Panik - lämna sidan!
Egna berättelser

Jag har liten penis och ser fördelarna

Jag är en kille som har kommit till insikten att jag har en liten penis, men jag lider inte av det. Istället ser jag alla fördelar som det medför.

lättare att täcka för ett mindre paket i omklädningsrummet

  1. Det är mycket lättare att vara diskret. Det är ju klart att även ett litet paket ger en bula på byxorna, inget fel med det. Men däremot kan en allt för stor bli lite pinsamt, något man vill dölja. Exempelvis på badhuset.
  2. Mycket lättare att hålla dem privata delarna privata. Det är lättare att täcka för ett mindre paket i omklädningsrummet. Då är det alltså inte hela världen om du råkar tappa handduken, den drar ingen uppmärksamhet.
  3. Om du håller på med sport eller dylikt så kan det vara smidigare med en kuk som är lite mer kompakt. Det medför att du kan röra dig friare utan att få det för rörigt mellan benen. Inom bollsport är det också betryggande att ha mindre träffyta där det han göra som ondast att bli träffad.
  4. Det finns ju dem som menar större kuk är bättre, men så behöver det inte vara. Om man räknar på det så tror jag att en liten penis blir större vid stånd jämfört med en penis som är längre på basnivå. Procentuellt alltså. Så liten slak kan vara stor vis stånd, tänk på det.

Bry er inte om kompisarna har större

Så till alla killar, inklusive mig, som har ett något mindre paket: Bry er inte om kompisarna har större, det gör inget. Funktionen är det viktigaste. Ta hand om er!

/Kille utan bekymmer, 17

Till toppen av sidan