjjj
 • Här ett förslag som du kan skriva till henne : Hej, Jag känner att det är dags för oss att gå skilda vägar som partner. Jag vill att du vet att det här inte beror på någonting som du har gjort, utan det är mer en personlig känsla. Trots att vi inte längre kommer att vara tillsammans på det sättet, vill jag fortfarande ha dig som en viktig person i mitt liv. Jag skulle vilja fortsätta vara vänner med dig och ha dig som en del av mitt sociala nätverk. Jag hoppas att du kan förstå mina känslor och att vi kan gå vidare på ett positivt sätt. Ta hand om dig själv. Vänliga hälsningar, [Ditt namn]
  /MONSTA X FOR LIFE 💕❤️
 • Det ända rätta är att berätta sanningen, det blir bara värre om du fortsätter att ljuga.
  /Jag är cool
 • Du kan alltid testa och säga att du vill ta en paus från kärleken och fokusera mer på dig själv. Hon kommer säkert att fatta.
  /Annonym
 • Du kan skriva typ att du har Tappat känslor eller nåt så du slipper säga det öga mot öga. Annars blir det stelt.
  /L
 • Vara ärlig och respektfull när du gör slut med din partner. Välj en bra plats och var beredd på att lyssna på din partners synpunkter.
  /☺
 • Avsluta det på ”good terms” så att de inte blir en dålig relation mellan er två. Typ att ni kan fortsätta vara vänner (om hon nu känner för det) men du tycker fortfarande om henne men ba inte på samma sätt.
  /15
 • Skicka sms om hur du tycker o känner gällande henne. Senare undviker du henne till alla kostnader i några veckor, och sen kommer tillbaka i vängruppen som om det vore ingenting ! :)
  /breakup master

Aktuella artiklar

Frågor och svarKär i två personer - hjälp!

Är det riktiga känslor jag känner för min kompis och är det värt att äventyra mitt förhållande med min pojkvän?

Svara varandraJag var otrogen, kan min kille få reda på det?

Killen jag var otrogen med har ingen kontakt med mig eller min kille. Hur ska jag göra och tänka?

Svara varandraHur ska man bete sig när någon kommer ut?

I sommar ska jag träffa en gammal vän (inte träffats på ett år) som flyttade och förändrade hela sitt liv. Jag har lätt för att acceptera alla för den man är, och den vännen är troligtvis gay.

Svara varandraSka jag berätta om tidigare sex och relationer?

Hjälp jag vet inte vad jag ska göra! Jag hade varit singel ett bra tag och blev då kk med en killkompis. Nu har jag träffat en annan kille och håller kanske på att bli kär. Borde jag berätta för honom om att jag har legat med min killkompis?

Svara varandraHur berättar jag för föräldrarna om killen från snapchat?

Jag har blivit ihop med en kille på snapchat som verkligen gillar mig och jag gillar honom och vi ska träffas första gången i sommar. Har ni tips på hur man kan berätta för sina föräldrar om det?

Svara varandraMin kille har aldrig tid för mig!

Jag tycker verkligen om honom, men vi har knappt någon kontakt förutom när vi väl ses. Vad ska jag göra?

Svara varandraVad tycker ni om att vara ihop online?

Jag är tillsammans med en tjej online. Men ibland känns det liksom som om det kanske skulle vara bättre att inte ha en onlinerelation.

ArtikelAtt skilja sig

Du har alltid rätt att skilja dig om du vill. Även om den du är gift med inte vill skiljas.

Svara varandraHur stöttar jag min tjej som självskadar?

Bryr mig väldigt mycket om henne och hatar tanken att hon skadar sig själv. Vill inte göra situationen värre på något sätt.

Svara varandraMin tjej vill inte pussas - varför?

När vi träffades i början så kunde vi pussas när vi hade sex. Men hon säger att man bara gör sånt i början för att inte va konstig.

Till toppen av sidan