Panik - lämna sidan!
Egna berättelser

Flickvännen tjatade om sex fast jag inte ville

Gör det aldrig om du inte vill. Oberoende av varför. Jag var tillsammans med en tjej då jag var 16. Jag tyckte verkligen om den här tjejen och ville såklart göra allt för att hon skulle bli glad. Det var dessutom henne jag förlorade min oskuld till.

Vi hade det kul då vi var med varandra och så, men det fanns ett litet problem. Problemet var att hon ville ha sex hela tiden. Det kändes inte som ett så stort problem i början. Jag hade just börjat ha sex och det var nytt och spännande och jag hade inga problem med att göra det hela tiden. Desto längre tiden gick så började jag dock känna hur jag ville göra annat mer och mer.

Jag bestämde mig för att säga till henne att jag ville göra annat än att ha sex hela tiden. Hon sa att det var helt okej och att hon förstod det, men jag insåg fort att vad man säger och vad man tycker kan vara helt olika saker.

Det började med att jag en kväll sa att "nej, nu vill jag inte ha sex!". Jag antog att hon skulle vara förstående efter vad vi hade pratat om innan men nej... raka motsatsen. Hon vände sig om och började gråta och sa att jag inte älskade henne om och om igen. Jag ville ju inte se henne ledsen så det slutade med att jag gick med på att ha sex även fast jag inte ville. Efter det så var hon hur glad som helst.

Efter den här incidenten så blev det alltid samma sak om jag inte ville. Hon blev jätteledsen, ville inte titta på mig och sa att jag inte älskade henne. Det spelade ingen roll vid vilken tidpunkt jag sa att jag inte ville ha sex. Även om vi redan hade haft sex 2-3 gånger samma kväll så reagerade hon likadant.

Det gjorde att jag alltid kände mig tvungen att ha sex. Vi räknade på det och kom fram till att vi hade sex i genomsnitt 4,5 gånger per dag då det var som mest, och 3 gånger per dag då det var som minst. Jag mådde bara dåligt över det men hon verkade stolt över det av någon anledning. Det jag minns som mest var en helg. Vi skulle vara hos henne, och det hela började på fredag eftermiddag. Vi hade sex 6 gånger under fredag kväll, 9 gånger på lördagen och 3 gånger på Söndag morgon. Jag skulle fara hem 12:00 på söndagen som tur var.

Jag kunde inte få den hård och det gjorde ont hela tiden vi hade sex. Jag ville verkligen inte men kände att jag inte hade något val. Jag visste inte vad jag kunde göra.

Då jag kom hem så var jag yr och mådde väldigt illa. Jag kunde inte gå som vanligt utan att min penis skulle göra ont. Jag lade mig ner på min säng och bara låg där tills jag vaknade dagen efter.

Det tog inte lång tid innan jag började inse vad mitt alternativ var. Jag for aldrig hem till henne längre och då hon kom till mig (jag sa att jag inte ville göra något men hon kom ändå) så satt jag och spelade istället för att vara med henne. För jag ville inte ha sex och jag visste att direkt om jag började vara med henne så skulle det bara bli att sex.

Det hände att hon försökte få mig att sluta spela för att ha sex med henne. I början så sa jag att jag inte ville och så, men hon blev som sagt ledsen hela tiden. Efter ett tag så började jag låta henne försöka kåta upp mig tills hon insåg att det inte gick för att jag inte ville, och de gångerna som jag faktiskt blev hård så hade vi antingen sex och efter så satte jag mig och spelade igen för att jag inte ville ha sex igen, eller så gav hon mig ett blowjob.

Efter att det hade gått ett tag så slutade jag vara med henne helt. Jag sa att jag var nere så jag behövde tid själv osv. Det här pågick i ungefär 2 månader innan hon kom hem till mig en dag. Hon sa att hon tyckte att det var jobbigt att jag höll på som jag gjorde och att hon ville att jag skulle ändra på mig för att hon inte orkade med hur det var. Jag förklarade då att jag kände att jag ville vara singel.

Nu har det gått ett tag sedan dess och jag kan glatt säga att vända min rygg mot det där är ett av de bättre valen jag gjort. Man ska aldrig bli tvingad till sex, oberoende vilket kön man har. Och om man blir tvingad till sex i en relation så rekommenderar jag att man ska ta sig ut ur den relationen så fort som möjligt.

Idag så är jag 17 år gammal och är tillsammans med min flickvän som jag älskar mest av allt. Jag ångrar inte en sekund att jag lämnade mitt gamla förhållande för att hitta någon som jag mår bra av att vara med och som jag älskar med hela mitt hjärta. Som Tom De Longe sa "In leaving negativity behind, you find something beautiful." Och det gäller inte bara mig; det gäller varenda person i denna värld.

/Kille 17 år

Mer på UMO

Artikel

Bildspel: Vad är okej sex?

Ibland är det svårt att veta vad som är okej och inte när det gäller sex. Här får du veta vad som är tillåtet, vad som är olagligt och vad som kan vara olagligt i vissa situationer.

Artikel

Film: Du bestämmer över din kropp

Det är din kropp. Ingen annan bestämmer över den. I filmen kan du se vilka rättigheter du har när det gäller din kropp.

Artikel

Våldtäkt, sexuella övergrepp och andra sexualbrott

Att göra något sexuellt med någon som inte vill kan vara olagligt. Det är aldrig ditt fel om du utsätts och du har rätt att få stöd.

Frågor & svar

Är det okej att avbryta sex?

Jag undrar om man kan avbryta mitt i samlaget fast man först sagt eller visat att man vill? Ibland är jag först kåt och vill ha sex, och sen efter en stund känns det inte bra och jag vill sluta.

Till toppen av sidan