Panik - lämna sidan!
Egna berättelser

Slidan var för trång - operation löste problemet

Jag hade ett problem i åratal, ett problem jag skämts över. Jag har aldrig kunnat ha tampong. Har försökte och försökte, men lyckades aldrig.

Jag hittade inte vart tampongen skulle in.

Jag hittade inte vart den skulle in. Efter varje försök att hitta slidöppningen har jag suttit där på sängen, frustrerad och arg, utan framsteg. Jag kände mig alltid så dum, varför kunde jag inte navigera i min egen kropp? Hur kan det funka för alla andra?

Detta blev ett ganska stort problem för mig, och jag slutade därför att försöka. Jag la ett ”lock” på problemet och pratade aldrig om det med någon. Vid intima stunder med andra, undvek jag alltid att den andra skulle röra mig vid snippan, eftersom jag var för rädd att ta itu med problemet.

Men, tillslut hade jag samlat på mig nog med mod och gick till ungdomsmottagningen och kollade upp det. Där undersökte de mig och kunde då berätta att ”hålet” var så litet att inte ens en tops kunnat komma in. Inte konstigt att en tampong inte kunde komma in.

De kunde även berätta att detta inte alls var ovanligt och att det kan lösas med en enkel operation på sjukhuset medans man var nedsövd. Jag gick igenom operationen, och nu är det inte längre ett problem för mig.

Jag ville dela med mig av detta, eftersom jag inte ens visste att detta kunde hända innan jag kollade upp det. Så jag hoppas att detta kan hjälpa någon med liknande problem, för detta är inte alls konstigt. Du är inte ensam och det finns massor med hjälp att få av kunniga människor.

/Tjej

Till toppen av sidan