Panik - lämna sidan!
Svara varandra

Får ni också nattlig utlösning?

Jag brukar få  nattlig utlösning typ en gång i månaden. Oftast drömmer jag att jag runkar och kommer. Jag brukar alltid vakna precis innan kalsongerna är blöta. Ofta är det inte så mycket som kommer men ibland kommer det nästan mer än vad som kommer när jag runkat.

Någon annan som får nattlig utlösning? Hur är det för er och ofta får ni det? Vaknar ni av det eller upptäcker ni det först när ni vaknar?

/Kille 16

Svar:

 • Tjena, jag minns att jag kunde få nattlig utlösning när jag var i så där 12-13 års ålderna. Då hade jag ju börjat få sperma men inte riktigt kommit igång med runkandet. Nu när jag runkar ofta så blir det aldrig nattlig utlösning.
  /Kille 15
 • Jag är 18 är nu och jag har aldrig kommit i sömnen, men jag har ju drömt drömmar ... vet inte om det är konstigt heller.
  /kille 18
 • Jag brukade få utlösning någon gång i månaden förut, särskilt runt 16, oftast brukar jag drömma att jag kissar (och så många gånger jag varit på väg att kissa, men i sista sekund upptäckt att det bara var en liten pöl på lakanet). Det brukar komma mindre än när jag runkar. Nu har jag det nästan aldrig, jag har nog tillräckligt med utlösning när jag är vaken. Jag brukar vakna av att det rycker i snoppen när jag får utlösning och kanske av att det är blött vid ollonet. Jag brukar runkna när jag vaknar och då kommer det lite till, jag har ju ändå redan blivit lite kladdig. Jag har en kompis som får utlösning i sömnen två gånger i veckan trots att han både runkar och har sex med sin pojkvän, även samma kväll. Stora variationer.
  /"Vad är det där för fläck?" 🤔, 20
 • Får det några gånger i månaden. Det började efter jag slutade att runka. Brukar vakna av det när det händer vilket kan vara rätt störigt för då är det rätt svårt att somna om utan att göra något åt det.
  /T-Pain
 • Det låter rimligt. Jag runkade mer frekvent för något år sen, då hade jag aldrig utlösning på natten. Nu runkar jag knappt längre och då kommer utlösningen oftare.
  /Frågaren Kille 16
 • Hej, jag brukade få nattlig utlösining för ett tag sen, men då runkade jag inte lika mycket som jag gör nu, men eftersom att jag runkar mer nu så har det blivit mer sällan att jag har nattlig utlösning.
  /Kille, 14
 • Tjena! Jag brukar också vakna av nattlig utlösning. Ofta kopplat till en erotisk dröm jag tror att jag brukar uppleva mer under perioder när jag är mer stressad. Jag fick det nyss för andra gången denna veckan.
  /Också kille 16
 • Ja självklart. Måste tvätta mina lakan varenda morgon :(
  /Oliver
 • Ja oja, varje natt när jag var 13 cirka.
  /Studenten om 6 månader
 • Jag fick det första gången i somras. Sedan hände det typ kanske 1 gång i veckan så jag fick ha en binda på natten. Men nu har jag blivit ihop men min första flickvän. Så nu får jag utlösning i henne i stället när vi har samlag och hitills har jag inte fått det i sängen igen.
  /Glad kille
 • Jag runkar inte så mycket längre, var mer förr. Därför brukar jag runka nångång då och då i förebyggande syfte. Då gör jag slut på överskottet och slipper få utlösning på natten.
  /17 kille
 • Jag får de ofta, ibland bara helt utan förklaring. Men ibland när jag tittar på saker jag blir lite upphetsad av eller läser saker här.
  /Hehe

Mer på UMO

Frågor & svar

Varför kommer det ingen sperma när jag runkar?

Är jag steril eller något annat? Jag fyller snart 13 år.

Svara varandra

Var sprutar ni när ni runkar och får utlösning?

Det är så att jag har precis börjat gilla att onanera. Jag har kommit en gång men jag var inte beredd på att det skulle komma.

Till toppen av sidan