Panik - lämna sidan!
Svara varandra

Vad gillar tjejer att prata om?

Vad gillar tjejer att prata om i telefon, asså efter man frågat ”hur mår du” ”hur har din dag vart” o sånna saker?
/Måste prata med henneeeeeee!!!

Skriv ditt svar

Svar:

 • Vårat intresse. Nästan varje tjej har något specifikt intresse de älskar att prata om, så testa ta reda på vad det är och nämn det sedan. Du kommer förmodligen aldrig att få tyst på henne.
  /Sanna
 • Jag och mina kompisar snackar mest om killar och vi gossipar.
  /Tjej 16
 • Tjejer pratar om lite allt möjligt, till exempel vad som har hänt sist dem hördes/sågs eller berättar en galen sak som just har hänt en. Men oftast så pratar tjejer om vad som har hänt på den senaste tiden
  /15 årig tjej
 • Saker ni har gemensamt, om du inte vet ta reda på dem! Prata lagom mycket om dig själv, men skryt inte så att det blir jobbigt att lyssna.
  /Finis
 • Fråga saker om musik, vad hon gillar. Och skämta, tjejer gillar killar/tjejer som är skojiga.
  /Tjej15
 • Om det är första samtalet så typ intressen, att skämta med varandra är också roligt.
  /14 årig tjej
 • Fråga henne om hennes intressen och fråga följdfrågor. Var intresserad av vad hon snackar om. Och var inte stel för det är en sån ick, ingen tycker det är coolt eller nice med stela killar. Var glad, skratta åt hennes skämt, ge komplimanger. Prata om filmer, musik och sånt.
  /Tjej
 • Vissa brukar inte riktigt gilla att prata om sig själva så prata lite mer om vad du tycker och tänker, och lite kärlek!
  /Siggan/Sigrid
 • Ställ stora frågor som inte bara kan svaras med ja eller nej. Nåt som måste få en förklaring tex "tror du på gud?" eller "tror du det finns liv i rymden?". Ställ följdfrågor på det som ”varför?”, ”hur menar du?” eller ”förklara”. Lyssna på vad hon säger och delta i konversationen. Tjejer tycker om att prata om samma saker som killar gillar att prata om. Man vill bara ha en konversation, skämta och skratta.
  /Vem vet?
 • Om man inte känner tjejen så bra så kanske hon vill prata om filmer/musik?
  //anonym
 • Ja det är jätte olika beroende på vad man gillar, vissa kanske är lite djupare och vissa inte. Men det viktigaste i min åsikt är att fråga hur man mår och att man bryr sig om den personen.
  /Tjej/ 15
 • Folk i klassen och vad man tycker om olika personer, roliga minnen, skolan (tex vad man tyckte om provet idag), sport, vad man ska göra i framtiden (tex på sommarlovet). Det beror helt på vad hon gillar men något av detta kanske? Eller andra intressen hon har. Prata om något hon gillar att göra på fritiden eller prata bara om henne om det är uppskattat.
  /Anonym
 • Alla pratar om olika saker beroende på vad man är intresserad av men många tjejer gillar kläder. Jag brukar prata med min kille om lite allt möjligt dock. Ibland pratar vi inte ens, vi brukar bara lyssna på varandras andetag typ. Men jaa, prata om hennes intressen typ.
  /tjej 15
 • vi gillar att prata om vår mens och smink och killarrr!! <333
  /en vanlig tjej
 • sig själva
  /en tjej på 13 år
 • Det är kul att prata om hästar, star wars, en bra film som kanske "harry potter". Du kan annars alltid kolla om hon gillar att prata om kanske skolarbete.
  /kevin
 • Tjejer pratar ofta om sina vänner, pratar om klassen och vad man gillar att göra.
  /Tjej 13
 • Fråga frågor om hennes intressen. Visa att du är intresserad! Så om ni typ pratar videosamtal o hon sminkar sig, fråga vad dom olika grejerna är och sånt.
  /Tjejj
 • Hur hon mår, kärlek, kompisar, om någon gillar personen såna saker.
  /Nathalie
 • Ta reda på vad hon har för intressen, var intresserad och ställ följdfrågor angående hennes intressen. Lyssna är en viktig del. Kom ihåg vad ni har pratat om tills nästa gång ni ses eller pratar och ta upp det, det är en grej som alla tjejer uppskattar. Va dig själv och var trevlig är ju såklart en viktig del. Gillar hon inte dig för den du är så är det inte rätt tjej för dig. Letandet för den rätta kan vara jobbigt och ensamt men kom ihåg, det är inte dig det är fel på, du har bara inte träffat rätt än. Lycka till, dagens ”hook up” kultur är lite skev enligt min mening
  /Erfaren dejtare, 27
 • Fråga om hennes intressen, lyssna och var intresserad, ställ följdfrågor om intresset. Alla tjejer är olika, men jag som tjej älskar i alla fall att prata om mina intressen och hobbys. Ett tips är att försöka komma ihåg några små detaljer som du kan ta upp nästa samtal, det behöver inte vara många, bara några stycken så hon känner att du verkligen bryr dig.
  /15 årig tjej
 • Fråga om hon vill hitta på något, vad hon sak göra. Låt henne ställa frågor. Prata om din dag. Om hon t.ex lagt upp nåt på insta eller snap, säg att du såg bilden och tyckte hon var söt, så kommer hon bli superglad ;) Fråga facetime, tjejer ÄLSKAR facetime, det är jättecharmigt att fråga.. Prata om saker hon gillar
  /Tjej
 • Det är viktigt att vara sig själv! Jag föreslår att prata lugnt och fortsätta vara trevlig som person. Ta det lugnt för att undvika känslan av press och för att stärka tilliten. Relationer skapas genom konversationer. Jag tror därför att det blir lättare för er att prata om ni delar gemensamma intressen eller om ni råkar ha annat gemensamt som samma jobb till ex.
  /Anonym
 • Jag skulle säga vad som helst egentligen. Jag älskar när en kille intresserar sig för en, lägger märke till saker, eller berättar något som han själv är intresserad av (hobbys t.ex). Det kan kännas stelt ibland o man får panik över vad man ska fråga men det kommer flyta på. Oftast har den andra frågor också!
  /Tjej 15
 • Fråga henne hur hon mår och visa att du bryr dig, om hon vill göra nått eller om hon vill prata facetime! Då får vi 🦋🦋
  /🦋🦋
 • Mens!
  /Filippa 13
 • Gillar att prata om hur livet är :)
  /Rebecca
 • Älskar att prata om smink, kläder och skor! :)
  /Heidi
 • Vilka kläder man gillar och smink! Tycker också om att prata snuskigt.
  /Anonym
 • Varför ringa om det inte finns nåt att tala om? Jag kanske är gammaldags eller nåt men jag känner att det är bättre att ses i verkligheten för att tala om nåt. Samtalet kan bli mer avslappnat och relevant om ni möts i verkligheten. Så fråga om hon vill mötas på ett café eller restaurang, bibliotek, bowlinghall, park eller vad vet jag. Fråga "Hey, [namn]. Jag funderade på om du vill träffas vid [plats,datum & tid]. Vad säger du?". Förvänta dig ett nej, men var förberedd på båda ja och nej. Kom ihåg att redan ha koll på plats och tid i förväg. Man diskuterar liksom inte vart eller när en fest ska vara när man bjuder in nån. Mitt förslag. Gör som du anser är bäst.
  /Kille 15
 • Typ "vad gör du?" och om det är din flickvän säg typ "jag saknar dig just nu". Fråga vad hon ska göra i helgen eller resten av dagen.
  /Tjej
 • Prata om saker hon gillar. Om du inte vet så kan man alltid prata om musik.
  /❤️🩰

