Panik - lämna sidan!
Egna berättelser

Jag hade sex som självskadebeteende - nu mår jag bra

För några år sedan använde jag sex som ett slags skadebeteende. Jag låg med många killar, vilket i stunden fick mig att känna mig snygg och älskvärd. Jag hade en väldigt dålig självkänsla och det blev bättre med en kille bredvid mig.

Det ledde till mycket ångest

Jag ville aldrig öppna upp mig helt för en person och hade därför inte ett förhållande med någon. Jag ångrade mycket, som t.ex. vem jag hade sex med och vad vi gjorde under sexet. Det ledde i sin tur till mycket ångest.

Under den tiden hade jag ett riskfyllt beteende. Jag drack mycket alkohol, festade och träffade minst sagt konstiga personer så som langare. Det är ett mirakel att inget riktigt dåligt hände tänker jag nu efteråt. Det kunde gått så fel.

Rykten spreds och bilder togs

Jag menar inte att inget dåligt hände, för det gjorde det absolut. Rykten spreds och bilder togs. Jag fick skjuts 2 gånger av okända män när jag var för full, jag hade inget konsekvenstänk. Som tur var fick jag skjuts av snälla personer och jag kom hem säkert. Men det kallar jag ren tur.

Jag vill uppmana de som läser detta att verkligen tänka över dina beslut och prata med någon om du mår dåligt. Jag vet att livet inte är lätt och det är enkelt att tänka att ett ligg eller alkohol får dig må bättre i stunden, men det är inte värt det.

prata med någon om du mår dåligt

Nu säger jag inte att sex är dåligt, men för mig var det det under den här perioden. Nu har jag ett förhållande som jag är lycklig i. Jag öppnar upp mig mer och mer för varje dag.  Jag vill aldrig komma tillbaka i den situationen jag var i för några år sedan. Med det sagt, håll ut, prata med någon om du mår dåligt .. och det blir faktiskt bättre!

/Anonym

Till toppen av sidan