Panik - lämna sidan!
Svara varandra

Jag får inte komma under sex, vad ska jag göra?

Jag får inte komma under sex. Jag som tjej får aldrig komma medans jag och min kille har sex, han kommer kanske fort men orkar aldrig fortsätta efter det så jag har aldrig fått komma. Har pratat med honom om detta men han säger att han ska göra de nån gång men de händer aldrig, va ska jag göra?
/Wow

Skriv ditt svar

Svar:

 • Ett tips är att röra vid klitoris. Har hört att det ska funka bra. Be honom att göra det åt dig så blir det lite mer speciellt också. Eller dumpa honom, ärligt talat så ska man inte ha med en sådan person o göra som bara njuter själv utan att tänka på din njutning över huvud taget.
  /15 årig tjej
 • Pulla en stund innan ni har sex o han runkar.
  /Milan
 • Jag  har haft precis samma problem. Jag har själv aldrig kommit under (vaginalt) utan bara när man rör så att säga. Problemet med alla ”killar/pojkar” i dag är att de bara bryr sig om deras känsla. Jag har haft turen att hitta en underbar man som verkligen försöker och försöker med mig.

  Det är väldigt svårt och jag har fortfarande aldrig kommit, men jag har känt att det har varit nära. Jag gör som så att han får mig att komma först med fingrar och genom att gå ner på mig. Sedan gör jag så att han kommer antingen oralt eller med hand. Sedan försöker vi med sex och att jag ska försöka komma, men som sagt det har inte fungerat än. På så sätt blir inte han lika trött och jag har en möjlighet att komma också. Så mitt tips till dig är att snacka med honom och försök att få honom komma innan ni har sex. Sedan kan ni försöka med att få dig att komma under sex och därefter är det hans tur. Kanske lite lång text men hoppas att det hjälpte :) //
  /Mava, 19.
 • Alltså det är fel av honom. För att de ska vara skönt för båda ska båda få komma, inte bara han. Jag låter aldrig min tjej lämna sägen förän hon oxå har kommit. Alltså jag tvingar inte henne men jag kör tills hon kommer.
  /virree/
 • Helt ärligt: ställ lite krav! Nej, man får inte pressa någon att göra saker den inte är bekväm med MEN om ni har sex, han kommer VARJE gång men du får ALDRIG komma tycker jag man har rätt till det. Relationer och sex handlar om att ge och ta och han tar bara. Ge honom perspektiv och stå upp för dig själv❤️
  /Anonym
 • Klart du också ska få komma!!
  /David
 • Även om det kan kännas stelt eller jobbigt, prata me honom. Det är det bästa, säg vad du gillar. Om man inte vågar säga d rakt ut, kan man visa att när han gör vissa saker tycker du om d. Som om han tar på dig visa att du gillar d osv. Annars köp en vibrator, skit bra, du kommer och d blir skönare för honom oxå.
  /Slay
 • Fråga om din kille kan börja använda munnen och pussa och slicka på din snippa, det gör min pojkvän och jag får orgasm av det ❤️
  /Alice 16
 • Säg till kachban att han ska fortsätta annars är han en mes MvH Ronnie C.
  /Ronnie C
 • Jag tycker du borde be honom att gå ner på dig och ha mer förspel. jag brukar ha förspel tills det känns som att jag inte kan hålla mig alls från att påbörja själva sexet. Men slidsamlaget känns också bättre om man blir slickad innan, prova det :)
  /tjej 15
 • Be honom att pulla eller slicka dig!
  /Est. 1997
 • Hmmm lite själviskt av han, tänker jag! Ska han få det skönt tänker jag att du ska få det också. Min kille har också tidig utlösning. I början försökte han fortsätta efter han hade kommit och sprutat i mig. Men snoppen blir ju slak efter liten stund. Men då fortsätter han smeka min klitoris och pulla mig. Och då kommer jag ofta. Eller ibland blir jag smekt länge under vårat förspel. Och blir då så upphetsad att jag nästan kommer samtidigt även fast samlaget håller på en kort stund./Elsa 
 • Han växer upp snart. Men förspel är ju bra. Annars kan du ju använda vibrator eller hjälpa till på annat sätt.
  /Kille 
 • Säg efter att han jag kommit ”kan jag få komma nu” om han säger nej säg då att du vill också få njuta.
  /Tjej
 • Du har också rätt att känna dig bekväm och tillfredställd under sex. Du kan försöka att hitta olika positioner som kanske gör det skönare för dig så att du kan komma fortare eller prata med din pojkvän och ge honom ett perspektiv på saken. Man kan tillslut förlora sexdriften om man inte får vad man behöver.❤️
  /teraphist friend
 • Han har ingen rätt att behandla dig på det här sättet, du ska få precis lika mycket som honom under sex om det är det du vill. Han kan inte svara med att du också kommer få komma ”nån gång” det är inte rimligt. Ta upp det här med honom eller så lämnar du.
  /Hejdå
 • Han får börja lyssna på dig. Så länge du är öppen med vad du gillar och vad du vill göra och vad du önskar att han ska göra då har du gjort vad du kan. Men precis som att du inte ska göra saker du är obekväm med så ska han inte heller behöva vara obekväm. Men självklart ska båda komma under sex annars är det meningslöst Hitta en bra kompromiss som båda gillar, annars funkar det inte.
  /Kille 18
 • Byta kille för ni båda har rätt att komma när ni har sex!
  /Kåt brud🥵
 • Har själv stora problem med att komma för snabbt, och det rotar sig i att det är så pass skönt att vara inuti. Se det som en komplimang att han vill komma snabbt, inte som en anledning att börja klaga. Kom dessutom ihåg att man inte får tvinga någon till att göra saker de inte är bekväma med att göra under sex. Det kanske är så att han har slickfobi? Det får du respektera. Hoppas ni löser era problem🙏🏼
  /Hampe, 20
 • Hej! Som man tycker jag det är väldigt konstigt beteende av din pojkvän. Hans prioritet bör vara din orgasm, och det bör du göra tydligt för honom. Jag hade exempelvis bett honom få dig att komma genom smek och slick, och inte låta han penetrera dig innan han stoppar in sin penis i din vagina. Lycka till!
  /TJ

