Panik - lämna sidan!
Svara varandra

Hon vill ligga men jag är inte redo - vad ska jag göra?

Jag har börjat hålla på med en tjej och jag är sen i pubereten. Jag gillar den hör tjejen svinmycket och hon vill ligga och allt sånt. Men jag kan liksom inte för att min kuk är inte beredd liksom. Vad fan ska ja göra?

/Kille 15

Svar:

 • Säg det bara och accepterar hon inte att du är sen i puberteten så är hon ändå inget att ha!
  /Kille med sen pubertet
 • Prata med henne. Hur menar du med inte beredd? Tycker du att den är för lite eller bara efter i utvecklingen. För övrigt så spelar inte storleken någon roll, den blir ju iaf något större vid stånd. Sedan gör det heller ingenting om du inte har hår och sånt. Tro på dig själv så ska nog gå bra ändå.
  /Kör hårt
 • Om du inte vill ha sex så måste hon acceptera det. Om du vill ha sex, men du med att din kuk inte är redo menar att den inte är så stor så är det egentligen inget problem, kan du få stånd kan du ha sex också. Och är du rädd att hon ska bli besviken på den så borde ni nog prata lite först för att skingra oron. Kanske träffas och bara sitta nakna och titta på varandra, då vet du ju i alla fall om hon gillar din snopp innan ni ska ligga. Dessutom behöver ni ju inte börja med att du stoppar in kuken i hennes fitta, det vore nog ganska dumt också. Ni kan ju träffas och och "bara" nakenmysa först, gosa nakna och titta på en film, senare kanske ta på varandra, och sen onanera, slicka och suga, etc. innan du stoppar in kuken i fittan. Utspritt på flera gånger. TLDR: Prata med henne! Vill du inte använda snoppen än kan ni ju ha annat mys.
  /Ta det lungt blir allt bra!
 • Berätta för henne att du inte är redo. Sanningen är alltid bäst
  /Styrkekramar❤
 • Gör det inte! Förstår att du verkligen gillar tjejen men om hon verkligen gillar dig lika mycket så ska hon respektera dina val och känslor. Du ska ligga när DU känner dig redo och inte bara för att tillfredsställa någon annan. Prata med henne och berätta om din situation. Hon bör förstå om hon verkligen gillar dig. Hoppas att det löser sig❤️❤️
  /RÅDGIVAREN BERTIL
 • Om du inte känner dig bekväm med att ha samlag eller vad hon än vill göra så är det viktigt att du tänker på att det är helt okej att säga nej.
  /Det är bra att kunna säga nej!
 • jag tycker du ska säga att du inte vill. att ni bara kan mysa utan att ligga. hon kommer förstå
  /Ingrid
 • Talk to da grill say you love her! God luck baba boy
  /Baba
 • Om du onanerar och sånt så kan du ju föreslå att ni fortfarande kan skicka nudes till varandra (om det är okej) eller att du tycker att strula är tillräckligt. Då kommer hon så nära hon vill och du slipper göra något du inte är redo för
  /Grabben06, också sen pubertet
 • Fråga dina föräldrar!!! Vågar du inte kan testa med någon annan
  /Smartisss
 • Man har rätt att säga nej! säg till henne att du inte är redo ännu och om hon inte accepterar de så är hon ändå inget att ha
  //Tjej 14
 • Mitt tips berätta för henne om att du inte är redo och berätta om vad som gör att du inte är redo. Men kom-ihåg du ska göra det som känns rätt och inte bli av med oskulden bara för att du är så himla ”Kär/gillar tjejen”. Accepterar inte tjejen att du inte vill så är det ingen tjej man ska ha! Jag kommer själv ihåg när jag skulle tappa oskulden var jätterädd och nervös men berättade då för min före detta kille alltså mitt ex om vad som gjorde mig rädd och nervös. Men stressa inte!, du är 15 år och har hela livet på dig. Du ska göra det som känns bäst för dig. Om du nu skulle vara 19 när du blir av med oskulden så är det inget fel me det. Och storleken spelar ingen roll!
  /17 årig tjej
 • För det första, om du känner press i erat förhållande och känner att du inte kan vara öppen/ärlig är inte fel på dig, utan på förhållandet. Snacka med denna tjejen. Hon kanske inte vet hur du känner och hon kanske inte kommer förstå till en början. Men om ni pratar om det så kommer ni komma fram till någonting. Antigen att ni väntar tillsammans, och att erat förhållande mer går ut på annat. Om hon inte vill vänta, är nog detta förhållandet inte rätt. Gör ingenting som du inte är bekväm med och snacka med henne. Lycka till, peace, love, and fred. :)
  /Nagila-viskare
 • Det är bara att vänta tills du känner att din kropp är redo. Ni kan alltid göra annat om ni båda vill.
  /N

Mer på UMO

Artikel

Måste killar alltid vilja ha sex?

Tänk dig att du och din flickvän sitter i soffan och myser och kollar på en serie. Du är inte alls sugen på att ha sex men det är din flickvän. Hon börjar kyssa dig och dra av dig kläderna.

Egna berättelser

Kände press att ha sex

Jag ville va vuxen, jag ville ha en historia att komma hem med, och det var ju trots allt hans sista kväll; inte vågade jag göra honom besviken.

Egna berättelser

Vänta med sex tills du verkligen vill

Sex kan vara något helt fantastiskt, om man verkligen vill ha det och är kåt. Men det kan också bli en hemsk upplevelse om man har det fastän att man inte vill, eller om man har det bara för att ”passa in”.

Egna berättelser

Flickvännen tjatade om sex fast jag inte ville

Jag ville ju inte se henne ledsen så det slutade med att jag gick med på att ha sex även fast jag inte ville. Efter det så var hon hur glad som helst.

Till toppen av sidan