Panik - lämna sidan!
Svara varandra

Är det normalt att inte fått sin första kyss?

Är det normalt att inte ha fått sin första kyss till man är 17 eller ett förhållande än? Alla jag känner har fått sin första kyss och har en partner.
/😮‍💨

Svar:

 • Det är nog väldigt vanligt. Jag själv är snart 16 och har varken fått min första kyss eller varit i relation än, men viktigt att inte stressa fram något. sånt kommer när de kommer! Och det kommer kännas mycke bättre om du väntat o gör det med den som känns rätt, än att göra det bara för att ha gjort det!
  /Hejsan
 • Jag har inte heller varit i ett förhållande eller hånglat med någon eftersom jag tycker att det är viktigt att inte stressa fram sånt. Jag är säker på att det är vanligt, men de flesta killar som inte har det försöker antagligen att dölja det eftersom killar numera förväntas göra det ganska tidigt.
  /Kille 20 år
 • Det betyder att du kan känna dig fri, passa på att göra allt du tycker är kul nu och skaffa många vänner för när du väl blivit kär är det bara den personen du kommer tänka på. Och var lugn - du kommer hitta någon som känns rätt (som också vill ha dig).
  /Popcorn
 • Hej! Jag är själv 17 och jag har aldrig haft min första kyss men jag stressar det inte heller. Det är viktigt att inte känna ett krav på att man ska skaffa en parter fort och tidigt. Många som jag känner är också i en relation men många av dom säger också att man inte ska stressa processen. Många tidiga relationer slutar tidigt och är inte bra. Som sagt, stressa aldrig när det gäller relationer eller din första kyss. Det är viktigare att det är någon du faktiskt tycker om.
  /Kille på 17 år
 • Jag är tjej, 17 år och har inte träffat någon kille förut. Dvs har inte haft min första kyss eller tappat oskulden. Detta är något som jag tänker väldigt mycket på och känner mig ganska pressad eftersom alla mina vänner har haft sex och är i förhållanden.

  Vågar inte ens berätta för mina kompisar att jag inte har haft mitt första strul eller kyss för att jag skäms. Känns som att dom är mer vuxna än vad jag är. Men samtidigt så känner jag att min första kyss kommer vara så speciell då det förmodligen kommer vara med någon jag verkligen gillar vilket gör det väldigt spännande, till skillnad från mina kompisar som strular med random människor på fester bara för att.

