Panik - lämna sidan!
Svara varandra

Hur känns analsex och ska jag ha det?

Har ni haft analsex? Och hur känns det? Jag är osäker på om jag vill ha det men min pojkvän tycker att det skulle vore kul.

/15 år tjej :)

Svar:

 • Har aldrig haft analt samlag, så är kanske inte till så mycket hjälp. Det finns en hel del analsex i porr och jag misstänker att det är därifrån din pojkvän fått idén. Så är det för mig iaf. Som så mycket annat är porren rätt dålig på att vara verklighetstrogen när det kommer till analsex, så testa att googla tips om du är nyfiken på vad det skulle innebära.

  En grej man inte kan göra är att gå från analt sex till vaginalt utan att göra rent penis emellan. Alternativt byta kondom. Det är också väldigt viktigt med glidmedel. Rekommenderar också att man börjar lite lugnt med fingrar och kanske en liten buttplug och LÅNGSAMT bygger upp till penetration.

  Min flickvän tyckte till en början att det var ok att testa eftersom jag ville. Vi testade oss fram lite grann men kom aldrig till nån sorts penetration eftersom ingen av oss gillade det så mycket. Det är ju lite messy så att säga. Man kan testa och ångra sig. Det är också okej.
  /Kille, 22
 • Om tjejen vill så är det okej. Men eftersom detta är nåt som din kille kommit på och att han till 99,5 procent sett detta i porren så är det inte verklighetstroget men om du vill så kör ni bara.
  /Tjej 15
 • Jag har testat det och jag älskar det! Men det är lite jobbigare eftersom att man måste hålla på att rengöra sig innan noga så de inte blir olyckor under sexet. Analsex i porr är annorlunda än i verkligheten. Och det är viktigt att tänka på hur båda tänker på det och planera hur ni vill göra det så att det inte blir överdrivet smärtsamt, jag har också töjt mig lite där bak sen jag började för några år sen men det är inget jag lider av. Ta det lungt med analsex.
  /Älskar analsex 22
 • Jag har testat det två gånger och tyckte inte alls det var skönt. Det gjorde inte ont utan kändes mer som en stor bajskorv helt ärligt, så skulle snarare säga att det var obekvämt och inte gav mig någon njutning alls. Det är viktigt att du själv verkligen vill testa det och inte bara gör det för din pojkväns skull. Jag gjorde det misstaget och gav efter för killens tjat trots att jag sa nej första gångerna han föreslog det. Tillslut bara blev det så att vi provade och det känns inte så bra i efterhand. Så försök känna efter själv om du skulle vilja prova det även om din pojkvän aldrig hade föreslagit de.
  /Tjej, 22
 • Jag har inte haft analsex men jag vet att det kan finnas ganska mycket i porr. Jag tycker inte att man bör jämföra det för att det är två helt olika saker. Det känns bra och skönt eftersom det finns en g-punkt i röva.
  /Tjej 15 med erfaranhet
 • När min kille ville ha analsex första gången så var det första gången för båda. Vi började med att han tog mig bakifrån och kom på mina bröst (exakt som analsex fast i andra hålet). Vi båda gillade det så sen nästa gång körde vi på riktigt. Tänk att det alltid är kul att testa, och vill du avbryta eller inte göra det igen så gör ni det inte igen :)
  /🥵
 • Nej.
  /Nej
 • HA INTE DET, jag fick asont började nästan gråta.
  /hon som aldrig kommer att testa anal
 • Jag har haft det någon gång men det är ingenting jag rekomenderar eftersom att tjejer inte har en g-punkt, när jag hade det så gjorde det rätt så ont.
  /tjej
 • Jag tycker att analt sex är jätte dåligt och obehagligt, speciellt första gången. Alla är såklart olika men om man frågar mig så är det inget att rekommendera. Det känns asså påriktigt som att man är typ förstoppad men är asskitnödig så man måste verkligen bajsa men inget händer, det gör bara ont. Ha inte analsex :) tack för mig.
  /Nea
 • Jag har haft det, var inte så jättebekväm med tanken första gången för man vet ju inte hur det ska kännas osv. Om jag ska vara ärlig så skulle jag nog inte göra det igen, SPECIELLT INTE med någon med stor snopp. Eller ah det beror väl på hur mycket man har värmt upp och så men jag själv skulle nog inte göra det igen. Men go for it om du är bekväm, värt att testa en gång. Men bara om du känner dig trygg i det, och uppvärmning är viktigt. :)
  /Gworl 18
 • Hej, det kan vara lite obehagligt i början men det är olika från person till person, om du inte vill ha det ska du inte ha det det är du som bestämmer över din kropp!
  /Tjej, 15
Till toppen av sidan