Panik - lämna sidan!
Svara varandra

Pojkvännen vill filma när vi har sex

Jag har varit tsm i 7 månader med min kille som är 3 år äldre, vi har det verkligen jättebra, men på senaste tiden så har han tjatat varje gång vi har sex om att filma själva sexakten. Jag har sagt nej men han fortsätter tjata och säger att han bara vill få det på film för att han älskar mig och vill ha nått på mig att titta på när vi inte kan ses. 

Vi har det verkligen jättemysigt när de gäller förspelet men sen när de kommer till själva sexet så tar han fram mobilen vilket jag inte känner mig bekväm med. Någon/några vänliga själar som kan ge mig tips, råd idéer vad jag kan göra att han slutar?

/Tjej som är 06a


Svar:

 • Hej! Jag tycker att du ska prata med honom om att du inte vill att han ska filma och varför du inte vill det. Om han inte lyssnar på dig så får du verkligen säga ifrån och berätta att du känner dig väldigt obekväm med der.
  /Tjej som är 04:a
 • Hej. Jag skulle rekommendera dig att först prata med honom, säg varför du inte vill att han filmar. Om han fortsätter med att tjata så skulle jag råda dig att faktisk göra slut med honom. Jag vet det låter drastisk, men om han inte slutar tjata så verkar han inte att respektera dig. Och så fungerar inte ett bra förhållande. Det är också inte okej att filma en utan lov, speciellt i sådana fall. Så fortsätt att säga ifrån och för bli stark. Med Vänliga Hälsningar, en vänlig själ.
  /Ian
 • Jag tycker INTE du ska gå med på det. För en dag kanske det tar slut och då har du ingen koll på vad som händer med en sån film. Säg honom att att han får ha filmen i sitt huvud men inte i mobilen. Stå på dej. Lycka till!
  /Anna
 • Det är absolut inte okej, om han fortsätter att vägra lyssna så kanske du ska säga till dina eller hans föräldrar (även om jag förstår att du inte vill prata om sex med dem). Annars vore nog min första tanke att dumpa honom på direkten. Själv hade jag nog sparkat ut min partner med näsan först om hen upprepade gånger trots nej bett om att få filma sexet.