  Så basically känn ingen press. Det finns så många som inte har haft sin första grej än. Men det kommer när det kommer.
  /17
 • Hej! Första kyssen är inget superspeciellt enligt mig och skulle säga att många närstående till mig tycker samma sak. Stressa inte upp dig för mycket, allt de där kommer när de kommer och det är absolut ingenting ovanligt med att inte haft sin första kyss eller sitt första förhållande än. Tänk istället att du har något att se fram emot!
  /Tjej14
 • Ta det bara lugnt och du är absolut inte ensam. Jag är också 17 och har inte haft min första kyss ännu och heller inget förhållande. Många i min klass har också haft ett antal förhållanden och alla har haft sex men du har ett långt härligt liv framför dig och se det så här: Du slipper all hjärtekross som alla pratar om i tonåren.
  /17
 • Jag har aldrig haft ett förhållande eller kysst någon, lätt att säga men försök att inte stressa upp dig över det. Personligen tycker jag att första kyssen ska vara med någon man älskar och inte någon random bara för att få det gjort, samma sak med sexdebuten. Förstår att man kan känna sig ensam ibland men det kommer när det kommer. Det är verkligen ingen stress!
  /Flisan
 • Man kan inte alltid känna sig redo än. Det kommer när de kommer. Det är inget att stressa för. Bättre att ha en första kyss när man är redo än att bara kyssa vem som helst bara för att ha fått kyssen.
  /Anonym
 • Jag är 18 år och har precis fått mitt första förhållande och kyss. Det är inte konstigt och inte något du ska känna stress för. Jag ser det istället som något positivt! Ta det lugnt, stressa inte med förhållandet. Allt kommer när det kommer, och är det en bra partner så ska hen inte tycka det är konstigt att du ej haft ett förhållande innan. Hen ska istället göra dig bekväm och trygg i hens händer <3
  /WT
 • Absolut, eftersom det är en speciell sak och att man ska inte bli blyg för att man har inte haft det. Det finns en tanke i samhället om att om du inte fått din första kyss, speciellt om du är en kille så är du svag och är inte man. Det stämmer inte eftersom vissa kysser hundra människor medan andra vill spara den till ett speciellt tillfälle, samma som sex.
  /En person0001
 • Jag har inte heller kysst någon eller haft en riktigt partner. Det kan bli att man känner sig ensam eller börjar tro att man inte är "normal". Det har hänt mig ibland. Men det är många som känner likadant och det är inte onormalt. Partners och kyssar kommer så småning om i livet.
  /Kille 06:a
 • Den enda jag kysst är min bästa vän men aldrig haft ett förhållande. Men jag vet helt ärligt inte om jag skulle palla, jag pallar knappt med mig själv🙃
  /Nora09
 • Det är absolut inget konstigt! Själv kan jag känna att det alltid varit en sån hets om att man måste vara så snabb som möjligt med sånt, men nu ångrar jag hur ung jag var när jag hade sex för första gången tex. Du ska inte kyssa någon för att du känner att du ”hamnat efter” de andra, du ska kyssa någon för att du vill kyssa någon och den personen vill kyssa dig!
  /Tjej 21 år
 • Ja, ska fylla 17 och har varken fått min första kyss eller varit i ett förhållande.
  /Pluh🗣️
 • De flesta har nog gjort det innan dom fyller 17 men det är nog inte jätteovanligt.
  /Alva, 14
 • Nej inga guzzar än. Tur man har lena handen.
  /Kille 17
 • Helt normalt! Du ska absolut inte känna någon stress över att du inte haft din första kyss! Spara den till någon speciell som du tycker om!
  /Mollsan
 • Jag är 16 (fyller 17 i år) och jag har inte heller varit i ett förhållande eller fått min första (frivilliga och med samtycke) kyss. Jag vet att man känner sig som typ den enda i världen, men vi är mååånga fler än du tror!!
  /07 tjej
 • Jadå det är normalt, vissa är 30 och aldrig haft en relation. Ge inte upp du kommer träffa en tjej! Eller om det är en kille.
  /RuckaRuckaAli

Mer på UMO

Svara varandra

Vad gillar tjejer att prata om?

Vad gillar tjejer att prata om i telefon, asså efter man frågat ”hur mår du” ”hur har din dag vart” o sånna saker?

Svara varandra

Hur frågar man "chans"?

Jag är tror att jag är kär i en tjej, men hur frågar man henne om hon vill vara ihop med mig? Vad säger man?

Svara varandra

Hur pratar man "dirty"?

Min tjej vill att jag ska prata "dirty talk" med henne. Men jag vet inte hur man gör. Vad ska man säga?

Svara varandra

Hur säger jag att jag inte vill träffa henne mer utan att såra?

På "daten" tyckte jag det var stelt och klickade inte riktigt men hon sa och jag tror hon tyckte att det var roligt att ses.

Svara varandra

Kommer jag någonsin hitta kärleken?

Jag vet liksom inte vad jag ska göra. Jag vill bara kunna få uppleva en romantisk relation någon gång i livet, och även om det låter dramatiskt från en 20-åring känns det väldigt hopplöst just nu.

Svara varandra

Snus + hångel - hur blir det?

Har nån av er reagerat på snus vid hångel? Hade personen prillan i munnen då eller inte?

Svara varandra

Mår dåligt av att min kille tittat på porr

Jag har svårt att släppa tanken att han har tittat på andra tjejer. Jag jämför mig med tjejerna han har tittat på.

Svara varandra

Hur gör ni er partner glad?

Låt oss säga att er tjej/kille är ledsen efter en lång dag. Vad är det ni brukar göra för att uppmuntra dem?

Svara varandra

Han vill höra om mitt tidigare sexliv

Jag har precis träffat en kille. Han har frågat mig om mitt förflutna angående hur många jag har legat med innan honom.

Svara varandra

Ska jag ta kontakt med min tidigare lärare?

Jag trodde det va en tonårsgrej, men jag är helt förälskad i honom och funderar på att ta kontakt. Är det fel av mig?

Till toppen av sidan