Panik - lämna sidan!
Svara varandra

Döljer ni kuken i omklädningsrummet?

Hur gör ni när ni byter om/duschar efter idrotten? I min förra klass i mellanstadiet så visade vi inte våra kukar när vi bytte om. Men nu har vi bytt klasser och jag har kommit i puberteten. Men hur gör ni? Visar eller döljer ni kuken när ni byter om?

/kille, 13 som precis har kommit in i puberteten

 

Svar:

 • Nej, jag gömmer ingenting. När jag gick i högstadiet och gymnasiet så var det inte så känsligt att man behövde dölja sin kropp. De kanske bara var min klass och några andra klasser, men vi höll på som idioter i omklädningsrummen, jagade varandra för att snärta varandra med handdukar m.m.

  Vi fick till och med klagomål från tjejerna som hade omklädningsrummet bredvid oss, vi viste inte att de kunde höra vårat vrålande genom väggen, men kul hade vi.

  Men tillbaka till din fråga. De är nya ansikten och nya människor som du kommer lära känna inom kort, de är inte farligt att kunna bli bekväm med dem. För du kommer bli tvungen att stå ut med dem under hela högstadiet, så bara att göra dig lite mer bekväm för varje dag så kommer allt ordna sig.
  /Ingenjörsstudenten
 • Jag har alltid "visat" snoppen i omklädningsrum, inte så att jag har stått och visat upp den, men inte heller döljt den. Jag tycker de andra är ganska löjligt när de inte vill visa sin snopp, men jag var ändå den ende som var helt naken i omklädningsrummet, de andra ville i regel inte att någon skulle se deras snoppar i högstadiet.

  Du gör givetvis som du vill, du kan ju se hur de andra gör genom att vara lite långsam första gången ni ska byta om. Då ser du hur de andra gör. Det finns ingen egentlig anledning att försöka gömma snoppen när ni byter om, och när ni ska simma måste man ju egentligen duscha naken!
  /Snoppar är inget att skämmas för! Kille, 21
 • Jag döljer inget, jag visar stolt upp mig så att mina kompisar ser att jag har fått hår på kuken, jag gillar visa mig naken.
  /Peter 14
 • Det var inte så att man hade händerna framför kuken men man gick ju inte runt och visade upp sig direkt. Alla tar av sig nakna, går till ducharna med handduk runt sig, hängde av handduken, duchade (jag duschade dock ofta med ryggen utåt/kuken mot duschväggen), tog handduken och gick tillbaka. Helt normalt när jag gick på idrott i skolan.
  /Gått i skolan
 • Har i princip aldrig gjort det, jag har aldrig varit rädd att folk ska se mig. Så jag går till duscharna naken nästan hela tiden, även om det skulle hända att jag skulle få stånd, så är det helt normalt och inget att skämmas över.
  /🍆StoraKuken
 • När jag var i din ålder gjorde jag det men nu bryr jag mig inte längre
  /Kille, 22
 • Hej! När jag hade idrott på gymnasiet då döljde jag inte min kuk för att jag var så stolt att visa min kuk för andra på Idrotten. Man ska vara stolt över sin kropp och kuk. Mvh anonym
  /Anonym
 • Vi bryr oss inte
  /Kille 13år
 • Jag själv har aldrig gillat visa kuken för andra killar men jag har inte problem med det, såklart får du avgöra själv hur du känner det kan ta tid också eftersom du precis bytt klass som man brukar göra under dem åren.
  /Anonym

Mer på UMO

Penisen och pungen

Innehåll om penisen och pungen.

Till toppen av sidan