Mer på UMO

Svara varandra

Hur länge ska man ha skärmtid som ung?

Min pappa säger att en tonåring inte borde ha mer än 4 timmar skärmtid men det håller inte jag med om.

Svara varandra

Onormalt att inte vilja festa eller dricka?

Jag har tyvärr tappat många av mina kompisar då jag hellre tränar och fokuserar på att lära mig saker som kommer ge nytta i framtiden. Min fråga är ifall det är onormalt att inte gilla varken att festa eller dricka?

Svara varandra

Hur frågar man "chans"?

Jag är tror att jag är kär i en tjej, men hur frågar man henne om hon vill vara ihop med mig? Vad säger man?

Svara varandra

Hur pratar man "dirty"?

Min tjej vill att jag ska prata "dirty talk" med henne. Men jag vet inte hur man gör. Vad ska man säga?

Svara varandra

Är det normalt att inte fått sin första kyss?

Är det normalt att inte ha fått sin första kyss till man är 17 ? Och att inte haft ett förhållande än? Alla jag känner har fått sin första kyss och har en partner.

Svara varandra

Hur får jag riktiga vänner på min skola?

Jag är en 14 årig tjej som är relativt ny i min skola (gått i ca 7 månader) och har försökt få nya vänner, men det är svårt. Jag brukar säga hej till många och gå fram till en vängrupp i en annan klass på raster.

Svara varandra

Ska jag sluta på fotbollen?

Jag har börjat stressat över fotbollen då jag tycker att det är jobbigt att gå på träningar och har helt enkelt tappat gnistan lite. När jag väl spelar så tycker jag ofta att det är roligt men har ganska mycket ångest över fotbollen i vardagen.

Svara varandra

Hur säger jag att jag inte vill träffa henne mer utan att såra?

På "daten" tyckte jag det var stelt och klickade inte riktigt men hon sa och jag tror hon tyckte att det var roligt att ses.

Svara varandra

Min bästa vän har en ny vän - jag känner mig utanför

Sen kom det en ny tjej till klassen. Vi började hänga med henne och hon och jag blev väldigt tajta. Sen började hon bete sig elakt mot mig och jag slutade vara med henne och var bara med min bästa vän.

Svara varandra

Kommer jag någonsin hitta kärleken?

Jag vet liksom inte vad jag ska göra. Jag vill bara kunna få uppleva en romantisk relation någon gång i livet, och även om det låter dramatiskt från en 20-åring känns det väldigt hopplöst just nu.

Till toppen av sidan