Panik - lämna sidan!
Egna berättelser

Tankar om könsidentitet gjorde sex omöjligt - men nu funkar det

Jag är en 22 årig kille och hade sex för första gången i år. Hela mina tonår kände jag en enorm skam och rädsla inför sex. Jag hade föreställningar om att sex måste vara på ett visst sätt och att jag måste vara erfaren och maskulin som man.

Jag kände mig väldigt ensam i den här känslan, det var som om alla runt om kring mig hade lätt för sex och kärlek. Jag brukade därför ljuga om att jag också hade sex och hade haft sexuella partners.

jag kände att jag inte passade in i den manliga rollen

Till det hör att jag brukade tvivla på min könsidentitet, jag tänkte att jag ville vara tjej egentligen. Jag brukade föreställa mig som en tjej när jag onanerade och jag kände att jag inte passade in i den manliga "rollen".

Trots det gjorde jag allt jag kunde för att passa in som kille när jag var bland folk men hemma kunde jag gå runt i kjol och klänning ibland. Under flera år byggde jag upp sex som någonting omöjligt och som något jag aldrig skulle få ta del av. Jag försökte ha sex vid ett antal tillfällen bland annat med en tjej som jag dejtade när jag var 18, men jag blev bara slak varje gång.

Det var oerhört frustrerande och till slut intalade jag mig själv att det inte gick att ha sex eftersom jag hade en manskropp men kände mig som kvinna. Jag gav upp helt enkelt och tänkte att jag var dömd att leva ensam resten av mitt liv.

en person förändrade allt

Men så lärde jag känna en person som förändrade allt. Jag väljer att kalla henne Alva. Ganska tidigt in i vår vänskap kunde hon och jag hålla om varandra och vara närgångna utan att det var sexuellt. Men vi började så småningom prata om sex.

Hon berättade om sina upplevelser och jag om mina påstådda. Jag var försiktig med att säga för mycket och talade mer svävande om ämnet. Till slut frågade hon mig rakt upp och ner om jag verkligen har haft sex på riktigt, varpå jag erkände och berättade hur det verkligen var.

Hon sa att jag var en fantastisk och spännande person men att det märktes att jag bar på osäkerheter och att hon ville förstå sig på mig bättre. Jag berättade om mina osäkerheter kring könsidentitet och tankarna om att inte kunna ha sex. Det var första gången jag berättade för någon.

först när jag slutade försöka funkade det

Jag och Alva fick en mer och mer intim och kärleksfull relation men jag hade väldigt svårt med det sexuella. Det var egentligen först när jag slutade försöka som det gick.

Det var kväll och hon sa att det inte spelade någon roll om jag var man eller kvinna och att hon bara ville känna min närhet. Hon sa att jag inte skulle känna någon press kring att vi måste ha sex på ett visst sätt eller att jag måste göra "rätt".

vi låtsades at vi hade missionärssex

Vi hade krupit upp nakna bredvid varandra och kysstes lite och hon föreslog att vi skulle testa en sexuell ställning utan att göra det på riktigt. Så vi låtsades at vi hade missionärssex. Hon undrade vad hur det kändes och frågade om vi skulle kyssas lite och låtsas att vi hade sex med varandra, så att jag skulle få känna hur det kunde gå till.

Vi fortsatte ha låtsassex och hon pratade lättsamt om det och sa fina saker till mig. Sakta men säkert släppte pressen och det började kännas lustfyllt, jag kunde släppa fokus på att prestera och kunde känna in det vi gjorde med varandra.

Efter ett tag såg hon att jag hade stånd och sa att jag fick föra in den i henne om jag ville. Jag gjorde det och bara lät min snopp vara inne i henne och vi kysstes så en stund. Sen började jag långsamt föra den in och ut och Alva sa att det var jätteskönt.

Jag tappade erektionen vid flera tillfällen

Hon bekräftade mig i det jag gjorde och ledsagade mig på ett varsamt och kärleksfullt sätt. Det var en otroligt trygg upplevelse, inte fylld av press och skam som alla tidigare. Jag tappade erektionen vid flera tillfällen men då höll hon bara om mig och sa att det var lugnt att vi kunde avsluta när jag ville och att jag var så bra på att tillfredsställa henne.

Efteråt kände jag en enorm lättnad och mitt självförtroende växte, nu hade jag gjort det omöjliga. Vi fortsatte ha sex med varandra efter den gången och det var en lång uppförsbacke, men mer och mer började jag bli bekväm och närvarande och jag kunde känna att det var lustfyllt.

Jag har insett att jag inte måste vara på ett visst sätt som kille.

Vi fick ett jättefint välmående sexliv där jag vågar leva ut mig själv och ta plats. Nu känner jag mig bekväm i mig själv och vem jag är, jag har insett att mina tankar om könsidentitet är okej. Jag har insett att jag inte måste vara på ett visst sätt som kille. Jag har insett att det finns tjejer som gillar mina feminina sidor och jag känner inte längre att jag måste vara tjej för att få ha dem sidorna inom mig.

Det var först när jag erkände och accepterade mig själv och var öppen kring vem jag är som det gick.

/anonym

Till toppen av sidan