Panik - lämna sidan!
Svara varandra

Hur länge väntar ni innan ni har sex igen?

Hur lång tid väntar ni innan ni har sex igen? Och hur länge håller ni på när ni har sex?

/Rolle


 

Svar:

 • Väntar ungefär 1 timme mellan varje gång.  
  /david
 • Det beror på med vem jag hade sex med. Oftast väntar jag tills personen jag hade sex med ber om att ha sex med mig igen. Ibland om jag är skitkåt så ber jag om det istället.
  /16 årig grabb (superkåt)
 • Det är väldigt olika beroende på hur sugen man är. Ibland kanske man bara väntar ett par timmar och ibland väntar man någon/några dagar tills man ses igen. Väntar man bara någon/några timmar så är det dock bra om killen tvättar av sin kuk för att få bort eventuella rester av sperma, det gäller även om man använder kondom.

  Går tjejen på någon form av preventivmedel är det inte lika viktigt. Hur länge man håller på är också väldigt olika. Har haft sex som varat allt ifrån bara en kvart till tre timmar. Allting beror på hur kåt man är och hur länge båda vill och orkar.
  /Tjej, 23
 • Vänta hur länge du vill.
  /gurisen
 • Jag vet inte om det räknas att runka? Men hur som helst varierar det. Vissa dagar gör jag det flera gånger, 2 till 4 ggr. Men det händer att det går veckor mellan spruten. När jag inte runkat på länge och blir riktigt kåt så tar det bara nån kort minut.
  /15 bast
 • Minst en halvtimme.
  /Elin

Mer på UMO

Svara varandra

I porr har de sex länge, men jag kommer snabbt

Jag är en kille som undrar om det är normalt att komma fort. I porren kan de hålla på hur länge som helst liksom. När jag runkar kommer jag på typ 3 minuter.

Artikel

Sex första gången

Förlora oskulden, tappa oskulden eller sexdebut. Olika personer säger olika om att ha sex första gången. Tänk på att sex inte alltid blir som man tänkt. Och det är alltid okej att pausa eller avbryta.

UMO-podden

Min tjej får ont vid sex, hjälp!

58. "Ett tips är att inte ha samlag en period och istället ha andra typer av sex".

Till toppen av sidan