Panik - lämna sidan!
Egna berättelser

Blev utnyttjad av äldre kille på nätet

Nu är jag 16 år gammal och mår faktiskt relativt bra i hänsyn vad som skedde knappt två år sedan. Jag hade varit deprimerad i flera år utan hjälp och när jag börjat prata med en kvinna från bris träffade jag också en kille via nätet. Jag träffa honom genom ett spel jag bruka spela på den tiden och vi liksom ”klickade”.

Vi hade skitroligt och spelade och snacka ofta. Han var trevlig och snäll. Men efter några veckor började han bete sig lite udda. Han börja flörta och fråga om speciella foton på mig. Jag visste att han var 18+ och sa till honom att jag var minderårig, men jag ljög lite om min ålder för att jag ville att han skulle stanna kvar med mig. Jag sa att jag var 15 när jag var 14.

Jag var under denna tid i ett riktigt dåligt psykiskt mind set och hade dagliga tankar självmordstankar. Och då kom denna äldre kille och börjar tycka om mig ... Jag var fast med honom, jag ville inte att han skulle lämna mig.

Jag att ”det var helt okej med det vi höll på med” och ”jag är okej med detta om du är det”. Jag sa allt det bara för att jag inte ville att han skulle försvinna. Jag var så bunden till honom.

Han samtycke med mig i alla fall och fortsatte att snacka med mig på ett flörtigt sätt och frågade efter bilder som han inte borde se, även efter jag hade berättat min ålder. Jag började spendera mer och mer tid med honom.

En dag bjöd han in en kompis till samtalet. Den här kompisen började direkt prata snuskigt till mig när. Kompisen var också 18+ och skickade nakenbilder till mig och tjatade om bilder från mig. Han berätta om allt han ville göra med mig, hur han ville ha samlag med mig och önskade att jag var i hans famn.

Den första killen bodde i ett annat land så därför var tidsskillnaden ett problem. Men jag sket i att sova och smög ut om kvällarna för att prata med honom. Jag fuckade upp mitt liv. Jag börja ljuga massor för min pappa och sket i mitt välmående.

Till slut dock han haft sitt lilla roliga och slutade prata med mig. Jag var förstörd. Men ett par månader senare började jag inse vad som hade skett. Det jag först inte sett som ett stort problem eftersom jag ”var med på det”. En vuxen hade tjatat om nakenbilder och flörtat och snackat om samlag med mig.

Nu skäms jag och ångrar det som hände. Jag har inte berättat för någon förutom min nuvarande kille (fast jag gick inte i så mycket i detaljer som här).

I början av min och min killes förhållande var jag rädd att samma sak skulle hända igen. Att min pojkvän var ute för att utnyttja mig, lura mig att skicka bilder och sen lämna mig. Men han är inte så, vi har varit tillsammans nu i snart 6 månader och han är min första riktiga partner. Jag är så glad över att han finns, han är verkligen den bästa.

Jag har börjat gymnasiet och det är sååå mycket bättre än grundskolan enligt mig. Tack så mycket för att jag kan få läsa andras historier här, det hjälper verkligen när jag mår lite kasst!

/Devi

Mer på UMO

Egna berättelser

Polisanmälde att de spred nakenbilder

Jag blir ledsen och orolig för att det tjejerna hade gjort var att de tog foto på nakenbilderna (två stycken) från en annans telefon. Jag fick dagen efter reda på att det hade spridits. Jag blev jätteledsen och visste inte vad jag skulle göra. I början var det jättemånga som spred ryktet och vissa gick runt och spred/visade bilderna.

Egna berättelser

Skicka aldrig nakenbilder

Jag och en kille snapade ett tag och han bodde i en annan stad. Vi pratade o efter ett tag ville han ha bilder.

Svara varandra

Hur får jag min kille att sluta skicka dickpics?

Min kille skickar dickpics men jag vill inte det. Men jag vill fortfarande vara tillsammans med honom.

Svara varandra

Alla har mina nudes, vad ska jag göra?

Jag har skickat nudes och alla där jag bor har dem.

Till toppen av sidan