Panik - lämna sidan!
Svara varandra

Osäker på min snippa - hur ser era ut?

Hur ser eran snippa ut där nere? Jag är väldigt osäker på min vagina då den har en helt annan färg och är nästan svart vid blygdläpparna, (jag är vit) är detta bara jag?
/14 åring tjej

Svar:

 • Mina blygdläppar är också lite svarta.
  /Nea
 • Alla snippor är unika till sitt sätt. Det finns inget rätt/fel sätt för en snippa att se ut! Däremot är det förståeligt att du är orolig då vi knappt ser riktiga snippor någonstans förutom våran egen. I media, skolan, överallt lär vi oss om snoppar men inget om snippor. Titta på Gwyneth Paltrows Netflix serie ”the goop lab”! Jag tror du kommer få hjälp av avsnittet som heter ”The Pleasure is Ours” den hjälpte mig!<3
  /solros
 • Som en tjej som levt i 16 år så har jag ba att säga att det vanligt med att könsorgan har olika färger oavsett hudfärg. Det är inte en dålig eller onaturlig grej. Det bara är så 🤷🏽‍♀️(Har erfarenhet pga dps 😭)
  /S.After.D
 • Jag har svart hår på min fast jag är naturligt blond, och alls fittor ser olika ut det finns ingen som är den andra lik.
  /Why not?
 • Upplever samma problem som man.
  /JONJON
 • Nej då det är inget konstigt, alla ser olika ut. Själv är mina inre blygdläppar väldigt små och inte särskilt mörk, även fast jag är halvsvart, men de spelar ingen roll egentligennnnn <3
  /tjej 14
 • Jag har olika färg på utsidan och insidan helt normalt, har också ett stort födelsemärke på ena yttre blygdläppen.
  /17 åring
 • Vet it om d e vanligt men mitt ex hade samma o min nuvarande tjej också vet it om d e vanligt asså d kan va slump men det gör inget enligt killar.
  /Noah
 • Det är helt vanligt och okej.
  /Någon
 • Hejjj, alla snippor ser olika ut och det är normalt. Ingen kommer döma dig för din snippa. Själv har jag en jätteblygdläpp och har mörk hår på snippan fast än jag är blond. Alla är olika och det är inget att oroa sig för :)
  /Billie
 • Aså nu är jag ju kille, och har bara haft sex med en person. Men jag vet ändå att allas är olika, och att det inte är något att oroa sig över. Alla är fina på sitt sätt och det är som det är och det får man acceptera. Det går nog inte att jämföra med andra på det sättet.
  /Hampus, 14
 • De tjejer jag haft sex med har verkligen sett helt olika ut där nere så det finns inte bara ett utseende som är rätt eller normalt. Vet att många oroar sig över samma sak som du men din fitta är säkert jättefin.
  /Johan, 24
 • Alla ser olika ut!! Du kan ta det lugnt! Min vagina ser jättekonstig ut, man kan inte se min slida (har fått mens och flytningar så vet att den finns) och då är det typ någon broskbit typ som sticker ut innanför de inre blygdläpparna.
  /Märklig vagina
 • Svarar både till anonym och dig som skrev frågan: det är ingenting konstigt att ha olika stora inre blygdläppar eller mörka. Det är helt normalt och kommer inte påverka sex negativt :) Är själv väldigt mörkt där nere trots att jag är ljushyad. Dessutom är mina inre blygdläppar större än de yttre och går långt utanför de yttre. Jag önskar att alla tjejer kunde sluta ha komplex över detta (lättare sagt än gjort jag vet). Just underlivs- och bröstkomplex är så vanligt nuförtiden. Det är ju trots allt inte många killar som bryr sig om detta om de inte är extremt porrskadade.
  /Flisan
 • Inte bara du! Min ena blygdläpp är typ blåaktig och har varit de så länge jag kan minnas. Allas ser olika ut och det är normalt :)
  /17
 • Har ingen snippa. Men Alla snippor ser olika ut och man ska inte jämföra och ingen kommer att dömma dig. Du behöver inte vara orolig.
  /14 årig kille
 • Tjenare! Kan säga att vi alla ser extremt olika ut, även där nere. I porr har det normaliserats något otroligt hur en snippa "ska" se ut och därför är det viktigt att komma ihåg att få ser ut så. Finns en bok av RFSU på nätet som heter "Fittfakta" där det finns bilder på olika kvinnors könsorgan och hur olika vi ser ut, skulle verkligen rekommendera den.
  /Tjej på 18
 • Du behöver inte vara osäker, alla vaginor ser olika ut. När man kommer in i puberteten börjar man utvecklas och förändras, där det för vissa ingår att ens inre blygdläppar förändrar sitt utseende, tex färg och att de blir större. Den ena blygdläppen kan ibland vara större än den andra. Det är helt normalt och inget att oroa sig för.
  / tjej 22
 • Jag har haft exakt samma oro, men det är helt normalt! btw jag är en kille
  /Svante
 • Jag fick samma känsla när min snippa ändrades när jag gick in i puberteten, mina blygdläppar börja växa och jag fick hår, mycket tidigare än de andra i min klass (jag var bara 11 då) men sen läste jag här och insåg att det är normalt att snippor ser olika ut
  /Elna 13
 • Har jättelånga blygdläppar och dom är lila. Tror alla snippor är olika!
  /Sam
 • Min är också svart :)
  /Elsa
 • Jag vet inte tyvärr men en av mina inre blygläppar är jättestor jämfört med den andra om någon vet om det är dåligt för att ha sex o framtiden så skriv gärna det i ditt svar fast det inte var frågan.
  /Anonym

