Panik - lämna sidan!
Om UMO

Våra varumärken och tjänster

Inom UMO:s verksamhet ingår flera tjänster och varumärken. UMO-podden, Egna berättelser och Svara varandra är tjänster inom sajten UMO.se. Youmo är en webbplats med delar av UMO:s innehåll på andra språk. Youmo är ett eget varumärke.

Innehåll - Våra varumärken och tjänster

 • Om UMO

  UMO är en webbplats för alla som är mellan 13 och 25 år. På UMO kan du hitta svar på frågor om sex, hälsa och relationer. Bakom UMO står alla regioner och kommuner.

 • Regler för kommentarer i UMO:s sociala medier

  UMO har ytor i flera olika sociala medier där du är välkommen att diskutera UMO:s frågor. Det är viktigt med en respektfull stämning i våra kommentarstrådar och att du håller dig till ämnet.

 • Om UMO-podden

  Här kan du läsa hur du gör för att lyssna på UMO-podden, vem som hörs i podden och vilka frågor som tas upp.

 • Om Svara varandra och Egna berättelser

  Svara varandra och Egna berättelser är UMO-besökarnas eget forum. Hit kan du som är ung skicka in din egen berättelse. Du kan även ställa frågor till andra unga eller svara på tidigare frågor under Svara varandra.

 • Om Youmo

  Youmo.se är en sajt där delar av innehållet på UMO finns översatt till andra språk samt på lätt svenska. Youmo är för dig som är 13 till 20 år. Sajten innehåller mycket information om kroppen, sex, relationer, hälsa, jämställdhet, dina rättigheter och hur du kan få hjälp att må bra.

 • Youmo skola

  Youmo skola är ett material för dig som är lärare på gymnasiets språkintroduktionsprogram. Övningarna utgår från innehållet på Youmo.se. Youmo skola passar alla ämnen, men framför allt svenska, samhällskunskap och biologi.

Till toppen av sidan