Panik - lämna sidan!
Svara varandra

Hur hittar jag någon att ligga med?

Hur skaffar man ligg? Jag bor i en väldigt liten stad och är en ganska blyg kille. Jag är oskuld och vill hitta tjejer som vill ligga. Hur gör man?

Jag vill nog inte ha nån från min stad. Hur hittar ni personer som vill? 

/Ensam kille

Skriv ditt svar

Svar:

 • Jag vet att det är frestande att tänka och leta efter någon, men den som är rätt för dig kommer du att träffa där du minst anar det! Mitt tips är att prova något nytt. Testa en ny klubb inom din aktivitet, prova en ny hobby, gå en kurs, sök ett jobb där det finns många andra unga som jobbar med dig. Då kan du prata med nya tjejer där och öka dina chanser :)
  /08:a
 • Först och främst så borde du inte vara så desperat. Att vara oskuld i dagens samhälle är en flex. Låt det ta tid. Du hittar någon till sist och plötsligt händer det. Prova med att ladda ner tinder och swipa lite.
  /18 årig kille
 • Rekommenderar appar där du kan hitta tjejer i närheten som vill ligga :)
  /Elvin
 • Jag undrar samma sak. Har du några tjejkompisar som kanske skulle vilja? Prata med några tjejer i din klass och börja häng mer med dem. Har du tur kanske du sedan hittar någon som skulle kunna tänka sig att ligga. Eller börja skriva med några tjejer på snap eller så.
  /E 17 år
 • Jag tror dom flesta tjejer vill ha en relation om du ska ha sex med dom. Du får nog överväga om du bara vill ha sex, eller är redo för en relation. Mitt tips är iallafall att våga ta första steget, och vara romantisk.
  /17 tjej
 • Shit, det är väldigt svårt. Du kan ju inte gå fram till någon och bara fråga "hej, vill du ligga med mig?" Finns ju sidor där du kan skriva med tjejer och få ligga. Det kanske funkar, aldrig testat.
  /Anonym 17 åring
 • Att vara sig själv och vara trevlig är en bra grund för att en annan människa ska tycka om dig.  Att leta efter "tjejer" i plural för att få ligga låter som ett märkligt fokus. Ensamhet dämpas inte för att man får ligga då och då. Genom att hitta någon man genuint och ömsesidigt tycker om som person (och ja, som man kanske även kan ligga med så småningom) tror jag hjälper dig bättre i långa loppet. Lycka till!
  /badboll
 • Jag och min pojkvän gick i samma klass, sen blev vi kära i varann och började snart ha sex.
  /Tjej 16 år
 • Mitt tips är att gå på fester i andra städer. Eftersom på fester är de väldigt avslappnat och alla pratar med alla. Så de är ett enkelt sätt att träffa nya människor på.
  /Hjälpsam vän

Mer på UMO

Svara varandra

Hon vill ligga men jag är inte redo - vad ska jag göra?

Jag har börjat hålla på med en tjej och jag är sen i puberteten. Jag gillar den här tjejen svinmycket men hon vill ligga.

Egna berättelser

Den kvällen smekte vi varandra

Vi båda gillade varandra men hade inte berättat det för varandra än. Den här kvällen hemma hos en kompis blev det mer och mer bara vi två som hängde ... Ännu senare på kvällen hade vi lagt oss i vår kompis säng med en annan person som hade somnat. Där började vi ta på varandra utan att han visste om det och hon gav mig den första kyssen.

Svara varandra

Hur vill ni få brösten smekta?

Vill ni med fitta att man tar på era bröst när man har sex, till exempel när man fingrar? Hur vill ni i så fall att man smeker och stimulerar? Vad är skönt?

UMO-podden

Hur blir sex första gången bra?

04. "När jag hade sex första gången upptäckte jag att könet inte alls såg ut som jag trott, då blev jag jättechockad."

Svara varandra

Vad blir ni tjejer kåta av?

Vad blir ni mest kåt över med en kille? Och hur reagerar du?

Egna berättelser

Första gången jag slickade

Hon viskade att hon inte va redo att ge oral sex men jag frågade om jag fick, hon stönade lätt ”o ja” och blev mera tänd.

Svara varandra

Hon vill ligga men jag är inte redo - vad ska jag göra?

Jag har börjat hålla på med en tjej och jag är sen i puberteten. Jag gillar den här tjejen svinmycket men hon vill ligga.

Frågor och svar

Jag är rädd att inte blöda vid första samlaget!

Jag är en tjej som är 20 år och ska gifta mig om några månader. Jag har inte legat med en kille men jag har använt en dildo. Nu är jag rädd att jag inte kommer blöda vid vårt första samlag. Vad ska jag göra?

Frågor och svar

Hur träffar jag någon att ha sex med?

Alla andra verkar ha sex. Jag har aldrig träffat någon som vill.

Svara varandra

Hur hade ni sex första gången?

Munsex eller smek/petting? Eller låg ni också, alltså hade ni samlag? Hur gjorde ni och hur blev det?

Till toppen av sidan