Panik - lämna sidan!
Svara varandra

Kommer jag någonsin hitta kärleken?

Jag har aldrig varit i ett förhållande och har typ tappat hoppet om att någonsin ha en romantisk relation. Jag har använt dejtingappar lite sporadiskt under typ 2 år och har träffat kanske 8 personer totalt därifrån. Alla gånger förutom en har det blivit att jag träffar personen, har det helt ok trevligt (men känner ingen speciell connection) och blir sedan ghostad och behöver inte ens ta ett beslut om en andra dejt.

Med den senaste tjejjen jag träffade (jag är lesbisk) var det dock lite annorlunda. Vi sågs tre gånger och jag sov över hos henne tredje gången. Allt kändes bra, vi klickade superbra, fick aldrig slut på saker att prata om, vi trivs med varandra och hade till och med typ samma framtidsplaner. Men när jag har kommit hem från vår tredje dejt skriver hon och säger att hon inte känner ”det där lilla extra” även om jag egentligen är allt hon letar efter i en partner. Det här gjorde mig såklart ledsen då jag verkligen trodde att det kunde bli någonting mellan oss, men framförallt var det nog jobbigt för att det var första gången i mitt liv som jag faktiskt vågat tro att det finns en chans för mig att träffa någon.

Jag vet att det knappt är någon som har hittat sitt livs kärlek i min ålder, men det känns bara så sorgligt och hopplöst när jag trots att jag ändå har ansträngt mig för att träffa nu människor ändå aldrig ens har varit i närheten av en romantisk relation. Jag vet liksom inte vad jag ska göra. Jag vill bara kunna få uppleva en romantisk relation någon gång i livet, och även om det låter dramatiskt från en 20-åring känns det väldigt hopplöst just nu.

Jag ville mest skriva av mig och vet att detta inte är så lätt att svara på, men om någon har någon liknande erfarenheter eller något generellt tips vill jag gärna höra dem
/ tjej 20

 

Svar:

 • Jag vet inte om det är samma som när man är ung, men jag har hittat en som jag tycker om. Men jag har inte ännu sagt något. Hon går i min klass och jag har varit kär i henne i ca 9 månader och nu kan jag inte tänka på något annat än henne. Mitt tips är att vänta tills det händer.
  /Jättekär kille
 • Nu har jag aldrigt känt hur kärlek känns, men jag kan känner igen mig i din situation. Jag skulle bara vänta och hoppas att tur är på din sida.
  /EMD-DIESEL-ELECTRIC
 • Jag tänkte också länge att jag aldrig skulle hitta någon och var kompisen som ger tips om relationer men är aldrig i en. Jag provade datingappar men majoriteten letade bara efter ett ligg. En dag var jag bara klar med datingappar, vet egentligen inte vad som gjorde att jag raderade dem. Men nån månad efter det så började jag skriva med min nuvarande pojkvän och då var jag 21.
  /Bleb
 • Mitt svar är ja! Du har inget att oroa dig över! Men gå inte runt och leta för mycket, försök leva ditt liv och gör saker som du älskar! Älska dig själv och andra så kommer kärleken tillslut komma till dig!<3
  /solros
 • Kärleken kommer komma när du minst anar det. Ta en paus från dejtingapparna och lev i nuet så kommer hen när de är menat. Jag är 19 år och jag träffade mitt livs kärlek på stockholmsveckan på Gotland. Då man aldrig tror man ska träffa nån de är då dem dyker upp❤️
  /Olivia
 • Ja :3
  /punglan
 • Jag vet inte hur många jag har dejtat och strulat med. Jag trodde jag aldrig skulle hitta kärleken. Jag var på många dejtingappar och hittade bara konstiga och snuskiga killar. Sen la jag det där bakom mig och levde som singel och hade det bra som singel. Sen spontat 2-3 år efter träffade jag en man, vi fann varandra, måddejätte bra och blev tokkära.

