Panik - lämna sidan!
Svara varandra

Hur fingrar man en tjej?

Hur gör ni när ni fingrar en tjej? Och hur vill ni tjejer att man gör för att det ska vara skönt? Vill ha tips!

/Vet ej

 

Svar:

 • Det ska vara 2 fingrar in och ut långsamt i början men snabbare sen samtidigt som du slickar tjejen på klitoris.
  Mvh/ anonym
 • Jag tycker det är så skönt när min kille sticker in handen under min tröja och tar på mina bröst och slickar på min fitta med hela tungan sen är det också jävligt skönt när han stoppar in två fingrar i fittan och rör runt lite och sen gör det snabbare och snabbare. Men du måste också göra förspel innan det riktiga sexet så att tjejen blir tillräckligt våt. Jag älskar även att bli slickad och kysst på hela kroppen
  /Sexig tjej 🥵
 • Hm. Jag och många andra tycker det är sjukt sexigt när en kille liksom frågar om samtycke, typ "kan jag göra det här?" eller "hur känns det här?" bara allmänt kommunicera är such a turn on. För att det ska bara skönt är det väl att du "curlar"/böjer lite med fingrarna, inte mycket, bara lite. Tjejer kommer oftast inte så lätt enbart från det så försök att hitta klitoris som sitter som en liten bula längre upp och om du inte vet var FRÅGA! Mer pinsamt att du sitter o stimulerar på helt fel ställe än att du frågar för när du frågar så förstår hon att du bryr dig och vill att det känns bra för henne. Det förstör inte alls stämningen att prata!
  /15 årig tjej
 • Det där kan ju såklart variera ifrån person till person ett tips är att prata med varandra och komma fram till vad som är skönt.
  /tjej 18 år
 • Träffa the G-spot.
  /abdi
 • Hej! TÄNK PÅ FÖRSPEL! Om hon inte är tillräckligt våt kan det kännas lite jobbigt för er båda. Så dröj gärna ut förspelet lagom länge, tillräckligt länge för aty hon ska bli lite desperat men inte så länge att hon tappar lusten. Börja lite touchy utanför kläderna, kyss mycket kring hals, nacke och nyckelben men lämna inga sugmärken utan att fråga om och du får.

  Jobba dig ner mot brösten. De får gärna ta lite tid. Tänk på att stimulera med både händer, tunga och mun på olika ställen samtidigt. Jobba dig till sist ner mot trosorna. Lämna kyssar på insidan av låret och sedan ett finger i taget. Du kommer fatta galoppen när det väl gäller.
  /Tjej, 07a
 • Jag tycker om att bli slickad mest och för mig funkar det när människan ”skriver” alfabetet med tungan. Sååååå skönt!🥵
  / ;)
 • När jag ska smeka min tjej så börjar vi alltid med kyssar o smek med kläder på. Sedan klär vi av varandra och jag börjar med att smeka tjejens bröst länge o kyssa o suga på bröstvårtorna riktigt länge. Börjar man så så brukar tjejen vara jätte våt i fittan innan man börjar smeka på i själva fittan o på fitthåret. De få tjejer jag har haft har njutit när vi börjat så.
  /Peter 20
 • Använd glidmedel och värm gärna upp med typ kyssar och sånt så tjejen känner sig redo. Sedan kan man försiktigt ta in ett finger, använd helst ringfingret och långfingret. När du fått in första fingret så börjar du göra ”kom hit” rörelser och sen får du testa olika tempon och olika tryck tills det känns skönt för tjejen. Och när du väl hittat ett tempo som hon njuter av och när hon säger ”forsätt exakt så” bytt inte tempo eller gör något annat utan fortsätt. Men be också om vägledning det uppskattas! Hoppas hon njuter!
  /Gillar-sånt19
 • Fråga henne!! Alla tekniker funkar inte för alla och alla tycker att olika är skönt
  /.
 • Hej, ja du kan börja med att smeka klitoris och om hon visar att hon gillar det kan du fortsätta till "snippöppningen" först kanske smeka och sen ett finger, liksom börja försiktigt och sen mer OCH SE TILL ATT HON ÄR BLÖT INTE TORR. Men fråga vad hon gillar, våga fråga!! 😌 Jag själv gillar när man smeker klitoris snabbare och snabbare och samtidigt smeker Snipp öppningen 🙃 HOPPAS DET HJÄLPTE! Lycka tilllllll <3
  /Den tjejen //13
 • Massera utsidan över hela fittan med fingrarna och stoppa in 1 finger och vicka på det, kommer direkt.
  /Tjosan
 • Typ först checka att det är ok. Om det är det kan du börja med att glida lite i hennes fitta. Om hon tycker att det är skönt kan du stoppa in ett finger eller två. 
  /Varsågod från en tjej
 • De beror lite på, lättast är att prata med tjejen i fråga för personen vet ju bäst själv vad hon gillar. Skulle mest säga långsamma rörelser på klitoris och efter ett tag in i vaginan. Förspel är viktigt då klitoris kan vara rätt jobbigt att gå på direkt. Så långt förspel är A&O vid alla typer av samlag. Fråga fråga fråga personen du vill ha sex med hur hon/han vill ha de då de öppnar för ett bättre sexliv och gör de skönt för båda två.
  /Alla kan lära sig
 • Fråga henne, det är individuellt.
  /BensinförbrukarN
 • Klitoris är ett känsligt område, så man kan börja röra försiktigt där i t.ex. cirkelrörelser eller fram och tillbaka. Till slut kanske man kan göra lite ”hårdare”, men det varierar från person till person hur känsligt området är. Om personen blivit tillräckligt våt, och vill, så kan man stoppa in ett eller två fingrar och stimulera g-punkten genom att göra en ”kom hit”-rörelse med fingrarna. G-punkten är ett hårt område några få centimeter in. Testa att stimulera både g-punkten och klitoris samtidigt. Och kom ihåg att ha samtycke.
  /18
 • Börja väldigt lätt och försiktigt runt om och trappa upp det, sen kan du börja röra lätt på klitoris. Jag tycker det är skönt när min kille tar det våta från fittan och rör mig. Var bara uppmärksam på tjejens kroppsspråk och fråga om det känns bra eller vad hon vill ha. Det är sexigt att fråga, så va inte rädd för det. Var bara försiktig och uppmärksam så kommer det gå bra.
  /Tjej
 • Gillar mest att bli slickad, upp och ner med tungan och i sidled, variera. Så får jag orgasm.
  /Tjej 17
 • Tips är att smeka klitoris, kolla på umo om fakta för tjejers underliv så ser du vart den sitter. Smek den men var försiktig för den är sjukt känslig för beröring. När man pullar en tjej så se till att hon är våt i slidan, sen är det bara stoppa in 1-2 fingrar eller mer och föra dom in och ut. Annars slicka på klitoris o pulla med dina fingrar samtidigt.
  /tjej
Till toppen av sidan