Panik - lämna sidan!
Stöd på telefon, chatt och mejl

Stöd om du ofta blir arg eller känner att du tappar kontrollen

Det finns stöd att få om du känner att du har lätt för att bli arg eller känner att du tappar kontrollen över dina handlingar ibland. En del stödställen riktar sig speciellt till dig som blir arg eller våldsam andra ställen är mer öppna för att prata om allt som känns jobbigt. Du kan ofta vara anonym.

Här finns hjälp att få - stödställen och organisationer

Orostelefonen
Finns för dig som har frågor kring hat eller våldsbejakande eller är involverad i en miljö du vill lämna. Du kan även höra av dig som vän eller anhörig. Ring 020-100 200

PrevenTell – Hjälplinjen vid oönskad sexualitet
Här kan du få stöd om du känner att du har tappat kontrollen över din sexualitet eller är orolig för dina handlingar eller att du kommer göra andra eller dig själv illa. Du kan också ringa om du är orolig för någon annans sexualitet. Ring 020-66 77 88.

Välj att sluta
Stöd och råd för dig som riskerar att skada den du älskar och vill få hjälp att förändra ett osunt, kontrollerande eller våldsamt beteende. Ring 020- 555 666. Även den som är utsatt kan ringa hit.

Unga relationer, Stiftelsen 1000 möjligheter
För dig som har funderingar kring din relation. Du kan få vägledning i vad som är en bra relation och stöd om du har blivit utsatt för kränkningar, hot eller våld, känner någon som blir det, eller utsätter någon du är ihop med.

Under Kevlaret – stödchatt för killar
Stöd om du behöver prata med någon om sånt som du funderar på, tycker är jobbigt eller inte är van att prata om.

Killar.se
Här kan du få stöd på chatt om du behöver prata med någon.

MUM online
Mottagningen för unga män är till för dig som identifierar dig som kille eller man och behöver stöd och hjälp kring sexuell hälsa och relationer. Oavsett var du bor i Sverige kan du prata med någon här.

Till toppen av sidan