Panik - lämna sidan!
Egna berättelser

Jag mår dåligt över snoppbilden

För ett tag sedan, ca en eller två veckor efter jag fyllde 17 år så hände något jag aldrig trodde jag skulle vara med om!

Det var min första lediga dag på hela veckan. Jag satt och tittade på youtube. Plötsligt dyker det upp en notis att en person har lagt till mig på Snapchat. Jag kände inte den här personen och kände direkt att varningsklockorna började ringa. Men jag lade ändå till honom. Jag frågade honom sedan vem han var och varför han hade lagt till mig. Men sen hände det jag aldrig trodde skulle hända. Han skickade mig en bild på hans snopp. Jag ville inte tro mina ögon. Jag fick panik och drog mig ur chatten så fort jag bara kunde. Det ända jag kunde tänka var ”vad var det jag precis såg”.

Han frågade sen om jag gillade bilden. Jag tänkte skriva nej men ångrade mig. Jag struntade i att svara. Två minuter senare var han blockad och anmäld. Men jag mådde inte så mycket bättre för det. Jag började gråta. Jag visste inte var jag skulle ta vägen och bilden har stannat kvar i mitt huvud ända sedan dess. Men jag är så tacksam för alla som har stöttat mig genom detta. Och jag planerar att snart prata med en psykolog eller kurator om allting. Jag har länge haft svårt att lita på folk och denna händelse gjorde det inte mycket bättre.

Jag vill bara råda folk att inte skicka bilder på könsorgan om ingen har frågat efter det för det kan ärra en person för resten av livet. Förresten gör det inte alls, det blir nog bäst så. Jag har nu lovat mig själv att inte låta det förstöra mitt liv. Men jag vet inte hur jag ska få ut bilden ur huvudet.

/17 åring med stora problem

Mer på UMO

Stöd på telefon, chatt och mejl

Här finns listor med ställen du som ger stöd på telefon, chatt och mejl.

Att prata med någon

Innehåll om att prata med någon.

Till toppen av sidan