Aktuella artiklar

Svara varandra

Hur frågar man om någon vill ha sex?

Hur gör ni när ni frågar om någon vill ha sex? Vad säger ni?

Sexnoveller

Jag red honom istället för basketträning

Jag stönar och han frågar mig om han får gå in i mig. Jag svarar med ett självsäkert ja och sätter mig på honom.

Svara varandra

Tips på nya ställningar?

Jag och min flickvän har börjat ha sex, men vi har svårt att komma på nya positioner att ha det i. Vi kör typ bara missionären. Vilka andra ställningar finns det?

Svara varandra

Hur pratar jag om sex med honom?

Jag och min kille har varit ihop i flera år och vi har aldrig haft sex. Hur ska jag ta upp frågan om samlag med honom?

Egna berättelser

Jag avbröt sexet

Han tar av mig bh:n och börjar suga mina bröst. Han slicka och nafsar på dem. Medan han gör det så trycker jag hans ena hand mot mina trosor för att visa vad jag vill.

Egna berättelser

Kände press att ha sex

Jag ville va vuxen, jag ville ha en historia att komma hem med, och det var ju trots allt hans sista kväll; inte vågade jag göra honom besviken.

Svara varandra

Vad blir ni tjejer kåta av?

Vad blir ni mest kåt över med en kille? Och hur reagerar du?

Svara varandra

Berättar ni när ni är nära orgasm?

Man har ju sett i porr att personerna brukar säga när de närmar sig. Men ska man göra så  på riktigt? Hur gör ni?

Svara varandra

Hur hade ni sex första gången?

Munsex eller smek/petting? Eller låg ni också, alltså hade ni samlag? Hur gjorde ni och hur blev det?

Svara varandra

Hur vill ni få brösten smekta?

Vill ni med fitta att man tar på era bröst när man har sex, till exempel när man fingrar? Hur vill ni i så fall att man smeker och stimulerar? Vad är skönt?

Till toppen av sidan