Panik - lämna sidan!

Kristen + muslim, föräldrarna accepterar inte vår kärlek

Jag är kristen och är kär i en muslim. Mina föräldrar skulle aldrig acceptera detta om de visste. Jag är så förälskad och skulle aldrig vilja lämna det vi idag har. Men jag vill inte förlora mina föräldrar heller. Vad gör jag?

/NH

Skriv ditt svar

Svar:

 • Hej! Vilken jobbig situation. Jag tycker att om dina föräldrar vill ditt bästa så skulle de inte stoppa dig från dina val och ditt liv. Gå din egen väg! Låt dem inte stoppa dig! <3 Försök prata med de om det, om det går. Annars kan du ta upp det när ni är på något möte i skolan, så får du hjälp av lärarna. (Om du går i skolan). Förstår att det är jobbigt! Tänker på dig! Men som sagt, det är ditt liv inte deras.
  /Kristen kille, 15 år
 • Jag och min kille får inte träffas för han är svart och jag är vit och hans pappa slår han om han blir ihop med mig.
  /ossi
 • Hej. Först, gratis! Det är trevligt att du har träffat någon som du verkligen tycker om. Och för det andra, strunt i dina föräldrar. Det är ditt liv och inte deras, det är inte deras sak med vem du är ihop med. Med Vänliga Hälsningar
  /Ian.
 • Det är ditt liv och dina val. Låt inte dina föräldrar styra dig på det sättet, det blir nog jobbigt först mellan dig och dina föräldrar, men jag tror att det löser sig med tiden.
  /Kräftan
 • Berätta för dem hur viktigt hon är för dig och förstå att kärlek är kärlek.
  /LeMonAdE
 • Det låter som något ingen vill vara med om. Men, mitt tips är att just nu så är du väldigt kär och vill vara med hen. Men det är en väldigt liten chans att du är ihop tills ni blir vuxna. Förstör inte relationen med dina föräldrar om det visar sig bara vara en crush
  /Lesbian tjej🐅
 • Du kan antingen berätt för dina föräldrar och strunta i om dom inte accepterar det. Och då fortsätta vara med den du är kär i. För då har du iallafall försökt och det är ditt liv och dom har inte rätt att hindra dig. Eller så berättar du inte för dom. Det kanse blir svårt att smyga med det men det kan vara bättre än att vara osams med dina föräldrar om vem du är med. 
  /15 åring tjej, vill va till hjälp
 • Det finns jätte många killar i världen men du har bara 2 föräldrar, utnyttja tiden med dom när dom lever. jag är en muslim tjej och jag va kär i en kristen kille så jag förstår hur det känns. Killar kommer och går de är inte värt att förstöra ditt förhållande med dina föräldrar för en kille.
  /16 åring tjej
Till toppen av sidan