Panik - lämna sidan!
Svara varandra

Fler som aldrig träffat sin pappa?

Jag är en kille på 17 år som aldrig haft kontakt med sin far. Jag vet att jag har X antal syskon på min faders sida, och jag kan känna mig ledsen och besviken att jag inte kan ha kontakt med dem.

Min pappa har alltid sagt och ansett att jag inte är hans son, fast detta är motbevisat. Så då tänker jag på mina syskon, de måste undra vem jag är. Jag tror de vet att jag finns. Men jag känner mig bara så ledsen över att veta att jag har syskon som aldrig hört av sig och antagligen inte vill ha någon kontakt.

Finns det nån med liknande erfarenheter? Vad tänker ni?

/Den faderslösa

Svar:

 • Jjag har ingen pappa! Eller jo biologisk pappa har jag ju men honom får jag träffa när jag är 18.
  /Lesbiska mammorna
 • Ja, jag tänker lite samma. Jag har nämligen inte haft en så bra kontakt med min pappa och mina syskon. För de har inte velat ta kontakt först. Och jag förstår dig i det. Jag är en 15-åring tjej och du behöver inte ha kontakt med din pappa. Du kan skapa andra relationer till andra vuxna eller någon nära vuxen som du känner dig trygg med.
  /15 åring tjej
 • Jag har två mammor så jag har aldrig heller träffat min pappa, inte min biologiska mamma heller. Jag har också saknat en pappa ibland, och undrar vem han är. Men jag kommer aldrig få svar. Men det kan kanske du?
  /Vill bara uppmuntra!
 • Du skriver att syskonen aldrig har hört av sig. Men i så fall betyder väl det att du inte har hört av dig till dom heller? Om du har nummer eller någon sorts kontaktuppgifter till dem tycker jag att du ska ge det ett försök. För jag menar, vad har du att förlora? Jag hade skrivit ett sms eller mail till syskonen i så fall. Jag tror att dom hade blivit glada av det.

  Du säger också att din pappa säger att du inte är hans barn. Så jag tror därför inte att han har berättat om dig för sina barn. Och om han mot förmodan har det så tror jag att syskonen inte har hört av sig till dig för att de är rädda för vad du ska tycka om dem, nervösa eller bara inte vet vad de ska skriva.

  Så snälla ge det ett försök. Om de mot förmodan inte vill veta av dig så vet du det i alla fall och behöver inte vara orolig.
  /Det var allt för mig
 • Min farsa har en son som är 3 år och jag har aldrig träffat honom. Det e ju skittråkigt för jag har alltid velat ha en lillebror, men ibland så är det så. Försök att inte fokusera på att vara ledsen över det, de kanske inte ens vet att du finns.
  /tjej 14
 • Hej, jag har nästan samma story. Min mamma var otrogen med en man och när jag va 11 så berätta hon sanningen till mig. Jag har också syskon från pappas sida. Från vad jag har lärt mig personligen så finns det mer än bara familj, visst de tufft att veta om sånt men om han inte tar kontakt så får han skylla sig själv. Det är deras förlust.
  /S.After.D
 • Har inte varit med om något liknande men jag hoppas det löser sig oavsett hur lösningen ser ut. Även om den "bara" innebär att du mår bättre.🤍
  /Anonym
Till toppen av sidan