Panik - lämna sidan!
Svara varandra

Hur hade ni sex första gången?

Vilket sorts sex hade ni när ni hade sex första gången? Munsex eller smek/petting? Eller låg ni också, alltså hade ni samlag? Hur gjorde ni och hur blev det?

Och hur gamla var ni första gången?

/Kille

 

Svar:

 • Båda vi var 15. Jag var bara hemma hos honom och så började har plötsligt kyssa mig och jag kysste tillbaka. Sen frågade han mig om jag ville och jag sa ja. Sen började vi hångla igen och vi började klä av oss och han började kyssa mig ner på halsen, magen och tillslut där nere. 😬 Vi höll på så ett tag och sen började vi k*ulla och jag tror att jag red honom😬. Sen skulle jag ner och suga (vill bara tillägga att båda fortfarande var helt nakna) och så öppna hans 10-åriga lillasyster dörren och sa att maten var klar… innan hon smällde igen dörren…
  /hemlig
 • Jag va 16 å han 17, det gick inte så bra hahaha, men det var en upplevelse. Vi låg i hans säng och bara låg på varandra. Efter ett tag börja vi kyssas och röra varandra. Han frågade om jag ville fortsätta och jag sa ja. Det var lite stelt men ändå inte, jag kände mig aldrig obekväm bara ovan, det slutade med att jag red han, hahah, men jag tror ingen kom men aja.
  /Episkt
 • Jag och en kille skulle ha sex men han kom inte in i mig så det blev inget med det, men efter några månader försökte vi igen och då hade vi samlag. Jag kan säga att avsugningar/petting osv gör mycket innan man ska ha sex, det blir ofta skönare och mer spännande.

  Eftersom jag inte räknar avsugningar/smekningar/petting osv som sex så, hade jag sex första gången när jag var 16, alltså förlorade min oskuld. Dock nu när jag blivit äldre och har varit med om några situationer så kan jag säga att sex med någon man älskar är sex på en helt annan nivå. Det går inte ens att jämföra med ens förflutna trams-situationer.
  / Tjej
 • Har aldrigt haft någon närkonakt med någon, så jag kommer ha kvar min oskuld, vilket är rätt coolt helt ärligt. Man är unik så att säga, på flera sätt tyvärr dock. Folk som jag som är för ''tjock'', för ''svag'', för ''dum'' och är en ''autisttönt'' och sitter och spelar på sin dator i källaren är tyvärr inte högst på listan med personer som andra vill ens vara vän med, eller till och med prata med.
  /EMD-DIESEL-ELECTRIC
 • Jag har alltid varit väldigt blyg. Men när jag var 20 träffade jag för första gången någon från tinder. Han bjöd på mat och vi pratade. Vet inte riktigt hur vi hamnade i hans säng men det gjorde vi. Vi låg och gosade sen kysste han mig, vilket gick över till hångel. Sen smekte, slickade och pullade han mig innan samlaget. Hans sovrum var svinkallt så jag spände mig för jag frös. Jag vill bara tillägga att det inte spelar någon roll när man förlorar oskulden. När jag läser de andra svaren känns det som dem flesta är rätt unga fortfarande eller var unga när de hade sex första gången. Ta det i din egna takt och gör det när det känns rätt för dig. Ps det behöver inte vara peneration för att det ska räknas som sex.
  /Bleb
 • Jag tappade min oskuld väldigt nyss. Jag är 14 år. Jag tycker det var skönt men samtidigt gjorde det lite ont. Jag hade bara vanligt sex. Vi började med hångel, sedan gick han ner på mig, ja sög av hans kuk och sedan började vi ha sex. Det var liiite jobbigt eftersom det gjorde ont och då stönade jag lite. Men det var skönt medans det hände. Vi hånglade under hela sexet och jag fick välllldigt mycket orgasm. Vi prövade olika positioner och alla var faktiskt sköna! Efter det gick jag till umo och gjorde ett test hos en gynekolog. Det är alltid bra att vara säker efter sex.
  /någon
 • Allra första gången jag hade sex så sög jag av min kille. Jag vet inte om jag räknade det som att ”tappa oskulden”. Men i helgen så tappde jag oskulden på riktigt, jag är 14.
  /Hhihihiig
 • Första gången jag hade sex var jag 16 år och blev så nervös precis i tillfället så jag inte fick upp den, det varade i några minuter tills jag inte klarade av mer, kanske inte det bästa hon varit med om men första gången är nog aldrig bra ..
  /Kille
 • Hängde med en tjejkompis en fin sommardag och när det började närma sig kväll, så gick vi hem till mig då vi båda ville kolla på en anime serie tillsammans. Så när vi kom hem till mig slog jag igång serien på TV’n och vi började mysa i min säng. Efter 2-3 avsnitt så använde vi serien som bakgrundsljud när vi hade samlag, vi båda var 16.
  /Snubbe på 22 år
 • Jag och min bästa kompis, en tjej i klassen. Vi sov ofta över hos varandra och vi utforskade varandras kroppar med händerna utanpå trosor/kalsonger. En gång tog vi på varandra innanför kalsongerna/trosorna. Det var väldigt spännande. Jag förlorade oskulden när jag var 14 och tjejen 16. Vi hade nyligen blivit tillsammans. Hon var inte oskuld så jag var nervös och hon försökte få mig att slappna av.
  /Kille
 • Jag var 14 år och hon 13. Vi var ihop utan att nån i klassen visste. Så en dag så fick jag en snap av henne "Möt mig utanför" så jag gick ut och hon drog med mig in till skoltoan. Hon tog av sig sin topp och kjol så jag fick se hennes såå sexiga underkläder. Vi prövade massa olika positioner och typer av sex. Nu gör vi det ca 2-3 ggr i veckan på toan. Vi byter också bilder med varandra för att göra oss extra kåta. Jag älskar henne verkligen. Vi har snart varit ihop i 2 år.
  /Kåt 14 åring
 • Aldrig haft och är 21. Är dock asexuell så vill helst aldrig ha.
  /Alexandra
 • Jag va 16 och det var med en kille jag bara innan hade face timeat med och bytt bilder med. Och när vi gjorde det var det så över min förväntan och höll på i nästan 4 timmar. Vi gick ner på varandra och testa är alla olika ställningar och hade skitkul och mysigt. Därför jag tror att det gick så bra trots att det var bådas första gång är för att vi innan och under var så otroligt öppna med varann.