  Eller jag hade nog sparkat ut hen redan när hen frågade första gången. Du skulle kunna vägra låta honom ha mobilen i rummet ni har sex i. (Om du då inte kan ha din där heller kan du kanske ta in hemtelefonen, eller köpa en billig "knappmobil" utan kamera med kontantkort om du vill ha en utifall-att-det-blir-jättefel-någon-gång-telefon).
  /Höjden av slöseri, är att fotografera en zebra med färgfilm
 • Hej! Jag tycker att du ska prata med han om varför du inte vill. Och lyssnar han inte så gör slut, då är han inget att ha. Man ska respektera andra personer. Hoppas han slutar tjata.
  /Kille på snart 15 år
 • Sorry babe men du borde nog göra slut. Om han inte respekterar att du säger nej så är han inte för dig. Tänk om han eller hans vänner sprider videon.
  /Tjej som också är 06a
 • Hej! Först och främst vill jag bara säga att det är inte okej att tjata till sig sexuella akter över huvud taget. Det räknas som övergrepp och det är inte acceptabelt någonstans. För mig, låter det som att din pojkvän ser det som hans rättighet att få filma er och struntar i att du inte är bekväm med det. För mig, är det också en mycket röd flagga. Du är också yngre än honom, och det kan göra att han ser sin chans att utnyttja dig just pga detta. Du har redan gjort det man ska göra i den här situationen - du har sagt nej. För det är verkligen så att vill man inte göra något, då gör man det inte. Lyssnar han inte är han inte en bra kille, tyvärr. Har inga bättre råd än att försöka prata med honom igen, och säga till på skarpen. Tyvärr tänker jag att om han inte kan acceptera ett nej redan så här ”tidigt” i ert förhållande, finns det risk att han fortsätter pressa dig. Jag förstår att du är kär i honom men från en som är ett år äldre än din kille - snälla överväg relationen med honom. Det låter inte som en sund människa.
  /Anonym
 • Snälla vännen, Lämna honom eller göm han telefon, ifall han filmar kommer det att spridas tro mig vännen. Jag har varit med om samma situation.
  /Vännen
 • Berätta för honom att du är obekväm med det och att du inte vill. Om han fortsätter tjata omvärdera förhållandet. På allvar, om han trycker på efter att du säger att du inte vill så är det han som gör fel, inte du. Tänk också på att chansen är mycket hög att du kommer att ångra dig. Du litar och älskar honom nu, men du kommer kanske inte alltid göra det. Mobilen kan även hamna i fel händer, kanske under en berusad kväll med vänner eller om den blir stulen, borttappad eller stulen. Stå på dig. Han borde respekterar att du inte vill.
  /Tjej som är 00a
 • Hitta ngn bättre
  /Noah
 • Nej. Absolut inte. Vem vet vad han gör med den filmen sedan... tänk om ni gör slut. Det är absolut nej. Tycker han om dig respekterar han det. Man ska lyssna på varandra och göra det man vill och inte ställa upp för att göra den andre glad. Så nej och nej.
  /Sasse
 • Varför ska han det? Så konstigt. Vad ska han ha filmen för? Sälja när ni gjort slut? Skryta inför kompisar? Eller hota med om det är något du inte ställer upp på? Eller skicka till din kille du blir ihop med om fem år? Nä, tänk dig för. Vill inte du så ska han inte fråga igen. Står på dig. lycka till!
  /Tjejen 02:a
 • Säg nej, det är väldigt skumt att filma sig själv när man har sex.
  /Kille
 • DU bestämmer över DIN egen kropp. Jag förstår din pojkvän men samtidigt har han ingen rätt att tjata om något du redan sagt nej till. Försök förklara varför du inte vill och om han inte förstår och fortsätter tjata då kanske han inte är så bra för dig. Kom ihåg DU bestämmer över DIG själv och ingen annan har rätt att säga imot din vilja.
  /Ostbågar
 • Han vill ha det som minne, du borde säga stop, killar tycker det är najs att filma under sex för det blir som en p*or film för dom som dom sitter och runkar av sig själva medans så säg stop eller gör slut.
  /Lola
 • Det är ju väldigt synd att han gör så, och om han inte slutar när du säger till honom kanske du måste göra slut med honom. Jag vet att du verkligen gillar honom men det kanske är det enda rätta. Det var mitt tips, hej då!😃
  /Detta är ett bra namn... hihi!
 • Hej, jag tycker inte detta är ok du borde prata med honom och berätta att du verkligen inte vill. Han måste acceptera detta för det är din kropp! Lyssnar han inte säg det till någon du känner eller litar på, slutar han fortfarande inte ska du nog göra slut med honom för det han håller på med är inte okej det är din kropp och du bestämmer själv glöm ALDRIG det!
  /Emmie
 • Det är aldrig säkert att filma sexet. Speciellt inte när du är så pass ung, jag tycker att du har helt rätt. Är du obekväm så säg nej. Om han fortsätter så borde ni gå och prata med någon. Om han pressar dig så är det faktist sexuella trakkaserier och då kan du göra en anmälan. Jag hade gjort slut med honom men när ni har det så pass bra så kanske det är svårt. Se till att han inte bestämmer över dig och om du känner att det går över gränsen så tycker jag att du ska göra slut.
  /19 år
 • För det första tror jag att han begår barnpornografibrott om han filmar då du skriver att du är 06:a, vilket är ytterst olagligt. Utöver detta kan man ju tänka att han begår sexuella trakasserier när han tjatar en massa. Det svåra men ändå rätta valet i den här situationer är kanske att polisanmäla honom.
  /24601
 • Hmm, jag fattar din kille att han vill fimma när ni har sex, det kan ju va najs att se, men lixom om du inte känner dig bekväm med det, säg bara 'jag vill inte om du filmar', så kanske han ändrar sig?
  /ingenalls
 • Gör inte det om du inte vill.
  /fejancool
 • Lita inte på honom! Filma inte det är inte okej att tvinga någon
  /Två tjejer
 • Jag tycker att du ska fortsätta säga nej och ifall han inte lyssnar kan du göra slut med honom. Säg inte ja, jag tror att han kommer använda filmen mot dig så att du inte kan göra slut med honom genom att säga att han kommer lägga upp filmen om du gör slut med honom. Ifall han säger att han kommer göra slut med dig om du inte är med på filmen, gör slut med han först.
  /V
 • Det kan ju vara att Han vill filma för att sätta ut i instagram, Facebook, tiktok eller snapchat. Om du vågar fråga så fråga! Då får du svar.
  /08
 • Om du inte vill att han ska filma så säg SLUTA om han inte slutar muta med att göra slut så kanske det funkar
  /Tjej från mamma
 • Hej jag tycker att du ska prata med honom om att du inte vill att han ska filma när ni har sex är det inte konstigt att filma sig själv när man har sex om han inte lyssnar på dig så gör du slut och letar efter någon annan
  /08 :)
 • Om detta gör dig obekväm vilket du visar, så tycker jag att du ska fundera. Är det värt att vara med honom om han gör dig såhär obekväm? Kan du inte bestämma? Prata med honom! Någon gång då ni inte ska ha sex så prata, berätta hur obekväm det gör dig och att det kanske inte funkar mellan er om han fortsätter.
  /Transpöjk
 • Hej! Något jag tycker är konstig att ingen har nämnt är att det dessutom kan vara sjukt olagligt för någon att filma dig under en sexakt om du är mindreårig (du är väl max 15 om du är 06:a). Skulle du bli filmad under en sexakt av någon hade det då kunnat räknats som barnporr vilket man kan bli straffad för (alltså den som filmar, inte du).

