Panik - lämna sidan!
Svara varandra

Jag hör mamma onanera

Jag undrar om det är fler än jag som har föräldrar som hörs mycket när dom onanerar? Min mamma onanerar flera kvällar i veckan och det verkar inte som hon tror att det hörs in till mig🙈 Jag onanerar självklart också men försöker att vara tyst om jag inte är ensam hemma,

Någon mer här som känner igen sig? Och vad ska jag göra?

/Emelie

Svar:

 • Hej! Kan tyvärr inte relatera, aldrig varit med om det eller hört mina föräldrar ha sex.  Men om du far illa av det här så kan det vara bra att agera. Skriv en lapp till henne om det känns jobbigt!
  /Tjej, 07a
 • Säg till din mamma men på ett skämtsamt sätt.
  /Patric
 • Om det känns pinsamt att prata med henne face to face så är mitt tips att skriva ett sms, eller skriva en lapp. Du kan skriva att du tycker att det är lite jobbigt att du hör henne.
  /Jag :)
 • Jag kan inte helt relatera till dig men jag har hittat flera av min styvmammas sexleksaker och en hästpiska. Jag tänker bara att det är ett tecken på ett aktivt sexliv vilket är väldigt bra för deras mentala och fysiska hälsa. Väldigt obekvämt men också ett gott tecken.
  /Lund är bästa staden i Sverige
 • Hejsan! Det verkar jobbigt att höra din mamma onanera, det är såklart hennes privatliv och hon får ha ett privatliv, men om hon inte märker att hon hörs borde du vid ett bra tillfälle prata med henne om att hon hörs väldigt mycket och att hon borde göra det tystare eller när inte du är hemma. Hoppas det blir bättre!!🫶
  /Anonym
 • hej det bästa kanske vore att onanera lite högt du också, din mamma kanske känner att ensamsex är helt okej och att man njuter och släpper loss och kanske hörs lite ibland. då är hon nog öppen för din onani och njutning också. veerkar underbart.

  Min mamma har kollat på min mobil och kollat efter porr sidor osv. "Du onanerar väl inte och kollaar på porr?" har hon frågat. en gång sade hon ni drar väl inte ner byxorna på varandra när en kompis låg över då kan ni bli gay.jag onanerar ändå väldigt ofta och har lekt lite med en kompis kuk. underbart. jag är en tonårs kille.
  /joakim.
 • Det är vanligt med att föräldrar onanerar. Mina gör det hela tiden, så det finns inte så mycket du kan göra babe.
  /smartis
 • Nej, jag känner inte igen mig. Men du kanske kan prata med henne eller använda hörlurar.
  /Smarto
 • Ja asså det är ju skönt och så men hör absolut inte mina föräldrar göra det men låt henne göra det om hon vill eller så får du prata med henne om du vill.
  /Tjej
 • När du hör det kan du sätta på dig hörlurar och lyssna på musik om det känns lite obehagligt :)
  /anonym
 • Hej Emelie! nu vet jag inte hur du bor men jag som bor i en lägenhet och upplevde samma problem snackade med grannen och förklarade situationen för henne. sedan så skulle hon knacka på hos oss och säga att hon hade svårt att sova på nätterna då hon hade hört dom. nu har jag en väldigt snäll granne som jag verkligen litar på men det kan ju vara värt ett försök.
  /Din blivande pojkvän ❤️❤️
 • Be henne att göra de lite mindre så du kan få må bra
  /Selma
 • Hej Emelie! Jag förstår hur du tänker, Jag var med om en ännu värre situation i vintras… Jag var i skolan och hade långdag egentligen till Kl 16:40 men två lärare var sjuka så alla lektioner efter Kl 13:30 blev inställda så jag tog första bussen hem, min mamma var ledig den dagen å när jag kom hem å klev in i huset så sitter mamma där på golvet framför tv::n med porrfilm på och rider en dildo med sugpropp i golvet och har en vibrator på Klittan och stönar/skriker högt.

  Både hon å jag blir lika chockade typ och bara stirrar på varann.. jag säger högt vafan.. å går upp till mitt rum… å hon säger typ vafan gör du hemma nu? 😂Jag blev både chockad, full av adrenalin och kåt av porrfilmen hon kollade på, så när jag kom in på mitt rum så klädde jag av mig allt och la mig på sängen och började onanera med min satisfyer fullt ut…

  då kommer mamma in och vill prata och be om ursäkt mm.. Där låg jag helt naken å körde på för fullt🙈😂 En minst sagt händelserik eftermiddag😅
  /Emma 17 år
 • Känner igen mig, jag har mitt rum precis under mina föräldrars. Jag hade försökt prata med din mamma och säga att hon kan onanera tystare.
  /Freeri
 • Ja du är inte ensam om att ha föräldrar som onanerar eller har sex, och tror att de inte hörs. Jag hör också mina föräldrar onanera ibland, och även hade sex när de var tillsammans, innan de skilde sig. Om det hjälper kan jag säga dig att det nog är ganska vanligt att ens föräldrar antingen tillfredställer sig själva eller varandra. Men ja de skulle ju kunna vara lite mer tysta tänker man ju ibland. För när jag runkar så försöker jag ju att inte höras, fast när jag är ensam hemma så kan jag stöna när jag sprutar. Hoppas mitt svar hjälpte lite!
  /Carl
 • (Om du har syskon) banka i väggen så kommer hon inte veta vem de va och kommer förmodligen skämmas dagen efter. (Inga syskon) fråga bara rakt ut ”hade du de skönt igår kväll?” Så kommer hon nog få en jävla chock.
  /Bomhus största ligist
 • Gud va jobbigt! Jag har haft turen att aldrig sett eller hört någon onanera eller ha sex.😅 Min syster har dock råkat höra när mina föräldrar pratade om deras ”sexproblem”, själv har jag råkat hitta min systers vibrator. Men inte mer än det och de är jag såååå glad över. Mitt bästa tips är att prata med din mamma, men vet att det kan vara sjukt jobbigt framförallt om man inte brukar prata om sex.
  /Tjej, 17
 • Du är INTE ensam min mammas stönar sjukt högt.
 • Förstår din känsla även om onani är lika vanligt i våra föräldrars ålder som i vår egen ålder😊 Jag letade efter mitt gamla pass nyligen i min mammas byrå i sovrummet och hittade då två massagestavar, en klitorisvibrator och 4st porr DVD-filmer🙈 Jag blev också ställd även fast jag själv onanerar flera gånger i veckan..
  /Ella 16år
 • Ja jag förstår. Låt dom höra dig, så dom vet hur det känns eller så säger du till din mamma eller pappa att du hör när dom har sex och om dom inte lyssnar så rymmer du......
  /vem tror du
 • Hahahaha LYXPROBLEM ju, ingen som kommer klaga på/tycka det är konstigt eller någonting om den andra stönar massor🤣🤣 jag hade älskat om det var så hemma hos mig, stöna tsm med henne
  /Hjkgkgkhkl
 • Tycker du att det är jobbig så kan du "råka" säga att du "hörde" nåt som om hon pratade i telefon Testa att fråga 1 pratade du i telefon i går kväll det lät ganska mycket 2 ropade du på mig i går kväll? Nu fick hon hintar om att det hörs in till dig då kanske hon är tystare eller slutar.
  /Liselotte
 • Sätt på hög musik i ett par hörlurar.
  /Alfred
 • Asså jag hör min mamma varje kväll. Och jag hör henne ofta ha sex med sin nya kille, det är rätt äckligt att höra sin mamma stöna.
  /Anonym
 • Prata med henne om det?
  /Tjej
Till toppen av sidan