Panik - lämna sidan!

Hur länge väntar ni innan ni har sex igen?

Hur lång tid väntar ni innan ni har sex igen? Och hur länge håller ni på när ni har sex?

/Rolle


 

Skriv ditt svar

Svar:

  • Väntar ungefär 1 timme mellan varje gång.  
    /david
  • Det beror på med vem jag hade sex med. Oftast väntar jag tills personen jag hade sex med ber om att ha sex med mig igen. Ibland om jag är skitkåt så ber jag om det istället.
    /16 årig grabb (superkåt)
  • Det är väldigt olika beroende på hur sugen man är. Ibland kanske man bara väntar ett par timmar och ibland väntar man någon/några dagar tills man ses igen. Väntar man bara någon/några timmar så är det dock bra om killen tvättar av sin kuk för att få bort eventuella rester av sperma, det gäller även om man använder kondom. Går tjejen på någon form av preventivmedel är det inte lika viktigt. Hur länge man håller på är också väldigt olika. Har haft sex som varat allt ifrån bara en kvart till tre timmar. Allting beror på hur kåt man är och hur länge båda vill och orkar.
    /Tjej, 23

Mer på UMO

Svara varandraI porr har de sex länge, men jag kommer snabbt

Jag är en kille som undrar om det är normalt att komma fort. I porren kan de hålla på hur länge som helst liksom. När jag runkar kommer jag på typ 3 minuter.

ArtikelSex första gången

Det är vanligt att ha många olika tankar och känslor om hur det är att ha sex med någon för första gången. Det viktiga är att det känns bra för alla som är med.

UMO-poddenMin tjej får ont vid sex, hjälp!

58. "Ett tips är att inte ha samlag en period och istället ha andra typer av sex".

Till toppen av sidan