  Du kan stå på dig och säga nej vilket du absolut gör rätt i, men om det här beteendet är något som upprepas så skulle jag råda dig att göra slut med honom. En kille som är 3 år äldre som tycker att det är ok att filma en under sex är INTE en person du vill ha i ditt liv. Speciellt om han redan vid upprepade tillfälle inte respekterar dina gränser.

  Att han säger att "han vill göra för att han älskar dig" är ren manipulering. Du vet aldrig vad han kommer att göra med klippen. Dumpa honom för du är värdig någon som inte pushar dina gränser sådär. Och om han mot all förmodan skulle filma dig i smyg utan att du vet om det så kan du (och bör om du vill) polisanmäla det. Hoppas att du mår bra och att det löser sig!
  /Brud 98
 • Eftersom du endast är 06:a så kan du fortfarande vara under 15 ... Om han filmar dig tror jag att han begår grova brott till exempel barnpornografibrott! Säg åt han att sluta med en gång eller ta tag i det ordentligt och lägg en anmälan på honom!

  Ur mitt perspektiv så är det ändå ingen äkta kärlek om han ändå väljer att hellre filma och ta bilder på dig än att faktiskt lyssna på vad du säger! Du skriver även att han är 3 år äldre. Det väcker misstankar hos mig, är han bara är ute efter dig eller älskar han dig verkligen?

  Hur du än gör så gör endast det som känns rätt för dig, vi vet inte hela eran historia om erat förhållande så jag kan bara gå på det lilla jag vet. Var rädd om dig!
  /En kille som bryr sig
 • Om du inte känner dig bekväm med att han filmar så får han inte filma. Låt honom absolut inte göra det om du inte vill. Vet inte om du redan har gjort det men säg att du känner dig obekväm med det och att du verkligen inte vill att han filmar. Om han inte respekterar det låter han inte som en speciellt bra pojkvän.
  /06a
 • Hej! Jag kan förstå dig i detta. Jag har själv varit i en liknade situation. Det jag gjorde var att jag sa bland annat att jag inte ville det för att han kanske skulle sprida videon/bilden vidare till andre eller skicka den till någon annan. Du kan testa att säga det!! Lycka till med det och lycka till i framtiden!!!
  /Anonym tjej

Mer på UMO

Frågor & svar

En vuxen tjatar om nakenbilder och filmer

Han ville att vi skulle skicka bilder på varandra och på våra kroppar eftersom han var ”nyfiken”. När han skickade foton på sig själv kom det fram att han ljugit om sin ålder, han var 49 år!

Svara varandra

De hotar att skada min familj om jag inte skickar nudes

Personer har hotat och sagt att jag måste skicka nudes. Jag känner inte personerna men de har hotat att skada min familj om jag inte gör det. Jag vågar inte prata med mina föräldrar, vad ska jag göra?

Till toppen av sidan