Panik - lämna sidan!
Egna berättelser

Jag kissade på mig i skolan

När jag var liten typ 3/4 år så kissade jag på mig typ var och varannan dag, men det är väl kanske inte jättekonstigt.

Sen så när jag var typ 7-8-9 år så fortsatte jag att ganska ofta kissa på mig men inte lika ofta utan ungefär en gång i veckan och sen skulle jag börja mellanstadiet och då kissade jag inte på mig ofta alls men det hände då och då.

Så en gång i fyran hände det en sjukt pinsam sak, jag satt och räknade matte och väl när jag sitter där ( jag satt i ett litet rum med en av mina bästa kompisar. Jag skrattar jättemycket och märker att det kommer en liten droppe i trosan men det har hänt förut så tänkte inte mer på det.

min kompis hade frågar varför jag var blöt

Men sen kommer det en stor droppe och väl efter det så börjar det rinna ut istället och jag märker inte det förrens min kompis har gått i väg för att gå på toa. Då märker jag att det är lite blött och jag kollar neråt och ser att jag kissat ner mig och hela stolen är blöt, jag låser dörren till rummet så att ingen kan komma in. Jag torkar och torkar tills jag inte får bort mer och om min kompis hade frågar varför jag var blöt så skulle jag säga att jag råkade välta ut mitt vattenglas.

Jag fick absolut inte bort allt från mina byxor, jag hade på mig jeans denna dagen. Men jag fick bort det mesta från golvet och stolen. Sen kom min kompis in och frågade varför jag hade låst och då sa jag att det var för att ingen skulle komma in och störa.

idag kan vi skratta åt det

Sen frågade vad det var för blöt fläcka på mina jeans och svarade att jag spillt vatten i knät och hon trodde ju såklart inte på mig och fattade att jag hade kissat ner mig och än idag kan vi skratta åt det här som även har hänt några gånger till i både fyran och femman.

Nu är jag 16 år och skrattar just nu när jag själv läst igenom texten, hehe ibland blir det lite tokigt.

/Anonym

Till toppen av sidan