Panik - lämna sidan!
UMO-podden

Wilmas tankar: "Jag inbillade mig att jag gillade hårt sex”

Förut trodde Wilma att hon gillade att bli smiskad och dragen i håret när hon hade sex. I den här podden berättar hon varför hon trodde det och vilket sorts sex hon kom fram till att hon verkligen gillar. 

UMO-podden som text

Här kan du läsa en textversion av den här UMO-podden. Den finns till för dig som har en hörselnedsättning eller av någon annan anledning föredrar att läsa i stället för att lyssna. 

Mer på UMO

Fråga UMOPojkvännen tjatar om att ha porrsex

Min kille vill göra saker med mig som han har sett i porr. Han kan säga nedsättande saker till mig när vi har sex och han vill ta strypgrepp och smiska mig på rumpan.

ArtikelHur blir sex skönt?

Sex ska vara härligt och skönt för dig och för den eller dem du har sex med. Prova er fram för att upptäcka hur ni kan göra det skönt för varandra.

ArtikelFunkar sex som i porren?

Det är lätt att tro att sex ska vara som i porren, särskilt om du ser porr innan du har sex med någon första gången. Men porr är inte till för att visa hur sex går till. Den är gjord för att vara upphetsande för den som tittar och för att de som tillverkar porren ska tjäna pengar. Här kan du läsa eller se en film om hur porr skiljer sig från sex i verkligheten.

Till toppen av sidan