Aktuella artiklar

Svara varandra

Duschar ni efter idrotten?

Duschar ni efter idrotten i skolan? Om inte varför?

Svara varandra

Panik för att jag är så kort, finns det fler?

Jag är kille och 14 år gammal och fick reda på att jag inte kommer växa mycket mer på längden. Någon mer som är kort kille?

Svara varandra

Kan man gå till gyn bara för att kolla att allt är normalt?

Jag har inget konkret som jag tror är fel. Är mest bara lite nojig och nyfiken då jag inte vet hur det ska se ut.

Svara varandra

När började ni använda tampong?

Jag e 15 och har aldrig använt tampong, asså känns skitskumt.

Svara varandra

Hon vill ha lampan släckt under sex, men jag vill se

Min tjej vill inte visa sin slida för mig. Hur känner andra tjejer? Har det hänt andra killar?

Svara varandra

Spelar storleken någon roll?

Jag har en liten snopp och jag är rädd att jag aldrig kommer tappa oskulden för att den är så liten?

Svara varandra

Komplex för mina små bröst - vad ska jag göra?

Jag vill börja tycka om min bröst och sluta va beroende av push up och annat men jag kan ju inte helt plötsligt bara få hälften så stora bröst.

Svara varandra

Hur gör ni med smink på idrotten?

Jag har fått väldigt mycket idrott på skolschemat (4) och jag använder en del smink. (Conseler, Mascara, blush, highligther, ögonskugga, bronser).

Egna berättelser

Jag kissade på mig i skolan

Då märker jag att det är lite blött och jag kollar neråt och ser att jag kissat ner mig och hela stolen är blöt.

Frågor och svar

Vilka risker finns med rump- och bröstförstoring?

Är det någon skillnad om man gör operationen utomlands, till exempel i Turkiet? Och finns det nån åldersgräns för plastikkirurgi?

Frågor och svar

Kan fillers i läpparna vara farligt?

Jag funderar på att förstora läpparna med fillers men undrar om det är farligt på något sätt? Vad är riskerna?

Svara varandra

När fick ni hår på nya ställen?

När fick ni hår på nya ställen och vilket var först?

Egna berättelser

Slidan var för trång - operation löste problemet

Tillslut hade jag samlat mod för att kunna gå till ungdomsmottagningen och kolla upp det. Där berätta att de att hålet var så litet att inte ens en tops kunnat komma in.

Frågor och svar

Hur använder man intimdeo?

Jag tänkte börja med intimdeo för att snippan ska lukta gott och kännas fräsch. Hur använder man den? Kan det vara dåligt på något sätt?

Egna berättelser

Min mentor hjälpte mig när jag fick mens

Ju längre tid som hinner gå får jag bara en mer och mer obehaglig känsla av att jag har blött igenom. Jag funderar på vad tusan jag ska göra.

Svara varandra

Hur kan jag må bättre trots finnar?

Jag är en tjej som länge haft problem med akne i ansiktet. Jag mår oerhört dåligt över det och skäms för mitt utseende.

Egna berättelser

Min första gynundersökning

Hon pratade med mig under hela "undersökningen" och var supertrevlig. Och det gjorde verkligen inte ont och kändes knappt.

Frågor och svar

Kan fillers och skönhetsoperationer ge bättre självkänsla?

Hur stor är risken att man blir som beroende och vill ändra fler och fler saker med sin kropp? Jag har alltid varit missnöjd med min kropp. Jag är ful och mina kroppskomplex gör att jag har väldigt låg självkänsla.

Egna berättelser

Jag har liten penis och ser fördelarna

Om du håller på med sport eller dylikt så kan det vara smidigare med en kuk som är lite mer kompakt.

Svara varandra

Att få tandställning - hur var det för er?

Jag är rädd för hur jag kommer se ut och det känns som om jag kommer bli mobbad för det.

Till toppen av sidan