Panik - lämna sidan!
Svara varandra

Jag har mycket mer sexlust än min flickvän, vad ska jag göra?

Min flickvän och jag har nästan aldrig sex, en gång varann månad som max. Jag har jättehög sexlust och hon nästan ingen. Har pratat med henne men hon säger att hon själv inte vet varför och att det inte beror på mig.

Tyvärr är det något som tär på mig väldigt mycket. Jag anser att det är viktigt för vårat förhållande att känna intimitet. Vad kan jag göra?

/Kille 21 år

 

Svar:

 • Spontant tänker jag onanera för att tillfredsställa den ”överflödiga” sexlusten. Ni skulle kunna ha öppet förhållande, men det kan bli komplicerat
  /M
 • Jag skulle kanske ger tips att ni kanske testa olika spel (som ta upp mer intimitet i erst förhållande) men även kanske testa mera förspel och ja försöker göra saker som ger lite mer intimitet och mer känslor.
  /Anonym tjej
 • Du och din flickvän måste göra vad som är bäst för er. Du kan inte tvinga henne att ha sex med dig men hon kanske borde ha sex med dig ibland också för att stärka relationen mellan er.
  /En tjej som svarar på en killes fråga om sex
 • Jag tycker att ni ska prata igen, och komma överens om hur ni vill göra. Om ni känner att ni är så pass olika så att ni inte kan göra varandra lyckliga så tycker jag att ni ska göra slut. Sedan kan ni också försöka mötas på mitten så kanske lite oftare men inte för ofta.
  //Nora
 • Jag ser att någon skrivit att hon ”borde ha sex med dig ...” Du menar säkert väl, men det finns inget ”borde” när det kommer till sex. Man ska inte känna sig tvungen sex om man inte vill det. Tror personligen att det blir bäst om båda gör det av egen vilja och inte för att en ser det som sin plikt.
  /Tjej 18 år
 • Gör henne kåt. Skapa en stämmning som gör att hon vill det, men om hon it vill lämna henne för du kommer inte må bra annars.
  /15 årig tjej
 • Har du frågat om hon gillar att ha sex och om hon vill vara kåt oftare? Det kan ju vara så att hon är väldigt stressad och därför inte blir kåt fast hon skulle vilja. Kanske brukade hon onanera mycket mer förut, det behöver inte vara så men det kan.

  Om hon däremot inte gillar att ha sex finns det nog inte mycket mer än att onanera att göra. Men det kanske finns annat ni kan göra med varandra, t.ex. att bara ligga nakna och kramas men varken smeka varandra eller stoppa in snoppen i snippan.

  Eftersom hon säger att hon inte vet varför och att det inte är ditt fel känns det som att hon inte ogillar att ha sex.
  /Kille, också 21 👀
 • Du kan fortfarande onanera medans du tänker på din partner och då kan det nästan kännas som om ni är intima eftersom du har henne i tankarna medans du kan fantisera att hon rör dig. Din tjej kanske tar medicin som sänker sexlusten, är deprimerad eller stressad.
  /jsjsjs
 • Låter ju typ som att din flickvän kan vara asexuell! Att vara asexuell innebär att man inte känner sexuell attraktion och det innebär bland annat att man har typ låg eller till och med ingen sexlust, som din flickvän verkar ha. Ett tips är att läsa mer om det och det kanske hjälper er!
  /Anonym
 • Jag tycker du verkligen borde fråga henne igen och fråga om det är något som hon inte tycker om som du gör eller om det finns något du kan ändra på för att hon ska vilja. Fråga vad hon tänder på typ.
  /anonym

Mer på UMO

Svara varandra

Är det okej att onanera fast man är ihop med någon?

Jag är ihop med en kille. Härom dagen bad han mig sluta onanera själv för att det gör honom obekväm och han känner att jag inte blir lika kåt eller sugen på att ha sex med honom om jag onanerar.

Artikel

Måste killar alltid vilja ha sex?

Tänk dig att du och din flickvän sitter i soffan och myser och kollar på en serie. Du är inte alls sugen på att ha sex men det är din flickvän. Hon börjar kyssa dig och dra av dig kläderna.

Till toppen av sidan