  Med detta menar jag att du ska vara dig själv, stressa inte med kärleken oavsett vilken ålder man är i. Du komma titta den för eller senare och ni kommer hitta till varandra spontant eller automatiskt utan att ni märker det.
  /Tjej 19 år
 • Mina tankar är precis som dina, jag är snart 20 och har aldrig hittat nån. Men när jag läser det du skriver vill jag säga till dig (och egentligen också mig själv) att det kommer bli bra. Också är allt så fixerat vid kärlek och att vara ihop. Men livet är mycket mer än det, tex vänskap <3
  /anonym
 • Jag tror att kärleken kommer när man minst anar det. Nu är ju jag bara 14 år. Jag har träffat en kille och det känns som att när jag hade slutat leta efter kärlek som kom den. Det finns nån därute som är rätt för dig men det kan ta lite tid ibland <3
  /tjej 14
 • Hej! Min kille kom inte alls i den formen jag trodde. Träffade honom på en app, inte dejtingapp men annat socialt nätverk, sedan bad han om min snap och han var rätt framåt. Det började med en hel del sexting och jag tänkte inte alls att det skulle kunna bli något seriöst efter den starten. Men det blev det, han bor i ett annat land också så har aldrig setts irl. Det dyker inte alltid upp som man har väntat det.
  /Tjej
 • Hej på dig! Kärleken kan vara jobbig... jag förstår din frustration. Jag har varit i ungefär samma situation som dig. Att någon inte känner samma som dig ska du inte ta personligt, jag förstår att det är jobbigt att bli ghostad osv det är inte ett schysst sätt att avsluta saker på.

  Att du har gillat/ tyckt om någon ska du inte ångra eller vara ledsen över. Det är aldrig slöseri att visa sin kärlek för någon! Det verkar du vara grym på vilket är jättefint. Jag slutade använda dejtingappar och började fokusera på mig själv först. För att hitta någon som man kanske klickar med direkt, kan ett annat sätt vara att man går ut bland folk.

  Det är svårt att få en klar bild av någon från en dejtingapp. Det kommer när man minst anar, så fort jag släppte det och slutade "leta" stod min framtida kille framför ögonen på mig. Hoppas allt löser sig och att du finner det du söker<3
  / tjej
 • Ja en dag.
  /Noah

Aktuella artiklar

Svara varandra

Vad ska man göra på en dejt?

Jag har varit intresserad av en tjej ganska länge nu, och tänkte fråga om hon vill gå på en dejt...

Svara varandra

Vad gillar tjejer att prata om?

Vad gillar tjejer att prata om i telefon, asså efter man frågat ”hur mår du” ”hur har din dag vart” o sånna saker?

Svara varandra

Hur frågar man "chans"?

Jag är tror att jag är kär i en tjej, men hur frågar man henne om hon vill vara ihop med mig? Vad säger man?

Svara varandra

Hur pratar man "dirty"?

Min tjej vill att jag ska prata "dirty talk" med henne. Men jag vet inte hur man gör. Vad ska man säga?

Svara varandra

Är det normalt att inte fått sin första kyss?

Är det normalt att inte ha fått sin första kyss till man är 17 ? Och att inte haft ett förhållande än? Alla jag känner har fått sin första kyss och har en partner.

Svara varandra

Hur säger jag att jag inte vill träffa henne mer utan att såra?

På "daten" tyckte jag det var stelt och klickade inte riktigt men hon sa och jag tror hon tyckte att det var roligt att ses.

Svara varandra

Skäms över mitt hem - vill inte visa hur jag bor!

Bor ganska litet med min familj i en hyresrätt och inte alls lika ”renoverat” som andra kanske har det. Det är liksom mer gammalt hemma hos mig.

Svara varandra

Mår dåligt av att min kille tittat på porr

Jag har svårt att släppa tanken att han har tittat på andra tjejer. Jag jämför mig med tjejerna han har tittat på.

Svara varandra

Hur gör ni er partner glad?

Låt oss säga att er tjej/kille är ledsen efter en lång dag. Vad är det ni brukar göra för att uppmuntra dem?

Svara varandra

Han vill höra om mitt tidigare sexliv

Jag har precis träffat en kille. Han har frågat mig om mitt förflutna angående hur många jag har legat med innan honom.

Till toppen av sidan