Panik - lämna sidan!
Svara varandra

Hur säger jag att jag inte vill träffa henne mer utan att såra?

Hej, jag har börjat snacka lite med en tjej och vi bestämde att vi skulle träffas. På "daten" tyckte jag det var stelt och klickade inte riktigt, men hon sa och jag tror hon tyckte att det var roligt att ses. Tycker inte riktigt samma men vill inte vara så oschysst. Hur ska jag säga att jag inte vill träffas mer utan att göra henne alltför ledsen?
/Eeee

Svar:

 • Säg det bara släpp ut dig själv. Säg som du själv tycker och tänker, gå din väg inte hens ,lyssna på dig själv. Hör din inre rytm du klarar det ha de bra ❤️🧡💛💚💙💜💘
  /SG
 • Jag förstår att din situation du är i nu är jobbig, men en sak som du kan göra är att låtsas att hon är någon annan. Det brukar hjälpa mig i liknande situationer. Tänk att du är på dejt med Kim Kardashian så blir det nog enklare, och för att verkligen kunna tänka att det är någon annan, prata inte så mycket utan lyssna mer på vad hon har och säga. Tjejer gilla killar som är bra på att lyssna. Lycka till!
  /Anonymhjälpare!
 • Bara var ärlig mot henne och säg att du är inte intresserad och letar inte efter något.
  /❤️
 • Va ärlig och gör det så odramatiskt som möjligt. Säg att du uppskattade eran stund men att du inte ser nån fortsättning på det och att du vill stanna där ni slutade. Be också om ursäkt i förväg om du misstänker att du kan ha sänt ut mixade signaler som kunde tolkas positivt för henne och att du var nervös och osäker.
  /Jaha
 • säg bara det
  /argorr
 • Det är fint att du tänker på hennes känslor. Du kan inte säga i förväg om hon är ledsen eller inte, men det är definitivt något att överväga. Ni har bara träffats en gång, så kanske hennes sorg inte varar länge heller. Säg det direkt, men artigt. Man kan säga att du verkar vara en riktigt trevlig tjej, men du känner dig lite stel runt henne, varför du inte vill träffas igen.
  /Annika
 • Vad snällt av dig att vara så omtänksam! Dock så är det bäst att vara ärlig. Säg på ett trevligt sätt att du inte vill ha en romantisk relation med henne, men om hon vill så vill du vara kompisar. Lycka till, och fortsätt vara så omtänksam så kommer du komma långt i livet!
  /Tjej
 • Var bara ärlig och skriv vad du kände/känner efter er träff. Du kände ingen kemi och klickade inte på det sättet du förväntade dig. Om du diggade henne som en go person och inget annat så rekommenderar jag dig att berätta att ni fortfarande kan ses och hänga med varandra som vänner.
  /Man 25 år
 • Jag träffade en kille en gång och vi var i er situation. Han skrev till mig att han inte ville ses på det sättet mer men gärna umgås som kompisar. Jag blev lite ledsen men tyckte och tycker att det var ett bra och tydligt sätt att formulera sig på. Vi fortsatte inte att träffas.
  /Lycka till!
 • Du kan säga typ: du är en jättefin person och så men jag känner nog inte samma som du gör och vill därför göra slut. Jag tror att hon bara kommer bli mer ledsen om du inte berättar och bara låtsas att du gillar henne men sedan får hon reda på det.
  /Tjej
 • Först av allt måste du tala om det. Var ärlig. Ljug inte. Slösa inte hennes tid med din ånger över att du kanske sårar henne. Det är svårt att få ett otrevligt budskap att framstå trevligt. Mitt förslag är att (såklart först bestämmer du dig för vad du tycker och sedan) säga vad du tycker.

  Försök att framhäva att du inte menar någonting illa, men säg ingenting du inte faktiskt menar. Var inte förolämpande och försök att inte tala för snabbt. Om ni sällan möts, kanske (och bara kanske) det är bättre om hon är sur på dig, eftersom det kan göra det lite lättare att lämna dig. Idk. 🤷‍♂️
  /Det kallas "tillgänglig", inte "singel" 🗿
 • Jag tror det är bäst att vara helt ärlig men vara schysst. Jag skulle nog säga att jag inte riktigt tycker att vi klickar, eller att det känns mer som vänskap. Försök berätta vid ett tillfälle där ni båda är bekväma. Jag skulle nog säga det fejs till fejs, men det är ju upp till dig.

  Även fast det kan vara svårare tror jag att hon skulle uppskatta att höra det direkt från dig. När jag är nervös att berätta något så bara säger jag det. Utan att tänka. Om hon skulle bli sårad kan du helt enkelt förklara varför du valde att göra så, och att du inte menar något illa. Detta är nog något de flesta människor går igenom så var inte orolig.
  /14 år

Mer på UMO

Svara varandra

Vad gillar tjejer att prata om?

Vad gillar tjejer att prata om i telefon, asså efter man frågat ”hur mår du” ”hur har din dag vart” o sånna saker?

Svara varandra

Hur frågar man "chans"?

Jag är tror att jag är kär i en tjej, men hur frågar man henne om hon vill vara ihop med mig? Vad säger man?

Svara varandra

Hur pratar man "dirty"?

Min tjej vill att jag ska prata "dirty talk" med henne. Men jag vet inte hur man gör. Vad ska man säga?

Svara varandra

Är det normalt att inte fått sin första kyss?

Är det normalt att inte ha fått sin första kyss till man är 17 ? Och att inte haft ett förhållande än? Alla jag känner har fått sin första kyss och har en partner.

Svara varandra

Kommer jag någonsin hitta kärleken?

Jag vet liksom inte vad jag ska göra. Jag vill bara kunna få uppleva en romantisk relation någon gång i livet, och även om det låter dramatiskt från en 20-åring känns det väldigt hopplöst just nu.

Svara varandra

Mår dåligt av att min kille tittat på porr

Jag har svårt att släppa tanken att han har tittat på andra tjejer. Jag jämför mig med tjejerna han har tittat på.

Svara varandra

Hur gör ni er partner glad?

Låt oss säga att er tjej/kille är ledsen efter en lång dag. Vad är det ni brukar göra för att uppmuntra dem?

Svara varandra

Han vill höra om mitt tidigare sexliv

Jag har precis träffat en kille. Han har frågat mig om mitt förflutna angående hur många jag har legat med innan honom.

Svara varandra

Ska jag ta kontakt med min tidigare lärare?

Jag trodde det va en tonårsgrej, men jag är helt förälskad i honom och funderar på att ta kontakt. Är det fel av mig?

Svara varandra

Hur gör ni med distansförhållande?

Älskar min tjej så mycket, men det kan kännas jobbigt när det är så långt och man inte kan träffas så ofta.

Till toppen av sidan