  Vi sa vad våra gränser var och hur vi ville ha det, vi satte ingen press på varandra liksom. Det var så att i början ungefär började han bli rätt andfådd och att det blev lite mycket för asså det var ju en så ny situation men jag försökte lugna han och vi tog en liten paus och höll om varandra en stund. Jag tror att ”nyckeln” till bra sex ofta är att båda känna sig trygg i sig själv och trygg med personen man har sex med.
  /tjej som tycker att sex inte ska vara laddat
 • Jag va 16 , jag och en kille hade sex på en handikapp toalett på Max, vi hade träffats några gånger tidigare men vi va inte direkt officiellt tillsammans, men vi åt på Max och sen frågade han ifall jag ville och jag blev lite chockad först att vi skulle göra de på en offentlig toalett men jag ville ändå.

  Så vi gick in och började kyssa varandra sen drog han ner mina byxor halvt och lyfte upp mig på väggen och började köra på, det va lite risky men rolig upplevelse, va dock väldigt nervös men allt gick bra för han visste va han gjorde då han inte va oskuld, gjorde lite ont i början men annars va det skönt.
  /Emilia, 16
 • Jag va 13 o hade varit ihop med en kille i 2 år, han skulle sova över hos mig och mina föräldrar var på bröllop,vi är ganska öppna om att prata om sex och sen frågade han mig bara om jag ville ligga, det var en ganska speciell känsla men det var superskönt
  /…
 • Jag var 15 och vi hade hållt på lite med fingrar/smeksex o sånt innan. När vi låg/hade samlag så gick det så där. Han fatta inte var man satte in den o det blev inte så bra, men ändå en kul o inte så stor grej. Vi hade varit ihop 7 månader innan vi låg så det var skönt att vi kunde lita på varandra.
  /tjej
 • Sög av min kille först. Nästa gång vi sågs gick vi både ner på varandra, han fingrade mig och sen hade vi sex. Vi va 16.
  /: /
 • Det första sexet hade jag och en tjej när vi gick i 6:an. vi var tretton år. Det började med lite smekningar så höll vi på så i några veckor. Men sen en gång när vi höll på i hennes säng så blev det plötsligt mer och mer och så slutade det med att vi låg också. Det blev helt ok, lite nervöst så klart.

  Jag var inte lika utvecklad som henne, därför var jag nervös när hon skulle se mig naken. Men efter den gången slutade det nästan varje gång med att vi hade mysigt sex / samlag när vi var hos henne.
  /Kille nu 16 år
 • Jag skulle säga att jag haft någon typ av sex men inte har förlorat oskulden, det är dock en personlig uppfattning. Jag och min f.d. kompis sov över och pullade varandra med sminkborste och hade gnidsex.
  /.
 • Slickad + samlag, var 17 år
  /Tjej 18
 • Första gången jag hade sex var med en äldre kille och vi hade både oralsex och vanligt sex, det var en bra upplevelse för båda.
  /16-åring tjej
 • Jag var 13 år när jag blev av med oskulden, jag hade blivit tillsammans med en kille i klassen. Och vi gick hem till honom efter skolan en dag. Innan hans föräldrar vart hemma från jobbet. Så först satt vi i soffan, där började vi kyssas. Och sen så började vi smeka varann mer och började ta av byxorna. Och sen la han sej på rygg i soffan och jag vart ovan på. Hade bara trosor och kännde mej upphetsad på ett sätt som jag inte kännt innan. Och jag började gnida mej mot hans kön det blev hårdare och hårdare, mina trosor var väldigt våta så då tog jag av de, sen drog jag av hans. Sen känndes det så rätt att fortsätta så jag gned lite mer tills hans kön kom in i mej. Så mitt första samlag vart att jag red min kille men han fick tidig utlösning. Men iallafall, hela grejen vart pirrigt och härligt 😊
  /Hej hej från Jessica M.
 • Jag var 17 det är absolut ingen stress till att ha sex. Jag och min kille hade samlag och vi onanerade åt varandra, och kände och slickade varandra. Vi var hos han, i hans säng när ingen annan va hemma.
  /Tjej 18 år
 • Vi pullade/runkade av varandra första gångerna, samlag och oralsex kom mycket senare. Jag var 18, hon 19.
  /AG
 • Jag var 14 år när jag hade sex första gången, det var med en kille (samma ålder); Han fingrade mig som du nämnde, och hade slidsamlag.
  /Tjej 17
 • Första gången jag hade sex var dagen efter jag fyllt 14 , jag cyklade hem till en kompis och det var bara hans syrra som är 2 år äldre än mig och vi satt och pratade medans jag väntade på att min kompis skulle komma hem. Vi satt och pratade om tjejer och killar och helt plötsligt så möttes våra läppar i en lätt kyss och sen blev det hångel som ledde vidare till smek och känna på varandras kroppar.

  Det hela ledde till att vi låg med varandra och ja jag blev av med oskulden den dagen. Att ha sex är det skönaste och roligaste jag vet, jag älskar sex 😛
  /Peter 15 
Till toppen av sidan