Panik - lämna sidan!
Egna berättelser

Jag lyckades lämna killen som misshandlade mig fysiskt och psykiskt

För ungefär ett år sedan kom jag ur ett förhållande som var väldigt destruktivt. Detta var mitt första förhållande vilket är den största anledningen till att ja stannade kvar. Ja tyckte det var imponerande att jag (som inte är så attraktiv i mångas ögon) kunde få en två år äldre kille som skämde bort mig med gåvor och kom bra överens med min familj. Så utifrån sågs vi som väldens bästa par.

kontrollerade med psykisk misshandel

Men bakom allt detta var jag fast med hjälp av manipulation, slag, tvingade samlag och kontrollerade med psykisk misshandel. Oftast "var allt va mitt fel" eller att jag är "överkänslig". Jag hade anorexia när vi vart ihop så hade väldigt svårt med maten redan som det var, men han gjorde det bara värre.

tvingade mig att ha samlag

Han kallade mig bara vacker eller snygg när jag var lättklädd eller inte hade ätit på ett tag. Men när ja va lättklädd runt andra eller inte klarade av att äta en specifik sak slog han mig eller tvingade mig att ha samlag med honom. Det ledde till att ja va tvungen att börja p-stav då han vägrade ha kondom och vägrade ta ett nej.

Pga manipulationen fick han mig att stänga ute alla mina vänner, äta mindre och helt gav upp min kropp för honom då han ”ägde” mig. Det han också gjorde var att försöka köpa min kärlek genom köpa ett ”förlåt” men han sa det aldrig rakt ut. Denna mannen förstörde mig.

Men med hjälp av anhöriga lyckades jag

Men poängen ja vill ge med detta är att det blir verkligen bättre. Den största utmaningen var ju såklart att lämna honom, speciellt när han försökte ta på sig offerkoftan för att få tillbaka mig. Men med hjälp av anhöriga lyckades jag och idag har jag fortfarande svårigheter med samlag men ätstörningen kom jag ur. Idag har jag ett förhållande med världens vackraste kille.

Kärlek ska inte göra ont varken fysiskt eller psykiskt

Är du i samma situation som jag var i borde du verkligen försöka sträcka ut en hand och be om hjälp! Och vid minsta lilla medvetna skada din partner gör måste du sätta ner foten och lämna. Kärlek ska inte göra ont varken fysiskt eller psykiskt och om en människa har hjärta att skada den man älskar mest kan hen göra de igen och igen. Snälla sök hjälp innan speciella du försvinner<3

/Kajsa

Till toppen av sidan